Cu ocazia evenimentului din 17 Martie 2006 de la Piatra Neamt vor fi disponibile urmatoarele produse (marca Hades Records):
- Tricouri (inclusiv de marimi mari) cu Hades Records.
- Compilatia Hades Records Preia Controlul (17 RON / buc)
-(*) Albumul Veritasaga - Punct Si De La Capat (19 RON / buc), respectiv Dribbler - Crossover (15 RON/buc)(*)
(*)Cine doreste unul din aceste albume (sau ambele) il rog sa-mi scrie 1 mail pe adresa [email protected] care sa contina numele, prenumele, produsul si cantitatea dorita.
In sfarsit se intampla ceva si in Piatra Neamt, ca io unul aproape ca ma resemnasem de-acu'. Sa speram ca o sa iasa bine si ca o sa mai fie evenimente de gen.
Cine-s Minima Moralia, daca nu-s indiscret?
Si inca ceva: cu Dagga vine si Cata de la Coma?
la bacau,la hip hop manifest a fost prea tare ... habar n`aveau baetii cu cine baga ... prea tare seara.TRICOURI HADES SI COMPILATII... ..there iz a god
HipHopKulture wrote:xan yan, mai exista trupa 40 Subs din Piatra Neamt?
eu nu am auzit de aceasta trupa, am sa ma interesez...
nu mai tin minte daca am specificat pe acest forum... dar la sfarsitul concertului vom avea Open Mic!!!! doritorii sa aiba la ei un cd audio cu instrumental(e) !!!
fani veritasaga sunt multi in Neamt!
stiu oameni care nu au auzit de ctc zale parazitii nu prea asculta asa mult insa au albumul veritasaga in topul playlistului!!!
se stie si de ce...
peace!!!
whigguh wrote:Q: La 21 incepe petrecerea sau concertul ?
Si rog pe cineva din Pt. Neamt sa puna si o harta orientativa sau detalii cum ajungem de la gara la club.
ideea e ca pe la 21:00 sa dam drumul la lume in local si pe la 22:00 sa inceapa concertul!!! e foarte posibil sa dam drumul la lume si mai devreme... dar concertul in mare cred ca va incepe dupa ora 22:00!
nu e nevoie de harta! localul e la 50 de m de iesirea din gara!! e langa gara si autogara, vis a vis de intrarea in local este o biserica! nu e nevoie sa traversati nici o strada!
e bine de stiut ca la ora 03:00 este tren spre Bucuresti (care trece prin, Buhusi, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau) http://www.infofer.ro/