vezi ca omul facea 'incercari' inainte sa apara trendul...cu cativa ani (nu o ard prost, dar tu probabil aveai vreo 5, 6 ani)Pilu wrote:incercarea de rastaman ?
Pacha Man
Re: Pacha Man
-
- spre 5000 de posturi, e ok
pacha a fost tare dintotdeauna plm
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Da nu spun ca nu face de multa treaba asta si da Gharaa , stiu ca a fost tot timpu asa , dar simteam nevoia sa spun ca , in opinia mea , pacha canta chiar aiurea. E parerea mea , nu am spus ca pacha e de cacat , ci doar ca mi se pare [ MIE ] penal sa canti in romgleza.Nae. wrote:vezi ca omul facea 'incercari' inainte sa apara trendul...cu cativa ani (nu o ard prost, dar tu probabil aveai vreo 5, 6 ani)Pilu wrote:incercarea de rastaman ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
refrenul ala parca e imnul taranilor si tarancilor al caror singur scop in viata e sa ajunga "la capitala".
o spun eu, pacha e de cacat 

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
reactia mea cand a inceput refrenul: =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
also,ce gura mare are aia.
also,ce gura mare are aia.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
Melodie de melodie. Scoate Pacha Man numa' "hituri"
si lumea zicea ca n-are cum sa fie concert ruby de revelion ca ruby n-are decat o melodie. ha!
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
vaaaaaaaiiii=))))))))ratatatatataaaaaaa=))))))))))))))))))
sa vezi cate vizualizari va avea

sa vezi cate vizualizari va avea

-
plm, astept varianta flac. 

ba... nu mai pomeniti de flac ca-mi aduc aminte de cretinu ala de fiecare data...