URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

sunrah
.

Post by sunrah »

Acum plec dincolo la work.. revin diseara c-un reply!
you just never know when you're living in a golden age.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Fiecare face ce vrea, fiecare asculta ce vrea.. e viata lui.
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

oh da .. iti place moda .. faci muie prin bmw`uri .. mertzane sau chiar skoda .. =))

e o mare diferentza intre ce facea mafia.. si ce face cheya .. ee o mare diferentza.. ori nu observi .. ori nu vrei sa observi .. ntr`adevar au sound ganxta (daca se poate spune asta).. dar nu cred ca ai auzit in cele doua melodii de la ug (baietzi buni si daca ai ceva de spus) faze gen .. "sunt baietzas de cartier iti dau pula la frecat" .. "dupa blocuri suntem noi .. va impuscam pe totzi daca ne suparatzi" si nici nu cred ca ai auzit greseli gramaticale si eu mai stiu ce .. daca vrei sa vorbim despre textele celor doua piese .. voi face rost de ele si iti fac analiza pe text .. si ai sa vezi ca nu e nici o legatura.. suna mai ganxta .. dar asta nu inseamna ca e ganxta .. asta e inca o etichetare prost pusa .. suntetzi oameni nebuni .. lets kick stereotips out of rap =))
asta ar intra in categoria putzul gandirii... din moment ce nu imi place ceva, e LOGIC si normal ca am niste motive pt care se intampla asta... e la mintea cocosului
La mintea unui cocos normal .. sanatos mintal .. dar am cunoscut multzi care n`aveau niciun motiv ptr ce afirmau ..
"de ce nu`tzi place x.. ??"
"nu stiu .. pula mea.. pur si simplu nu`mi place"
Deci nu incerca sa te dai destept in fatza mea.. te rog :)

Ma refeream strict la produsele de cofetarie .. ai incercat sa faci pe glumetzul ??
Bitch please..
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

eu nu inteleg cum puteti sa aveti divergente pe gusturi.sunteti ca un roman si un maghiar care se cearta pentru transilvania.puteti sa va certati 400 de ani de acuma pe tema asta.probabil din plictiseala...
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

si PS : spune`mi si mie un album de rap romanesc (in afara de zale) care a adus beneficii imaginii noastre proaste ???

Moses eu nu ma cert pe gusturi .. eu ma cert ptr mentalitatea asta ... gen ..
DACA MIE NU`MI PLACE .. INSEAMNA CA NU E BUN .. INSEAMNA CA E NASPA CLAR.. SA NU ASCULTE NIMENI CA E NASPA...
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

mai bine lasa ca nu prea ai cu cine :)
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

"si striga cheya cheya" si de la capat "striga cheya cheya"...brugner te intelegeai bine cu baietzi de la cheya...n'a fost chiar asa de rau....da' mi'a rasunat toata noaptea "cheya" in cap!!!...orikum aveau "flow"!
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

In Cheya nu e si Drops - ex Morometzii? Eu parca asa intelesesem...
drs_cheya
tanar

Post by drs_cheya »

pace tuturor de pe forum!!
ma bucur sa vad discutsii... in felu asta se mai lumineaza unii...
vin sa`l completez pe koolmarz, nu pt ca ne`a sustinut, ci pt ca si eu vreau sa va faceti o parere DUPA CE ASCULTATI. momentan avem o mica problema cu saitul. dar curand se va rezolva si am sa las aici un link pt voi de unde puteti downloada piesa "daca ai ceva de spus". fiind prima piesa auzita de public semnata cheya, noi am hotarat sa fie o piesa de introducere. tocmai de aceea se aude "si striga cheya cheya" si de la capat "striga cheya cheya"... cum zicea si _shakeME_. in acelasi timp voi vorbi cu baietsii sa urcam pe sait la download si cealalta piesa data la urban groove numita "se intampla din nou", piesa care a fost facuta pt filmul "baietsi buni"...
cam atat , deocamdata...
respect pt munca depusa in timp de voi...
si bineintseles felicitari funktastics, aforic, sonia&dj_faibox pt piesa...
sunt verde de fuum!!
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

In seara asta, Funktastics si KTN la U Groove. :D
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

drs_cheya wrote:pace tuturor de pe forum!!
ma bucur sa vad discutsii... in felu asta se mai lumineaza unii...
vin sa`l completez pe koolmarz, nu pt ca ne`a sustinut, ci pt ca si eu vreau sa va faceti o parere DUPA CE ASCULTATI. momentan avem o mica problema cu saitul. dar curand se va rezolva si am sa las aici un link pt voi de unde puteti downloada piesa "daca ai ceva de spus". fiind prima piesa auzita de public semnata cheya, noi am hotarat sa fie o piesa de introducere. tocmai de aceea se aude "si striga cheya cheya" si de la capat "striga cheya cheya"... cum zicea si _shakeME_. in acelasi timp voi vorbi cu baietsii sa urcam pe sait la download si cealalta piesa data la urban groove numita "se intampla din nou", piesa care a fost facuta pt filmul "baietsi buni"...
cam atat , deocamdata...
respect pt munca depusa in timp de voi...
o mica precizare: a nu se confunda utilizatorii forumului Hades Records ..cu membri crew-ului Hades Records
muie copos
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

te disociezi de membrii forumului domnule lazar ? :D
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

drs_cheya wrote: respect pt munca depusa in timp de voi...
la asta ma refeream ... sa nu confunde cei peste 1700 de utilizatori ai forumului cu membri Hades Records. dar ai inteles f bine stiu asta
muie copos
Star
tanar

Post by Star »

SHUTZ a scris :

In Cheya nu e si Drops - ex Morometzii? Eu parca asa intelesesem...
Drops ex Morormetzii acum face parte din trupa Cheya ! :bow:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Nu am mai scris de ceva vreme aici. Revin in forta! Ideea pt care chemam absolut toate trupele notabile, in emisiune, este tocmai asta, ca opinia publica HH, sa vada care este nivelul nostru si sa poata auzi punctele de vedere ale cat mai multor interpreti. In alta ordine de idei, daca ii invit pe Cheya, La Familia, etc, e clar ca nu o sa fie orgasmati ascultatorii de muzica underground. Insa muzica este buna, indiferent de unde vine ea, nu conteaza ca se incadreaza intr-o anume categorisire. Referitor la Cheya, va asigur, ca desi stilul practicat, poate nu este pe placul majoritatii telespectatorilor nostri (poate, nu e o certitudine, m-as bucura sa nu fie asa), cei 4 baieti sunt 100% profesionisti, nu dau rasol in cadrul productiei lor, si sunt foarte foarte interesati de imaginea lor, o trasatura intalnita destul de rar la nivel de trupa, in RO. Si aici cand spun imagine, ma refer la ce iti iese pe gura, cand ocazia sa vb liber despre opera ta, nu la felul in care esti imbracat! Este normal ca stilul lor sa placa / sa nu place tuturor, unde am ajunge daca toti ar fi fani ai unei singure trupe.
Post Reply