Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
Re: Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)

ba a intrebat daca e casatorit, ce mare crima a facut? Poate are bucurii la Dragonu, poate e doar curios, e DOAR o intrebare in plm, nu a omorat pe nimeni, prea sariti toti. Ca e o intrebare cretina este cu totul si cu totul altceva, dar a fost o intrebare pusa pe topicul artistului respectiv. Si am mai zis-o si la cedry2k..atata timp cat esti persoana publica, ORICINE poate intreba una alta, indiferent cat de cretina e intrebarea. Nu e niciun cancan, nu cred ca s-a dus hanno ca un paparazzi disperat sa-l pozeze pe dragonu cand isi tine nevasta de mana (in caz ca are) si apoi sa faca mare caz din asta cum fac astia din mizeriile numite click sau cancan. Ala da, era cancan. 

plm, am vazut ca gagicasa are acelasi nume de familie si eram curios daca e doar o coincidenta sau s-au casatorit
nici macar nu e can can, omu apare pe facebook cu femeia, daca nu voiau niciun comentariu nu puneau poze impreuna, dar asa e in romania, tot ce intrebi trebuie interpretat ca avand o intentia ascunsa.n-am bucurii la dragonu, n-o invidiez pe femeia lui, puteti sa stati linistiti
nici macar nu e can can, omu apare pe facebook cu femeia, daca nu voiau niciun comentariu nu puneau poze impreuna, dar asa e in romania, tot ce intrebi trebuie interpretat ca avand o intentia ascunsa.n-am bucurii la dragonu, n-o invidiez pe femeia lui, puteti sa stati linistiti

-
- spre 5000 de posturi, e ok
Cine e puştiul ăla din clip? L-am văzut pe la concertele lui Cedrea, cunoştea la perfecţie fiecare vers. 

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ask Hanno.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ăla-i ghostwriteru.Riddle.X wrote:Cine e puştiul ăla din clip? L-am văzut pe la concertele lui Cedrea, cunoştea la perfecţie fiecare vers.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- iustinescu
e dragut clipul. as fi vrut sa faca la alta piesa, ca asta mi se pare cea mai slaba de pe album. de fapt refrenul strica toata treaba
-
- Niciodata un nimeni
las' ca va lamuresc eu cu mondenitatile ... e un copil de 11 ani,alias Bonel care canta rap,cica ... mie unul mi se pare foarte penal ... in afara de luchian de pe casa,n-am auzit in tot rapul romanesc vreun copil care sa dea rap asa cum trebuie ...
mai grav e ca unii oameni care i-ar fi putut fi si bunici,daca se grabeau putin,i-au dat apa la moara si i-au spus ca da bine pentru varsta lui ( parerea mea personala e ca au gresit enorm,mai ales ca se vede cu ochiul liber ca pustiul nu e talentat )
asta e singura melodie pe care am mai gasit-o cu el pe youtube ...
raku zicea candva ... prea multi bunici,insa niciun nepot ... una dintre cele mai adevarate vorbe din tot rapul asta romanesc ...
mai grav e ca unii oameni care i-ar fi putut fi si bunici,daca se grabeau putin,i-au dat apa la moara si i-au spus ca da bine pentru varsta lui ( parerea mea personala e ca au gresit enorm,mai ales ca se vede cu ochiul liber ca pustiul nu e talentat )
asta e singura melodie pe care am mai gasit-o cu el pe youtube ...
raku zicea candva ... prea multi bunici,insa niciun nepot ... una dintre cele mai adevarate vorbe din tot rapul asta romanesc ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
Nu-mi place
Mallone, cati ani avea Luchian pe LA furat?

Mallone, cati ani avea Luchian pe LA furat?
-
- Niciodata un nimeni
8 sau 9 ani ... dar rupea in doua ! cei de la mafia,recte tataee,au avut ochi si urechi pentru el,si au stiut sa-l selecteze cu grija,astfel incat sa nu fie fail deloc,ba din contra ...
observ ca pe cealalta parte a baricadei,lucrurile nu stau similar ...
observ ca pe cealalta parte a baricadei,lucrurile nu stau similar ...
-
pe bune 9 ani? n-are cum cois... O_____O pare de 15-16. foarte tare oricum!
-
- Niciodata un nimeni
mama,cum sa spui la 12 ani ca-ti aduci aminte de copilarie ? ce copilarie,daca tu inca o traiesti ? ca acum am ascultat mizeria aia ( doamne,daca ar stii prietenii mei cu ce-mi pierd vremea,as fi de rasu' curcilor )
wow ... a innebunit lupu' ...
wow ... a innebunit lupu' ...
-
luchian a dat inainte de "la furat" si pe "a fost odata in cartiere" ..cu ceva ani inainte..deci si mai mic 

Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!