URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

<Dismas>
tanar

Post by <Dismas> »

a dat bine Katana,da nush de ce batea DZA din palme ca pe manele la un moment dat :) in rest tot respectu,talentati baietii
misto si atitudinea ta in legatura cu invitatii in general :bow:
DeZeA
fratele meu tu esti baiat

Post by DeZeA »

ahm dar de cand e batutul din palme o caracteristica manelistilor.. se batea din palme pe beaturi de hh inca de pe vremea graphitti rock :)
btw am vazut c-au inceput sa se foloseasca si de breakdance.. sper ca n-o sa ajunga sa se spuna de un b-boy.. "ia uite, ala face breakdance ca pe manele" :))
<Dismas>
tanar

Post by <Dismas> »

corect :bow:
(misto remixu la ronin)
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

daca ii invit pe Cheya, La Familia,
....mai exista "la familia" brugner?(sau "Sisu si Puya") si dak era vb de "old" La Familia nu pot fi pusi in aceeiasi "oala" cu "young" Cheya !!!...au spus'o si ei destul de clar in emis. k vor sa fak totul "profesional" dar u ai mai tras o linie(probabil ai ascultat mai multe piese d'ale lor)
cei 4 baieti sunt 100% profesionisti
...respect' 8)
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

_shakeME_ wrote: ....mai exista "la familia" brugner?(sau "Sisu si Puya")
cred ca pt cei care asculta la familia inca de la inceputurile lor ei vor ramane la familia indiferent de numele care il au acum.
si asta este o mare dovada de respect la adresa trupei.
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Preacher wrote:
_shakeME_ wrote: ....mai exista "la familia" brugner?(sau "Sisu si Puya")
cred ca pt cei care asculta la familia inca de la inceputurile lor ei vor ramane la familia indiferent de numele care il au acum.
si asta este o mare dovada de respect la adresa trupei.
da mah, pt mine raman tot La Familia, un nume greu in peisajul autohton!
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Sunt curios daca exista cineva printre ascultatorii de rap care sa le zica Sisu si Puya si nu La Familia....Cred ca pentru toti ei au fost, sunt si vor ramane La Familia!
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

faza e k dupa atata timp zici involuntar "La Familia"!..............
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

saptamana asta: Ra'Medium, cel putin asa se aude!
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

BRUGNER_okocha wrote:In alta ordine de idei, daca ii invit pe Cheya, La Familia, etc, e clar ca nu o sa fie orgasmati ascultatorii de muzica underground. Insa muzica este buna, indiferent de unde vine ea, nu conteaza ca se incadreaza intr-o anume categorisire.
Muzica e buna, insa e mare mancatoria de cur si de cacat :)
Iar sisu si puya vor ramane pe vecie la familia... asta nu cred ca era cazul s-o mai spun si eu... cu numele asta s-au afirmat, asa-i cunoaste lumea... si asa ar fi corect, indiferent de ceea ce spune legea/osim/drepturile de autor...etc.
dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

desi nu e locul ptrivit si cu riscu de a-mi pune pa multi in cap :
dupa parerea mea proprie si personala la familia e cam departe de muzica buna, cu cateva exceptii/piese, care recunosc ca au fost reusite, eu nu am putut si nu pot sa ascult asa ceva... :|
peste 90% din cei mai infocati fani ai lor o ard acum cu manele&co la modu hardcore... ceea ce cred ca vorbeste de la sine despre nivelul/calitatea/mesajul muzicii lor
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

sau vorbeste despre caracterele celor ce au ascultat la familia si acum asculta manele&co.
nu cred ca trupa are vreo vina. daca trupa nu mai scoate ceva bun, un ascultator de hip hop nu se va indrepta spre manele ci spre alta trupa hip hop.
trupa nu are nici o legatura cu faptu ca ei asculta acum manele.
and don't worry ... cunosc ascultatori de manele care care cauta ctc ...
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

dumbinos wrote:desi nu e locul ptrivit si cu riscu de a-mi pune pa multi in cap :
dupa parerea mea proprie si personala la familia e cam departe de muzica buna, cu cateva exceptii/piese, care recunosc ca au fost reusite, eu nu am putut si nu pot sa ascult asa ceva... :|
peste 90% din cei mai infocati fani ai lor o ard acum cu manele&co la modu hardcore... ceea ce cred ca vorbeste de la sine despre nivelul/calitatea/mesajul muzicii lor
cum ai realizat tu statistica asta, ca peste 90% din fanii lor, sau ma rog fostii fani, asculta manele?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Editie specialacu Rae

Post by BRUGNER_okocha »

Urban groove va realiza si o editie speciala cu Raekwon, in carne si oase, plus o editie premergatoare acestui concert, cu clipuri marca Raekwon si invitati de top din RO, care vor vb despre acest eveniment!
Last edited by BRUGNER_okocha on Thu Mar 23, 2006 10:16 am, edited 2 times in total.
blindless
PIESA

Post by blindless »

cine a castigat tricourileeeee??? ca si eu am trimis mail :roll: :twisted:
"I needed to be here...But then i wanted to be here with you...And it's killing me to know that you'll never believe that..."
Image
Post Reply