Dupa cum deja v-ati dat seama, ceea ce trebuia sa se intample, demult, s-a intamplat.
O data cu incetarea activitatii label-ului Hades Records se impunea si o rebranduire a forumului.

Ca o scurta paranteza personala si subiectiva vreau sa va impartasesc faptul ca de cand am luat contact cu Hades (acum vreo 9 ani) mi s'au intamplat o serie de lucruri minunate si determinante in formarea mea ca om. Cel mai important dintre acestea consta in prietenia pe care am legat-o, pe rand, atat cu oamenii de la Hades cat si cu mica, dar importanta, comunitate de pe forumul Hades.

Pt. toate acestea vreau sa le multumesc lui Kombat (de la care am invatat sa fiu platit pt. timpul meu), lui Butch (de la care am invatat sa nu raspund la telefon atunci cand am datorii), lui Koma (forever young), lui Undoo(pt exemplul de perseverenta) si lui Zodiak (pt. ca Zodiak ). Vreau sa ii mentionez dintre forumisti in special pe Preacher si DogDaHustler pentru inspiratie. Lor li se alatura, prietenii lor si cantaciosii cu care am baut o bere si am dat din cap, pe la concerte fara aer conditionat. (Kondamnat, stiu, Buzau nu e in Moldova!)

Revenind la forum, multi am fost putini am ramas.
Dar de calitate.
De pe forum au disparut cei slabi de inger, dar nu poti vorbi de inaripati in Valea Dracilor, nu?

Cam atat despre trecut.

Dupa cum ati observat, forumul isi continua activitatea sub o alta denumire: Hiphopdinromania.com

Vor exista sprancene ridicate, scrasnete de masele, zambete in coltul gurii, nemultumiri, ranjete.

Cu i-a pasat vreodata de asta pe aici?

Voi reveni cu detalii in zilele care urmeaza.