BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: BUG Mafia

Post by Boka »

Mallone wrote:
Boka wrote:in 99 lumea era mult mai obisnuita cu injuraturile si cu stilul asta,acum s-au mai...cizelat,daca pot spune asa
bine...gamerii sunt niste imbecili frustrati cu cosuri pe fata pe care daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele,si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci...quake.Oamenii nu ies din casa si nu intretin relatii de niciun fel cu fiinte umane.Ei traiesc intr-o lume paralela,nu ii poti pune sa-si dea cu parerea despre lumea reala.Parerea mea...
avand calculator in casa din 1994 si internet din 1999, si jucand foarte multe jocuri de-a lungul timpului, eu unul ma consider gamer. nu unul inrait, dar sunt si eu gamer. paradoxal, pe unii dintre oamenii aia de acolo ii cunosc, si unii dintre ei sunt trecuti de 30 de ani de ceva timp, sunt oameni cu locuri de munca foarte bine platite, unii dintre ei au familie si copii, nu sunt niste ratati, asa cum scrii tu in postul-prejudecata. adica nu cred ca o ard aiurea, dar se vede ca n-ai avut calculator in casa de mic copil, daca ai prejudecati de genul asta. in 1995, cand eram in clasa intai, jumatate din clasa mea avea calculator in casa, si cu toate astea, pe langa discutiile evidente despre jocuri, jucam de zor fotbal cu dopul si sticla, udam fetele cu apa de la tasnitorile din curtea scolii, faceam in apropierea sarbatorilor tunuri cu carbid, aruncam cu petarde ascunse in chiloti, ca sa nu ne exmatriculeze, faceam cazemate de zapada prin fata blocului si aruncam cu bulgari in toate babele, in tramvaiul 2, 11, 44 sau in masina 178, atunci cand treceau pe calea giulesti/crangasi, si surprinzator, noi gamerii, mai mergeam si colindul prin toate cartierele bucurestene, unde uneori ne alergau diversi cretini, ca-i deranjam sunand la usa lor, cantand "domn domn sa 'naltam".

a, ca exista si exemplare ca alea despre care spui tu, e partea a doua. dar aia sunt mult mai putini in comparatie cu oamenii normali :)
In cazul asta imi cer scuze pt remarcile facute,insa eu am cunoscut numai gameri din astia,terminati...incepand cu astia din cartier care cand ies la bere vorbesc numai de cacaturi gen"cum au trecut de ala care-i batea,cum au trecut nivelu cutare,ce caractere si arme si-au luat,in cat timp au terminat nivelu cutare,etc" si arata groaznic ca nu dorm,baga decat munca si jocuri,continuand cu aia din camin,din care mai mult de jumate au pierdut facultatea si cand intrai in camera la ei,te lua ameteala,ca n-aveau timp sa-si faca curat,ca jucau n-spe mii de ore pe zi wow,sau aia de pe sectie de la psihiatrie,care aratau ca iesiti dintr-un lagar de exterminare,si terminand cu cuplul ala care a fost dat prin ziare ca le-a murit plodu de foame ca aveau de terminat nush ce joc.Si nu as fi spus toate astea despre gameri daca nu mi se intampla personal sa mi-o ard retard si sa pierd aproape o sesiune intreaga din cauza unui joc stupid(nu-ti spun numele ca razi de mine).Si nici voi nu cred ca erati gameri atat timp cat nu va facuserati un scop principal dintr-un cacat de joc,astfel incat sa ajungeti sa pierdeti contactul cu realitatea.Asa si eu ma duceam destul de des pe la mama pe la serviciu cand eram mic si jucam prince of persia sau lotus...sau sextris pe pc-ul sefului lu mama :lol: ,da nu-i acelasi lucru. Oricum,nu intentionasem sa ma refer la cineva de aici,hai noroc,Meta,la cat mai multe nivele si caministe dornice :lol:
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

^ am avut o saptamana in care cu doi colegi nu faceam altceva decat sa ne jucam strategie in retea. o saptamana de trezit la 13 si jucat pana la 4. si desi eram disperati faceam curatenie in apartament (am facut de doua ori curatenie completa in saptamana aia, ca de obicei), ne rapeam timp sa mancam (adevarat, faceam comanda, venea meniul la usa, mancam). ba chiar ieseam si seara la o plimbare (desi dupa jumatate de ora ne cam pierea cheful de stat afara). deci se poate sa o arzi si disperat si sa si traiesti. daca esti labar prost o duci rau indiferent de activitatea cu care iti umpli timpul.
dupa saptamana aia am revenit la normal.

nota: ne-au scos niste colege afara intr-o seara si nu cred ca am stat jumatate de ora cu ele ca ne plictiseam, deci sunt si anumite efecte secundare :lol:
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
vishu
sefu la forum

Post by vishu »

ba are si boka asta niste pareri de ti vine sa ti dai palme si sa te culci la loc..
Suzy wrote:eu nu-s aici ca sa inteleg. sunt aici ca sa-mi ocup timpul. :lol:
Image
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

lasati prostiile si spuneti-mi si mie cine e scriitorul de pe spatele lu' Uzzi, astia destepti si cititi de pe forum care le stiti pe toate.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Ştii tu sigur că-i scriitor? Hemingway? Nu mai ştiu prin ce coclauri ai netului citisem că-i Cronos...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

pai asa o zis Uzzi. Hemingway pe fras, eu cred ca ii un scriitor japonez, nu e Cronos, iti zic eu unde ai citit, ai citit pe comneturile de pe fb, ca m-am uitat si eu acolo si spre dezamagirea mea cred ca din 250 de comenturi 248 erau idiote, nu am mai vazut niciodata asa multa prostie intr-un singur loc.

deci daca nu aflam cine e personajul de pe spatele lui Uzzi, inseamna ca nu e nimeni rep pe forumul asta, si eu care credeam ca fac parte dintr-un cerc restrans de oameni cu un nivel inalt de gandire, damn.
NskY
#

Post by NskY »

metafora, peste tatuajul tau am daaat.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Broco wrote: deci daca nu aflam cine e personajul de pe spatele lui Uzzi, inseamna ca nu e nimeni rep pe forumul asta, si eu care credeam ca fac parte dintr-un cerc restrans de oameni cu un nivel inalt de gandire, damn.
>repari
>nivel inalt de gandire
>fmc

m-am convins ca nu e asa, acum multa vreme. cu exceptii bineinteles.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

glumesc exagerez si eu...

oricum Uzzi chiar e pe treaba lui, suntem atatia oameni si nimeni nu stie cine e personajul, cu internet si atatea resurse la dispozitie, bine macar ca ne-o explicat in clip ce semnifica. :)
Blocked
tanar

Post by Blocked »

Ce e atat de tare la Uzzy ?Eu nu inteleg de ce l-au invitat la Profesionistii.
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

are brandul mare
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

eu cred ca blocked ala e putin confuz. cred ca are nevoie de un penis in anus de la un user de pe forumul asta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

...nu-i ăsta nici de nasul lui vishu...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Gabi

Post by Gabi »

Deci e Hugo?
\\o \o/ o//
Kashim

Post by Kashim »

Blocked wrote:Ce e atat de tare la Uzzy ?Eu nu inteleg de ce l-au invitat la Profesionistii.
am ras
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Post Reply