Vineri 24 martie ora 21 Concert USM in Club X, In deschidere Nosferatu, Pazzo Lethal, Boosh si Grigo, Dj Showcase: Dj Faibo X & Dj Umbra...Intrarea 5Lei...Be there or die...
..Asteptam sa vedem cum se misca comunitatea in galati si braila...oricum..da dj in club x promit ca daca acest event va fi un succes vor urma si altve evenimente hades records la club x...PEACE si ne vedem pe 24 martie...
Kremlin wrote:sa vina epitaph...sa nu vina epitaph ...sa dea domnu...
n-am nimic cu tine dar esti constient ca te repeti a enshpe mia oara cu faza "as vrea sa vin, nu am ajuns, next time, sa vin, sa nu vin, nu am ajuns, next time" etc?
+ ca nu vreau sa isc vreo discutie aici. era asa, just a thought.
da..suna bizar gen ... da nu era vb de mine as an individual..da k trupa epitaph pt open mic,daca va fi. nu gen eu personal sa vin la concert sau sa nu vin...
Koma... noi vrem sa mergem la toate concertele, dar e f greu pt k suntem destul de departe de bucale (unde sunt mare majoritatea a conc.) si implicit de galati.
Plus k nu suntem la banii nostrii si e greu sa plecam de acasa, dar de fiecare data facem tot posibilul sa venim!
USM e o trupa care ne place si ar fi o placere sa mergem !
Nu trebuie neaparat sa ne judeci k am vrea sa mergem si eventual scriem asta p un forum pt k ne-am zgaria pe fatza sa mergem
Plz incearca sa ne intelegi.
USM rulez
[...] Cunoaste fericirea prin suferinta [...] Moartea nu-ti ofera ultima dorinta !
era vorba de altceva, kremlin stie mai bine poate..dar dupa cum spuneam, nu vreau sa generez o discutie aiurea din cauza asta deci hai sa ne oprim aici
O sa faca, btw, daca aveti filmarea de la diferentze :
"3 piese noi cantam in seara asta [no doubt no doubt 3 piese] in prima auditie.. deci... o ardem asa [priviiiiiiiitiiiiiiiii YO] yo yoy oyo oyoyoyo .... hai ma cateva maini macar.... Diferentza etc"
Mie imi place mult cum se manifesta inainte de intrarea in "painea strofei". Prea belea
[...] Cunoaste fericirea prin suferinta [...] Moartea nu-ti ofera ultima dorinta !