intr-adevar o mare pierdere pt industria muzicala romaneasca...
avea atatea piese...un actor grabit...un actor grabit...si parca mai era si un actor grabit...toate hituri la vremea lor si chiar si dupa 20 de ani aparea pe la tv cu slagarul ei inegalabil...
RIP dar mai pacat e de copilul ei...cine stie ce raper sau b-boy respectat mai ajungea cand eram noi in carje...
RIP Tupac RIP ODB RIP Biggie RIP Dj Leacy
A murit Laura Stoica :|
Moderator: .etalosed
-
- rapperu vostru preferat
dexstar wrote:intr-adevar o mare pierdere pt industria muzicala romaneasca...
avea atatea piese...un actor grabit...un actor grabit...si parca mai era si un actor grabit...toate hituri la vremea lor si chiar si dupa 20 de ani aparea pe la tv cu slagarul ei inegalabil...
RIP dar mai pacat e de copilul ei...cine stie ce raper sau b-boy respectat mai ajungea cand eram noi in carje...
RIP Tupac RIP ODB RIP Biggie RIP Dj Leacy

- sadclown
- dimineata verific forumu
in viata mea nu am vazut un circ mai mare cum a fost la inmormantarea laurei stoica.mi s-a facut o sila teribila.este aberant ce s-a intamplat acolo in acea zi.multi gura casca care nu aveau nici o treaba cu acel moment(ma intreb cati au venit cu sinceritate in suflet si cati.....nici nu stiu cum sa ii numesc),o lipsa de repect-chiar si pe ultimul drum- afisata acestei voci pe care industria muzicala nu a bagat-o in seama indeajuns de mult.
chiar este rusinos si amoral.
eu sunt mai socata de ce s-a intamplat dupa decat de moartea ei.ceea ce i s-a intamplat ma gandesc ca era de asteptat.atunci cand esti prea fericit si incepi sa te aduni,viata iti este secerata.
r.i.p laura stoica
chiar este rusinos si amoral.
eu sunt mai socata de ce s-a intamplat dupa decat de moartea ei.ceea ce i s-a intamplat ma gandesc ca era de asteptat.atunci cand esti prea fericit si incepi sa te aduni,viata iti este secerata.
r.i.p laura stoica

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/