Cabron
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Cabron
pe repeat, ca multe alte piese cabron. 

exact la asta ma gandeam si eu. de asta nu prea sunt de acord cu mesajul piesei. oricand, oriunde si in orice domeniu exista care iti critica munca, nu vad de ce in rap-ul romanesc nu ar fi la felgreuceanu wrote: in rest, mediocra piesa. parca se agita prea mult cabron asta pentru un subiect de care zice ca nu-i pasa.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
naspa piesa. nu inteleg piesele astea gen ”raspuns pentru hateri.” daca tu oricum faci ce vrei si ce iti place, de ce plm iti mai pasa de ce zice lumea? si mai faci si piesa despre asta. oh nu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
exact! Ne scuzam ca facem muzica proasta, mersi. Am inteles mesajul dar as prefera sa-si recunoasca fapta. Daca melodia ar fi fost despre cum au fost ei baieti, au sperat sa faca bani si au sfarsit deziluzionati ca sa se apuce acum de ginger-isme fara fond pentru ca doar bani vor de fapt, as fi inteles-o. Da' nu-mi spune ca daca te caci in ea muzica, ar trebui sa se cace toti
piesa asta e o gluma proasta,si tovarasu sa zica mersi ca inca e bagat in seama.Ce tupeu nesimtit pt un fake...trebuia sa ii dea lumea jet de la inceput,sa nu mai fie nevoie sa scoata cacatu asta...oricum,cred ca singuru lui obiectiv pe piesa asta a fost sa linga cat mai multe nume-n cur,nicidecum sa dea un mesaj pt haterii din rap.Parerea mea.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, cred că mâncaţi rahat. Trebuie să înţelegem că nu toată lumea aşteaptă aceleaşi lucruri de la muzică pe care le aşteptăm şi noi, versuri inteligente, tehnică, real shit that make your heart skip a beat şi alte de astea. Unii/unele preferă pur şi simplu să dea din cur pe-un bas baban şi nişte versuri uşoare. Ba chiar cred că majoritatea preferă asta. Că dacă nu, am fi măcar câteva mii pe forumul ăsta, înjurându-ne în circle jerk-ul tradiţional. De-aia, când văd comentarii de genul celor criticate în piesă mi se urcă sângele la cap mie, care-s din cealaltă tabără. Toată chestia cu "s-a vândut" ar trebui să rămână undeva în mileniul trecut, alături de Boka şi de hardcoreala lui prost înţeleasă. Da, oamenii ăştia fac altceva, so fuckin what? Deal with it.
Iar piesele cu mesaje pentru hateri le înţeleg, că dacă nu căpiază ăia de-atâta înjurat, n-aţi văzut ce-a făcut Cedrea după ce n-a mai scos piese anti-hateri?

Iar piesele cu mesaje pentru hateri le înţeleg, că dacă nu căpiază ăia de-atâta înjurat, n-aţi văzut ce-a făcut Cedrea după ce n-a mai scos piese anti-hateri?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
fiecare are dreptul la o parere, si fiecare are dreptul sa cante despre ce vrea.. mie personal mereu mi s-a parut tare cabron, si il ascult pentru ca suna bine, are o voce potrivita pentru genul asta de muzica si chiar suna bine pe orice beat. nu am asteptari de la el sa imi schimbe conceptia despre viata sau ceva, vreau doar sa am o stare de bine cand dau play la o piesa de-ale lui.
asta e tare rau, ma simt gangster cand o ascult
)))) imi da o stare de bine "si mi se rupe pula frate"(uzzi)
asta e tare rau, ma simt gangster cand o ascult

Nu va mai pierdeti vremea cu Cabron frate... e internetul plin de piese smechere - il despicati aici ca si cum cine stie ce piesa a scos
) Dupa 2 saptamani a uitat-o lumea. Un pisat... chiar e vreunul sanatos la cap care sa-l fi ascultat p-asta pe repeat asa din placere?

-
- Niciodata un nimeni
nu stiu pe ce lume traiesti ... cabron n-are de ce sa linga pe nimeni in cur. de unde ai ajuns la concluzia asta total absurda si ridicola ? ti se pare ca nu face bani din muzica, incat sa fie nevoit sa recurga la pupaturi in cur ?Boka wrote:piesa asta e o gluma proasta,si tovarasu sa zica mersi ca inca e bagat in seama.Ce tupeu nesimtit pt un fake...trebuia sa ii dea lumea jet de la inceput,sa nu mai fie nevoie sa scoata cacatu asta...oricum,cred ca singuru lui obiectiv pe piesa asta a fost sa linga cat mai multe nume-n cur,nicidecum sa dea un mesaj pt haterii din rap.Parerea mea.
citeste recenzia asta ( e facuta de mine ) si poate o sa intelegi mai multe ... http://www.marphahiphop.tv/cabron-parap-recenzie/
si inca o chestie ... priveste colectia asta de screenshoturi, reprezentand preluarile artistilor. cred ca pozele astea fac mai mult decat 1000 de cuvinte ...

Viața e complexă și are multe aspecte.
Da Mallone... iti zice unu' numele intr-un clip care apare la TV... normal ca dai share. Eu in schimb i-as intreba si pe Doc si pe Deliric, cam ce parere aveau ei de... de fapt ma doare-n pla
)
Ba... din muzica faci bani prin doua cai: ori esti extraordinar de talentat gen Adele... ori esti un circar gen Lil Wayne. De cele mai multe ori mediocritatea artistilor, din pacate, e salvata fie de look, fie de articolele din ziare, fie de prostiile spuse intentionat, fie de comicul de situatie in care este pus - orice care atrage atentia.
Ce vreau sa spun ( si eventual sa invat sa o fac si eu ) e: nu acordati atentie celei de-a doua categorii. Cabron este un MC mediocru si asa o sa ramana, singurele lui salvari sunt fie scenete de genul Mazare si Loredana - de s-a pisat tot internetul pe prestatia lor, fie mai da cate un nume, alde Doc, Deliric... sa fie si el sharuit din mila sau bun simt.

Ba... din muzica faci bani prin doua cai: ori esti extraordinar de talentat gen Adele... ori esti un circar gen Lil Wayne. De cele mai multe ori mediocritatea artistilor, din pacate, e salvata fie de look, fie de articolele din ziare, fie de prostiile spuse intentionat, fie de comicul de situatie in care este pus - orice care atrage atentia.
Ce vreau sa spun ( si eventual sa invat sa o fac si eu ) e: nu acordati atentie celei de-a doua categorii. Cabron este un MC mediocru si asa o sa ramana, singurele lui salvari sunt fie scenete de genul Mazare si Loredana - de s-a pisat tot internetul pe prestatia lor, fie mai da cate un nume, alde Doc, Deliric... sa fie si el sharuit din mila sau bun simt.
-
- Niciodata un nimeni
bun, si unde gasesti tu toate astea la cabron ? de unde ai ajuns la concluzia ca ar fi circar ? ce prostii a spus intentionat ?
daca era un circar sau nu era un artist demn de luat in seama, garantat niciunul dintre acei artisti de rap nu dadeau share la piesa, mai ales ca, in afara de C-Nyk de la Il-Egal, niciunul dintre ei nu a colaborat pe plan artistic cu el. daca o sa fie vreodata intrebati intr-un interviu toti acesti artisti care i-au dat share la piesa, imi pariez viata ca o sa spuna ca au dat share fiindca rezoneaza cu mesajul, nu din mila sau bun simt.
nu, din muzica faci bani, numindu-te un artist pertinent, atunci cand stii sa potrivesti cuvintele pe piesa, avand un la fel de potrivit aranjament muzical, astfel incat sa te placa si prostii si desteptii. exact cum faceau parazitii in vremurile lor de aur.
si tu la randul tau, cand o sa capeti mai multa notorietate si vei vedea ca muncesti 12 ore pe zi in zadar, ca sa vina 795 000 de cretini sa comenteze total deplasat munca ta, urinandu-se cu un click pe tot ce-ai facut tu, poate abia atunci o sa intelegi de ce melodia asta are sens. timpul le vindeca pe toate.
daca o sa ajungi la peste 30 de ani sa traiesti pe bune din muzica, neavand alternativa, o sa vezi ca nu prea mai poti face ce-ti place cu adevarat. efectiv nu ai cum. asta e publicul, frate ! si sincer, la cat de prosti sunt cacatii astia care comenteaza aiurea, merita pe deplin sa le dai peste nas. cabron a facut fix ce trebuie. era nevoie de o melodie ca asta.
daca era un circar sau nu era un artist demn de luat in seama, garantat niciunul dintre acei artisti de rap nu dadeau share la piesa, mai ales ca, in afara de C-Nyk de la Il-Egal, niciunul dintre ei nu a colaborat pe plan artistic cu el. daca o sa fie vreodata intrebati intr-un interviu toti acesti artisti care i-au dat share la piesa, imi pariez viata ca o sa spuna ca au dat share fiindca rezoneaza cu mesajul, nu din mila sau bun simt.
nu, din muzica faci bani, numindu-te un artist pertinent, atunci cand stii sa potrivesti cuvintele pe piesa, avand un la fel de potrivit aranjament muzical, astfel incat sa te placa si prostii si desteptii. exact cum faceau parazitii in vremurile lor de aur.
si tu la randul tau, cand o sa capeti mai multa notorietate si vei vedea ca muncesti 12 ore pe zi in zadar, ca sa vina 795 000 de cretini sa comenteze total deplasat munca ta, urinandu-se cu un click pe tot ce-ai facut tu, poate abia atunci o sa intelegi de ce melodia asta are sens. timpul le vindeca pe toate.
daca o sa ajungi la peste 30 de ani sa traiesti pe bune din muzica, neavand alternativa, o sa vezi ca nu prea mai poti face ce-ti place cu adevarat. efectiv nu ai cum. asta e publicul, frate ! si sincer, la cat de prosti sunt cacatii astia care comenteaza aiurea, merita pe deplin sa le dai peste nas. cabron a facut fix ce trebuie. era nevoie de o melodie ca asta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Te rog sa-mi spui cine-i de rangul "Adele" in romania.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ahem. Ba şi cu Don Baxter, Puya şi Sişu, Maximilian, Doc şi Deliric, Cedrea şi Pacha Man. Dar tot mai rămân vreo 2.Mallone wrote:mai ales ca, in afara de C-Nyk de la Il-Egal, niciunul dintre ei nu a colaborat pe plan artistic cu el

Edit. Mi-am adus aminte ce tare e piesa asta:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Majoritatea comentează prost, tu îți bați pula-n ei într-o melodie = PR Fail.
Probabil că mizează și pe ipocrizie pentru că atunci când acei presupuși hateri ascultă melodia lui Cabron se erijează în susținători și dau mii de likeuri.
Probabil că mizează și pe ipocrizie pentru că atunci când acei presupuși hateri ascultă melodia lui Cabron se erijează în susținători și dau mii de likeuri.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Hai s-o spunem p-aia dreapta:Mallone wrote:bun, si unde gasesti tu toate astea la cabron ? de unde ai ajuns la concluzia ca ar fi circar ? ce prostii a spus intentionat ?
1) Avem artişti talentaţi, cu personalitate, care gândesc creativ, trăiesc echilibrat şi muncesc (vezi Bean, Kazi, VD, câţiva regizori, Koma, Ortega, Vexx, câteva alte trupe de nişă, etc.). Ăştia nu mor de foame, câtă vreme muncesc o fac cu drag şi spor, ce li se cuvine administrează cum pot şi vor. Ăştia-s preferaţii mei, în ce fac se simte un cumul de gândire şi măcar o intenţie de-a veni cu câte ceva nou. Pe mine mă stimulează intelectual, rezonez cu ei, ascult, mă uit cu drag. Şi munca asta pe brânci, în timp, o să le dea libertatea de-a alege ce vor să facă.
2) Ai artişti talentaţi în clasa mijlocie (pentru mine DOC, Deliric etc.) care o duc relativ bine dar se simte că sunt ceva mai comozi, şi-au asumat mai multe responsabilităţi şi e greu să le faci pe toate la fel de bine.
Şi ai 3) Tot valul ăsta nou de dornici de faimă şi valută care e exact ce vrea publicul cretin românesc: pizde, Sophie, Biborţeni, cireaşa de pe torturi. Şi până nici asta n-ar fi vreo cale greşită dacă şi-ar asuma-o şi şi-ar vedea de treabă. Toţi avem guilty-pleasures dar nu numai. Mă uitam în draci la mizerii gen "Jersey Shore" şi le plângeam de milă pentru că oamenii ăia n-ar veni să-ţi spună că trebuie să facă bani, ei sunt convinşi că asta-i viaţa bună. Ori când imi spui "daaa, am putea dar bagă-mi banii lu Jay-Z în cont sau eşti un hater de căcat", nu doar te caci în ea artă, te cam caci pe tine şi pe poziţia ta de bărbat înfipt şi-n toată firea. Mie-mi pare sincer rău pentru o mână de ei care par dezgheţaţi dar trebuie să satisfacă gloate de cocalari şi pizde proaste prin cluburi de căcat.
Ca să nu mai vorbim de cât de trend-setteri o ard câţiva deşi din ceafă le spune cineva "s-a mai făcut, de multe ori şi mai bine. Dar nu la noi".