Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP
live stream ?
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
La 23:15 intra kazi.
hanno, si tu ce credeai, ca baga doar 5 piese si gata?
Oricum, tare concertul, a bagat de toate, m-au ofticat doar aia care se tot plimba de colo colo si n-ai loc sa stai si tu linistit dupa ce incepe concertul.
Oricum, tare concertul, a bagat de toate, m-au ofticat doar aia care se tot plimba de colo colo si n-ai loc sa stai si tu linistit dupa ce incepe concertul.
E cam asa, manca'
unde ai stat?
a fost tare, a bagat piese de pe toate albumele pe care a aparut.s-a scos atmosfera ok avand in vedere complexitatea versurilor si cat de greu e sa le retina si sa le tipe publicull
a fost tare, a bagat piese de pe toate albumele pe care a aparut.s-a scos atmosfera ok avand in vedere complexitatea versurilor si cat de greu e sa le retina si sa le tipe publicull
Am stat pe partea stanga, unde e podiumul ala, pe la mijloc
s-a vazut ok, sunt inalt
) pacat ca nu a aruncat cu cd-uri pana acolo

E cam asa, manca'
Wai cata lume a foooooost !
chiar nu ma asteptam sa fie atat de populat evenimentul.bravo oamenilor care au fost !
Dupa 2 ani am reusit intr`un final sa am semnate albumele lui Kazi, cu umor chiar ! (multumita lui Bean
)
Un Show bine reusit !!
Printre "sustinatorii" vazuti de mine s`au numarat: Deliric si Krem.

Dupa 2 ani am reusit intr`un final sa am semnate albumele lui Kazi, cu umor chiar ! (multumita lui Bean

Un Show bine reusit !!

Printre "sustinatorii" vazuti de mine s`au numarat: Deliric si Krem.

am filmat putin aseara:
https://www.facebook.com/photo.php?v=52 ... 1488902027
https://www.facebook.com/photo.php?v=52 ... 1488902027
E cam asa, manca'
-
- Niciodata un nimeni
am venit si eu din curiozitate,ca-l vazusem pe kazi live doar in 2005 in Underworld,la lansarea compilatiei "10 Tone prezinta muzica cu greutate",cand a cantat live "Visele smulg gratii" ... in afara de pasajele cu dubstep ( muzica pe care eu n-o suport,si-o urasc,la fel cum urasc si nu suport dnb-ul,in special cand intra in fuziune cu hip-hopul ),a fost ok concertul,a venit multa lume,insa foarte putini oameni cunoscuti.
ma uitam stupefiat cum se schimba generatiile,si-n acelasi timp cat de partinitori sunt "rapperii",in sensul ca fiecare artist si label are publicul lui,nimeni nemaiascultand muzica in sine,ci mai degraba certuri si divergente si cancanuri de cacat intre artistii in cauza,care sunt si ei oameni,si se cearta intre ei,la fel ca noi toti. eu unul de-a lungul acestor ani am fost si la mafia,si la parazitii,si la hades,si la facem,si la okapi,si la ce labeluri vreti voi,atata vreme cat s-a pus muzica buna si atmosfera a fost ok. eu cred ca daca majoritatea ar gandi la fel ca mine si ar trece dincolo de bariera aia mentala cu fenomenul "groupie",neatasandu-se de un label precum limba unei pisici de curul stapanului,eu unul cred ca am vedea constant la concertele de rap macar jumatate plus un pic din numarul de oameni care au venit aseara.
cam atat am avut de spus.
ma uitam stupefiat cum se schimba generatiile,si-n acelasi timp cat de partinitori sunt "rapperii",in sensul ca fiecare artist si label are publicul lui,nimeni nemaiascultand muzica in sine,ci mai degraba certuri si divergente si cancanuri de cacat intre artistii in cauza,care sunt si ei oameni,si se cearta intre ei,la fel ca noi toti. eu unul de-a lungul acestor ani am fost si la mafia,si la parazitii,si la hades,si la facem,si la okapi,si la ce labeluri vreti voi,atata vreme cat s-a pus muzica buna si atmosfera a fost ok. eu cred ca daca majoritatea ar gandi la fel ca mine si ar trece dincolo de bariera aia mentala cu fenomenul "groupie",neatasandu-se de un label precum limba unei pisici de curul stapanului,eu unul cred ca am vedea constant la concertele de rap macar jumatate plus un pic din numarul de oameni care au venit aseara.
cam atat am avut de spus.
Viața e complexă și are multe aspecte.
bine zici, mallone. e o aberatie sa nu te duci la un concert kazi ca s-au certat cu facem sau la chimie ca e certat cu kazi. Pana la urma conteaza muzica.
E cam asa, manca'
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
exista oameni care fac asta in 2013? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
stiu oameni care regretau aseara absenta lui dragonu si i-am auzit pe unii care faceau comparatii cu lansarile lui cedrea, dragonu, chimie si altii.deci nu se poate generaliza.
ce nu-mi place in schimb e ca sunt unii care pur si simplu ii idolatrizeaza pe mc'ii astia si sunt spalati pe creier complet.vorbesc numai in versurile lor, iar daca ii intrebi daca le-a placut ultimul album scos aproape ca se simt jigniti, de parca ar fi o blasfemie sa nu iti placa tot ce scoate artistul respectiv,,
e ok sa fii mare fan, sa cumperi albumele, dar oameni ca aia pe care ii auzeam repetand ca papagalii "deliric e de vina" la lansare lui del, nu inteleg nimic din hip-hop si in general nu inteleg nimic.
cu cata sete s-a strigat "imi bag pula-n ma-ta in tactu si ii dau muie lu frac-tu"
ce nu-mi place in schimb e ca sunt unii care pur si simplu ii idolatrizeaza pe mc'ii astia si sunt spalati pe creier complet.vorbesc numai in versurile lor, iar daca ii intrebi daca le-a placut ultimul album scos aproape ca se simt jigniti, de parca ar fi o blasfemie sa nu iti placa tot ce scoate artistul respectiv,,
e ok sa fii mare fan, sa cumperi albumele, dar oameni ca aia pe care ii auzeam repetand ca papagalii "deliric e de vina" la lansare lui del, nu inteleg nimic din hip-hop si in general nu inteleg nimic.
cu cata sete s-a strigat "imi bag pula-n ma-ta in tactu si ii dau muie lu frac-tu"

-
- Niciodata un nimeni
a pus cratima aia dupa,si d-aia nu s-a cenzurat automat ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
cine se prezinta la cluj?