Nimeni Altu'

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Nimeni Altu' – Misiune posibila / Transmisii in distors

Post by CreativeEgo »

Şi eu am cumpărat. Şi-am zis ceva pe-un topic NA pe-aici şi-am primit mesaje de la addicted ăla. Ba că-mi dă banii înapoi pe album, ba că mă scoate la interval, ba că o să plâng după NA dacă păţeşte ceva, ba că nu mă crede că am cumpărat albumele... Haos, atât avea ăla în cap.
Şi i-am răspuns doar "ok" la mesajul lui de 10 pagini. Cred c-a înnebunit şi mai tare. :))

Mă rog, ideea este că NA nu vrea public, vrea lingăi. Şi vrea lingăi care să-i şi cumpere albumele. Eventual câte 20 de CD-uri o dată. Şi s-avem scuze, e bun, dar nu e nici pe departe atât de bun pe cât se crede. Atitudinea asta e dezgustătoare. Şi-atât.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Mda, că eu aş fi atât de prost să bag în seamă ce spune addicted sau nu mai ştiu eu cine pe forum sau pe mail. Dacă-mi place muzica lui NA tot am să o cumpăr, indiferent de vorbele aruncate în stânga şi în dreapta. O să dispară şi ăsta în curând de pe scenă şi o să fim tare fericiţi când MarkOne o să reprezinte rapul românesc. Săgeţile aruncate prin mailuri de către SeRe pe mine nu mă deranjează pentru că mi-am făcut datoria şi am făcut precomandă. De ce m-ar durea pe mine-n cur de cuvintele alea?
De partea cealaltă sunt mulţi artişti sunt fraieri că iau în seamă şi mult prea în serios ce se scrie pe internet despre ei. Ar trebui să-şi vadă de treabă şi să ignore opiniile unor experţi în psihologia rap. Eu consider dezgustătoarea atitudinea unor oameni care apreciază sau ling în cur artistul dar când vine vorba de cumpărat sau de asistat la concerte preferă să le ia materialele de pe odc sau torrenţi. Mi se pare chiar patetic să asculţi NA pe iPhone 5 şi apoi să te plângi prin comentarii că n-ai bani să cumperi albumul.
Ipocrizia atinge cote maxime când vezi comentatori care dau în ceilalţi afirmând ce căcat mare e el că a cumpărat albumul şi cât de buboşi sunt ceilalţi care nu au făcut-o. Îndrăznesc să spun că atât unii dintre artişti cât şi unii dintre oamenii care-i ascultă iau totul într-o notă mult prea personală şi nu văd sau nu vor să vadă partea pragmatică a lucrurilor.
Părerea mea...
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Perfect de acord cu ce zici tu. Dar daca tu ca artist vrei sa vinzi ceva, sau poftim, tu ca simplu om, daca vrei sa vinzi ceva, unde ai mai multe sanse, in targ la vitan sau in fata blocului? Poate este o comparatie idioata, dar ce vreau sa spun este ca NA nu are aproape DELOC expunere pe piata. Nu vezi clipuri la tv, nu asculti piese la radio, nu interactioneaza cu fanii pe FB (e o paine de mancat aici dpdv al reclamei si e moca !!) ba chiar el zice ca nu are nevoie de likeuri si comentarii la piesele lui. Pai isi taie singur craca de sub picioare in plm. Uite la Doc (ca iar il aduc in discutie, dar cred ca in numai 2 ani si-a triplat numarul de fani datorita reclamei) sau Deliric, astia tot timpul interactioneaza chiar si cu lesinati de 13-14 ani pe fb. Crezi ca vai ce se distreaza facand asta cu toti agaricii? Nu, dar oamenii VAND, din asta traiesc. NA o sa dispara de pe piata dar o sa o faca fix pe mana lui, nu din vina altcuiva.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

NA se crede in anii 90 in plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

MarkOne o să reprezinte rapul românesc.
markunu renunta dupa primul album ca nu s-a vandut bine. n-are rabdarea si rezistenta lui NA, din fericire
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Cică o să mai scoată un album, da tre să-l plăteşti acum şi-o să-l primeşti doar când se strâng 2 comenzi. Io zic să nu riscaţi.
Dar dacă nu comandaţi o să vă ameninţe cu retragerea sau o să vă roage foarte PR-ish să-l cumpăraţi. Asta alternativ, o săptămână retragere, una rugăminţi. Se cheamă Passive-Aggresive Marketing şi e trademark Sociopat Rec.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Eu am platit In Surdina, (ca si orice material NA' de pana acum) si ma astept sa primesc "produsul" pentru care am platit.
N-o sa mai fac treaba asta niciodata, oricum.

Nu e vorba, il respect pe NA', atat ca artist cat si ca om, am colaborat, e OK, dar aveti dreptate, fazele astea mai mult ii strica imaginea decat sa ajute cu ceva.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
tzele

Post by tzele »

CreativeEgo wrote:Cică o să mai scoată un album, da tre să-l plăteşti acum şi-o să-l primeşti doar când se strâng 2 comenzi. Io zic să nu riscaţi.
Dar dacă nu comandaţi o să vă ameninţe cu retragerea sau o să vă roage foarte PR-ish să-l cumpăraţi. Asta alternativ, o săptămână retragere, una rugăminţi. Se cheamă Passive-Aggresive Marketing şi e trademark Sociopat Rec.
:))
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Watson
rapperu vostru preferat

Post by Watson »

E ok piesa, dar mi se pare mie sau se aude cam prost?
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Aceiasi chestie ca Watson. :-?
pra pra
rage

Post by rage »

n-o fi flac. eu zic sa facem o analiza detaliata.
Watson
rapperu vostru preferat

Post by Watson »

Eu m-am referit strict la partea vocala care tine de procesare / master, nu trebuie sa fii ironic, e doar o parere.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Da, e mixata prost.

In rest e OK. Imi place refrenul, pacat ca se aude asa prost.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

sper ca va duce capu' sa deduceti ca asa s-a vrut sa sune ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply