Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
cum plm sa n-aiba treaba? nu conteaza daca e gratuit sau nu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
İn state te da in judecate si iti cere 10 milioane
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
ba ej nebun.am belit pula . nea plantat microcip. si cu libertatea de exprimare ce santamplat
1 si 2 suna ok...hai si 4.3 si 5 nu imi plac de nicio culoare.
un material....bunicel...pentru Romania...nu i-as da replay.
Bean cand isi trage versurile e amnezic?cum plm sa spui: "te parasea,acum adu-ti aminte-acum"?Sau merge si-asa,sa iasa rima?
un material....bunicel...pentru Romania...nu i-as da replay.
Bean cand isi trage versurile e amnezic?cum plm sa spui: "te parasea,acum adu-ti aminte-acum"?Sau merge si-asa,sa iasa rima?
fraaate cum
mi se pare ipocrizie din partea lui tataee, chiar daca nu mai e 98 cand samplau si ei cum voia pula lor. trackul ala e de departe preferatul meu de pe ep. 

nu vroiam sa zic ca a schimbat stilul.prin vechiul kazi intelegeam vechile albume, pe care consider ca era de 10 ori mai bunSuzy wrote:lol. e la fel ca vechiul kazi plm....hanno wrote:pai tocmai de asta l-ai ascultat, ca nu iti place vechiul kazi
mie care imi place vechiul kazi, nu imi place asta...e normal...
care comentarii literare ba? alea de pe youtube?CreativeEgo wrote:Toate cele cinci piese sună foarte mişto. Versurile lui Kazi sunt mai cizelate acum, nu văd cât de hanno poţi să fii să spui că nu-s la fel de lucrate ca pe albumele vechi. Deja au apărut comentarii literare în care diverşi încearcă să se lămurească cam la ce se referă Kazi într-un vers sau într-o piesă.
Cand a samplat Baauer, spre exemplu pentru Harlem Shake, s-ar fi gandit cineva ca ajunge asa sus? Ala facea beaturi si le punea pe net, moca. Biiiinee... nu e aceeasi situatie, pentru ca EP-ul lui Kazi nu are cum sa ajunga international din start, fiind in limba romana. Dar cred ca situatia a fost judecata cam abrupt. In fine, fiecare e liber sa-si apere munca exact cum simte...iemsy wrote:e, hai ca nu cred ca avea bug nevoie de publicitate din partea lui kazi![]()
"... N-am nimic cu ei, insa daca nu as reactiona in astfel de situatii daca nu s-ar crea precedente periculoase pentru noi. Spre deosebire de majoritatea artistilor hip-hop romani, noi avem multe contracte cu terte parti pe catalogul nostru.Cam asta e explicatia succinta, sper ca e suficient."
e, acum inteleg, tot nu intelegeam din textul pus de kasim dar cu completarea asta inteleg acum
... insa explicatia lui Vlad, in legatura cu precedentele - scuza-ma... nu e vorba clar de precedent aici, pentru ca se poate intampla sa ai succes, e vorba simplu ca il doare-n pula de kazi si EP-ul lui

- Suzy
vezi ca baauer a fost dat in judecata de cei pe care i-a samplat.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
scuze aveam impresia ca am pus tot.e, acum inteleg, tot nu intelegeam din textul pus de kasim dar cu completarea asta inteleg acum
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
a dat intr-un concert o bucata, 2 dube.CamorRa7 wrote:Parca a mai folosit ceva de la ei.. sau am visat?
\\o \o/ o//
- Suzy
ala e cover, boss....e alta mancare de peste.
pai n-am zis ca ar fi altceva, am intrebat doar
n-are cum... am vazut sigur un interviu pe youtube si era mandru alaSuzy wrote:vezi ca baauer a fost dat in judecata de cei pe care i-a samplat.