Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NskY
#

Re: Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)

Post by NskY »

iar daca OMUL dragonu se schimba, ARTISTUL trebuie sa ramana la fel? trebuia sa isi schimbe numele de scena? ia-l drept exemplu pe norzeatic, care de la rep a trecut la alt gen... omul aia a simtit, aia face. multora nu le mai place la fel de mult, unora nu le mai place deloc, altora a inceput sa le placa abia atunci. fix asta e si in cazul lui dragonu. daca versurile sunt inspirate din realitate, din viata de zi cu zi, in momentul in care viata de zi cu zi se schimba mi se pare normal sa se schimbe si versurile.. nu sunt vreun fan ranit de posturile voastre, ma consider relativ obiectiv, cred ca tocmai din cauza ca mie nu-mi placea deloc ce facea cu specii.. de cand s-a curatat si o arde cu flou rege, mie imi place mai mult muzica lui, are beaturi rep, suna bine. tu ai anumite pretentii cand asculti muzica, eu am alte pretentii, tu vrei sa cante FIX despre ce vrei tu, eu vreau sa cante despre orice, dar sa sune bine si sa imi dea o stare placuta piesa.. chiar daca nu sunt eu cu biserica si cu toate astea, imi place la nebunie piesa "cedry2k - alchimia luminii" spre exemplu..
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

ai si tu dreptate, poti sa faci o piesa despre religie etc, dar plm nu sa vb aproape tot timpul despre asta. Pana la urma asa e, gusturile nu se discuta..
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Nustaumult
tanar

Post by Nustaumult »

CreativeEgo wrote:Să se plângă că n-are timp să citească când o să aibă job 10-12 ore pe zi, cursuri în weekend, proiecte luate de la muncă şi acasă, copil mic, responsabilităţi de astea de adult...
...plus alte zeci de postări critico-aberante, trăind cu iluzia că el e miezul din dodo’ şi plictiseşte userii care gândesc,de regulă, individual şi îţi pişă părerea chiar înainte de-a o posta.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

cineva stie cine e acest nustaumult, de nu ii sterge posturile.asta da democratie
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

si eventual daca e insurat.
Gata.
Go on.
Image
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

Mi-a placut interviul. E prima data cand mi-a lasat o impresie buna Dragonu. Cat despre schimbarea si noile mesaje care le abordeaza in piese nu ma ating. Pot sa zic ca sunt cat de cat in tema cu ce incearca el sa transmita. Anul acesta termin facultatea de teologie si ma pasioneaza scrierile teologice de pe la 15 ani. Cel mai echilibrat mesaj din rapul romanesc, care incearca sa transmita idei teologice (theos = Dumnezeu, logos = cunoastere, stiinta) mi se pare al lui Raku. Si Cedry2k imi place, se vede ca e citit si cred ca are si trairi profunde.

Dragonu, avand in vedere viata lui din trecut si noua schimbare profunda, ar trebui sa stie ca e nevoie de o perioada de pocainta si canon, sa se sfinteasca inainte sa vorbeasca de cele sfinte. Plus ca e un proaspat initiat si asta ar presupune o perioada de catehumenat (intelegerea,aprofundarea si stapanirea invataturilor crestine).

Ma bucur pentru schimbarea lui, ii doresc tot binele din lume si sper sa gaseasca un balanta inteleapta intre rap si noile lui trairi.

Toate cele bune!
NskY
#

Post by NskY »

zellu, te faci preot maestre? daca da, bravo, o sa faci o gramada de bani. :D
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Zellu_FT wrote:Plus ca e un proaspat initiat si asta ar presupune o perioada de catehumenat (intelegerea,aprofundarea si stapanirea invataturilor crestine).
!
Exact asta-i "problema". Nu stiam ca are o denumire ce trebuie sa faca, dar nu-s nici la teologie :)
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

NskY wrote:zellu, te faci preot maestre? daca da, bravo, o sa faci o gramada de bani. :D

Sunt la sectia didactica...adica profesor de religie, daca doresc sa profesez. O sa am grija de copiii vostri :)))
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Zellu_FT wrote:O sa am grija de copiii vostri :)))
Din partea unui profesor de religie asta sună a ameninţare.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
NskY
#

Post by NskY »

te intreb pe tine zellu, e o nelamurire mai veche pe care o am.. la facultatea de teologie sunt profesori ai dracu?
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

NskY wrote:te intreb pe tine zellu, e o nelamurire mai veche pe care o am.. la facultatea de teologie sunt profesori ai dracu?
Unul singur mi-a lasat o impresie proasta. In rest profesorii sunt foarte deschisi, poti sa discuti pe orice tema, veseli, glumeti si multi is foarte culti. Profesorii de calitate, care majoritate sunt si preoti, mi-au demonstrat o data pentru totdeauna, ca Biserica Ortodoxa mai are inca oameni mari, nu numa popi corupti, cum baga pe gat non-stop mass-media.

Se fac destul de multe conferinte, in special in orasele cu importante centre universitare. Deobicei astea sunt tinute de profesori teologi, fa o vizita daca o sa poti si o sa ai timp. :D
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Si nu sunt genul de profesori incuiati la minte ? Eu pana acum , ca preoti si ca profesori de religie am intalnit doar oameni incuiati la minte , care nu concepeau ca sunt si oameni atei si nu vroiau sa vorbeasca cu tine daca auzeau ca nu crezi in Dumnezeu. 3 profesori am avut , toti la fel...
Si inca o intrebare...tu stai cumva in campus in observator ?Mi se pare ca te-am vazut.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

Pilu wrote:Si nu sunt genul de profesori incuiati la minte ? Eu pana acum , ca preoti si ca profesori de religie am intalnit doar oameni incuiati la minte , care nu concepeau ca sunt si oameni atei si nu vroiau sa vorbeasca cu tine daca auzeau ca nu crezi in Dumnezeu. 3 profesori am avut , toti la fel...
Si inca o intrebare...tu stai cumva in campus in observator ?Mi se pare ca te-am vazut.
Nu stiu ce interactiuni ai avut tu, eu doar am exprimat sincer ce impresie mi-au lasat acesti oameni in ultimii 3 ani. Da, stau in campus in Observator, caminu 4...

P.S: Ar trebui sa revenim la Dragonu,nu? Prrrrra (nu prea imi iese ca is rr-it) :))))
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

dupa cum zice braaaa la finele freestyle-lului nu cred ca s-o vindecat :))

tare si interviul si cum da la final, mi-o placut mai mult 47 decat ce produce acum dar ca si crestin is deacord cu ce face acum decat cu ce facea in trecut.
Post Reply