Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
n-am putut sa o ascult pana la sfarsit
http://soundcloud.com/arinix
nu stiu, dar mie imi place cum merge deliric cu beat-ul. beat-ul nu-i cine stie ce, apropo.
doc... meh
doc... meh
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
cu toate ca mereu ma abtin, de data asta m-am riscat sa comentez pe youtube si am spus ca e o mizerie de piesa, cum de altfel si este. sa vedeti cate puli in gura imi iau de la pustime.
inca o bucata care e smechera

-
- spre 5000 de posturi, e ok
smecher pietonu! potential enorm 

@celmaisincermoldovean
cam slabut.
ma bucur totusi ca n-ai zis ca sunt varzaNskY wrote:cam slabut.

"sunt anagramat sunt vai de capul meu" gg doc, very original.
\\o \o/ o//
La cine te referi patroane ?Gabi wrote:"sunt anagramat sunt vai de capul meu" gg doc, very original.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Băi, nu-i reproşaţi omului ceva ce n-a comis...Gabi wrote:"sunt anagramat sunt vai de capul meu" gg doc, very original.
A zis că " pică bine PORC pe CORP / Sunt anagramat etc."... a fost un joc de cuvinte, nu o greşeală.
Iar piesa nu-i aşa praf cum am crezut citindu-vă comentariile. Aş îndrăzni să ies din rolul de hater un pic şi să spun că-mi place, chiar.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
n-am stiut ca esti tu.. as fi zis ca e blana daca stiam... nu serios, nu imi place sa jignesc pe nimeni fara motiv, nu stiu daca tu canti de obicei sau ai facut asta doar asa, special pt concurs, insa dupa gusturile mele nu e chiar ok. oricum, bafta multa!Rhandu wrote:ma bucur totusi ca n-ai zis ca sunt varzaNskY wrote:cam slabut.

nu la tine, matroane!Rhandu wrote:La cine te referi patroane ?Gabi wrote:"sunt anagramat sunt vai de capul meu" gg doc, very original.
pai nu ma refeream ca a comis o greseala, era altceva in capul meu.CreativeEgo wrote:Băi, nu-i reproşaţi omului ceva ce n-a comis...Gabi wrote:"sunt anagramat sunt vai de capul meu" gg doc, very original.
A zis că " pică bine PORC pe CORP / Sunt anagramat etc."... a fost un joc de cuvinte, nu o greşeală.
Iar piesa nu-i aşa praf cum am crezut citindu-vă comentariile. Aş îndrăzni să ies din rolul de hater un pic şi să spun că-mi place, chiar.

\\o \o/ o//
Nu nu, special pentru concurs.Stiu ca n-am talent, imi fiecare zi imi aminteste prietena, darrrr incercarea moarti n-ari !NskY wrote:n-am stiut ca esti tu.. as fi zis ca e blana daca stiam... nu serios, nu imi place sa jignesc pe nimeni fara motiv, nu stiu daca tu canti de obicei sau ai facut asta doar asa, special pt concurs, insa dupa gusturile mele nu e chiar ok. oricum, bafta multa!Rhandu wrote:ma bucur totusi ca n-ai zis ca sunt varzaNskY wrote:cam slabut.
Multumesc.