Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- fratele meu tu esti baiat
mai are cineva piesa cu sample-u mafia?
Gharaa wrote:http://www.fileshare.ro/e29401195 luaz d-aici
pe silent regis la inceput zice " ma-sa"? 

- psychedeliic
- mr. blonde
mă da de când e tataee aşa de legit? parcă susţinea ciorditorii
))
acuma e smecher cu legea ca un gabor arogant

acuma e smecher cu legea ca un gabor arogant

vb cuiva, inseamna ca mafia asculta kazi ploae 

- psychedeliic
- mr. blonde
eu am crezut că le-a folosit instrumentalu ori ce căcat, da era fix pula ce a folosit el acolo.
exagerează urechiosu. face pula mare, că ştie că nu-i intră în gură
)))
exagerează urechiosu. face pula mare, că ştie că nu-i intră în gură

psychedeliic wrote:eu am crezut că le-a folosit instrumentalu ori ce căcat, da era fix p*** ce a folosit el acolo.
exagerează urechiosu. face p*** mare, că ştie că nu-i intră în gură)))

da, e de cacat sa faci figuri pentru cateva secunde de cut... se face asta de cand repu'
- psychedeliic
- mr. blonde
aşa zic şi eu. multe legi sunt absurde.
aa şi nu înseamnă că ascultă mafia, kazi. precis s-a găsit un sifonică care să-i dea rapid raportu lu' tataee... numa ca să primească puţină atenţie.
mie mi se pare de căcat ce a făcut tataee, marele mafiot.. care la urma urmei şi el sampla şi ciordea fără permisiune. e de căcat ce a vrut să facă şi cu La Familia (numele). Mie mi se par copilării astea. Ciudă, ori ceva frustrări de mare sultan... că de prejudiciu nici nu se pune problema. În hip hop oamenii ar trebui să fie mai deschişi, uniţi şi fără aere d-astea. "îmi aduc repezentanţii legali" ... plm
să se ia de un boschetar ce mănâncă pită cu pateu
"problema e că mulţi nu ştiu de legea samplingului"... ete căcat. fix de asta nu ştiu, pentru că nici nu le trece prin cap că ar fi o problemă aşa o chestie neimportantă ca asta.
aa şi nu înseamnă că ascultă mafia, kazi. precis s-a găsit un sifonică care să-i dea rapid raportu lu' tataee... numa ca să primească puţină atenţie.
mie mi se pare de căcat ce a făcut tataee, marele mafiot.. care la urma urmei şi el sampla şi ciordea fără permisiune. e de căcat ce a vrut să facă şi cu La Familia (numele). Mie mi se par copilării astea. Ciudă, ori ceva frustrări de mare sultan... că de prejudiciu nici nu se pune problema. În hip hop oamenii ar trebui să fie mai deschişi, uniţi şi fără aere d-astea. "îmi aduc repezentanţii legali" ... plm

"problema e că mulţi nu ştiu de legea samplingului"... ete căcat. fix de asta nu ştiu, pentru că nici nu le trece prin cap că ar fi o problemă aşa o chestie neimportantă ca asta.
- psychedeliic
- mr. blonde
e România, nu America.. unde învârt ăia milioane de dolari cu muzica. Şi ascultă tot globu pământesc ce scot pe piaţă.
Altu e Raku care exagerează cu orice căcăcel. La inteligenţa lui, nu mă aşteptam să fie atât de îngust în privinţa asta. Ăla cre' că pierde mai multă vreme făcând pe poliţaiu, decât face muzică. Plm, îşi face lui rău şi oricum n-o să schimbe nimic
Altu e Raku care exagerează cu orice căcăcel. La inteligenţa lui, nu mă aşteptam să fie atât de îngust în privinţa asta. Ăla cre' că pierde mai multă vreme făcând pe poliţaiu, decât face muzică. Plm, îşi face lui rău şi oricum n-o să schimbe nimic
^ nu cred ca-i vorba ca vai se imbogateste kazi de pe urma lu' tataee si nu da nimic la schimb (ce-s cateva secunde raportate la catalogul mafia sau catalogul kazi ploae/silent strike?) . e problema aia cu "se creeaza un precedent". ca daca acum il lasa pe kazi sa foloseasca bucata aia cand kazi nu a cerut voie daca maine sampleuia dragonu mai mult de la ei si-i ziceau "stai asa nenea" le sarea lumea in cap ca vezi doamne pe kazi si ss de ce i-a lasat.
si una era muzica in 98, alta e acum.
oricum, cine vrea piesa cu sample din mafia o poate lua linistit de pe net.
2012 nu aveau si ei un sample din mafia? s-ar putea sa-mi amintesc prost.
si una era muzica in 98, alta e acum.
oricum, cine vrea piesa cu sample din mafia o poate lua linistit de pe net.
2012 nu aveau si ei un sample din mafia? s-ar putea sa-mi amintesc prost.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
pe albumul Zeppelin e tot un cut de genul.
- psychedeliic
- mr. blonde
poi să le dea la toţi, ce pula mea aşa mare lucru?
pe mine m-ar îmbucura să mă sampleze cât mai mulţi. nu înţeleg ce pierzi cu chestia asta?
pe mine m-ar îmbucura să mă sampleze cât mai mulţi. nu înţeleg ce pierzi cu chestia asta?