Mallone wrote:Boka wrote:in 99 lumea era mult mai obisnuita cu injuraturile si cu stilul asta,acum s-au mai...cizelat,daca pot spune asa
bine...gamerii sunt niste imbecili frustrati cu cosuri pe fata pe care daca-i pui sa mearga pe jos pan'la paine isi rup picioarele,si dupa care asteapta femeile in zadar sa le futa,ca ei sunt prea ocupati sa termine nivelu 876786876 din cs/wow...sau ce plm se juca atunci...quake.Oamenii nu ies din casa si nu intretin relatii de niciun fel cu fiinte umane.Ei traiesc intr-o lume paralela,nu ii poti pune sa-si dea cu parerea despre lumea reala.Parerea mea...
avand calculator in casa din 1994 si internet din 1999, si jucand foarte multe jocuri de-a lungul timpului, eu unul ma consider gamer. nu unul inrait, dar sunt si eu gamer. paradoxal, pe unii dintre oamenii aia de acolo ii cunosc, si unii dintre ei sunt trecuti de 30 de ani de ceva timp, sunt oameni cu locuri de munca foarte bine platite, unii dintre ei au familie si copii, nu sunt niste ratati, asa cum scrii tu in postul-prejudecata. adica nu cred ca o ard aiurea, dar se vede ca n-ai avut calculator in casa de mic copil, daca ai prejudecati de genul asta. in 1995, cand eram in clasa intai, jumatate din clasa mea avea calculator in casa, si cu toate astea, pe langa discutiile evidente despre jocuri, jucam de zor fotbal cu dopul si sticla, udam fetele cu apa de la tasnitorile din curtea scolii, faceam in apropierea sarbatorilor tunuri cu carbid, aruncam cu petarde ascunse in chiloti, ca sa nu ne exmatriculeze, faceam cazemate de zapada prin fata blocului si aruncam cu bulgari in toate babele, in tramvaiul 2, 11, 44 sau in masina 178, atunci cand treceau pe calea giulesti/crangasi, si surprinzator, noi gamerii, mai mergeam si colindul prin toate cartierele bucurestene, unde uneori ne alergau diversi cretini, ca-i deranjam sunand la usa lor, cantand "domn domn sa 'naltam".
a, ca exista si exemplare ca alea despre care spui tu, e partea a doua. dar aia sunt mult mai putini in comparatie cu oamenii normali

In cazul asta imi cer scuze pt remarcile facute,insa eu am cunoscut numai gameri din astia,terminati...incepand cu astia din cartier care cand ies la bere vorbesc numai de cacaturi gen"cum au trecut de ala care-i batea,cum au trecut nivelu cutare,ce caractere si arme si-au luat,in cat timp au terminat nivelu cutare,etc" si arata groaznic ca nu dorm,baga decat munca si jocuri,continuand cu aia din camin,din care mai mult de jumate au pierdut facultatea si cand intrai in camera la ei,te lua ameteala,ca n-aveau timp sa-si faca curat,ca jucau n-spe mii de ore pe zi wow,sau aia de pe sectie de la psihiatrie,care aratau ca iesiti dintr-un lagar de exterminare,si terminand cu cuplul ala care a fost dat prin ziare ca le-a murit plodu de foame ca aveau de terminat nush ce joc.Si nu as fi spus toate astea despre gameri daca nu mi se intampla personal sa mi-o ard retard si sa pierd aproape o sesiune intreaga din cauza unui joc stupid(nu-ti spun numele ca razi de mine).Si nici voi nu cred ca erati gameri atat timp cat nu va facuserati un scop principal dintr-un cacat de joc,astfel incat sa ajungeti sa pierdeti contactul cu realitatea.Asa si eu ma duceam destul de des pe la mama pe la serviciu cand eram mic si jucam prince of persia sau lotus...sau sextris pe pc-ul sefului lu mama

,da nu-i acelasi lucru. Oricum,nu intentionasem sa ma refer la cineva de aici,hai noroc,Meta,la cat mai multe nivele si caministe dornice