Muzica populara este pe primul loc in topul preferintelor romanilor, in timp ce manelele sunt pe ultimul loc. Rezultatele apartin sondajului "Barometrul de opinie publica - Adevarul despre Romania" realizat de INSCOP Research la comanda Adevarul.
La intrebarea "Ce gen de muzica ascultati?", pe primul loc se afla Muzica populara, preferata de aproape jumatate din populatie (49,7%). Muzica pop-dance este ascultata de 41% dintre respondenti, in timp ce pentru muzica clasica si-au exprimat preferintele 22,8%. 19,5% si-au exprimat preferinta pentru muzica rock, in timp ce 18,2% au indicat genul hip-hop.
Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-157 ... ntilor.htm
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Niciodata un nimeni
sondajele astea sunt niste mizerii cu M mare cat China.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Niciodata un nimeni
vezi ca mai sunt niste chestii de scris acolo si de corectat ... vorbim pe facebook
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
as prefera sa fie manelele pe primu loc si muzica populara pe ultimul, ca ma indoiesc ca asculta aia maria tanase si clasicii. fac pariu ca baga ultimele mizerii de pe etno tv.CreativeEgo wrote:http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-15758072-manelele-ultimul-loc-preferintele-muzicale-ale-romanilor-autorii-unui-sondaj-denunta-ipocrizia-respondentilor.htm
Muzica populara este pe primul loc in topul preferintelor romanilor, in timp ce manelele sunt pe ultimul loc. Rezultatele apartin sondajului "Barometrul de opinie publica - Adevarul despre Romania" realizat de INSCOP Research la comanda Adevarul.
La intrebarea "Ce gen de muzica ascultati?", pe primul loc se afla Muzica populara, preferata de aproape jumatate din populatie (49,7%). Muzica pop-dance este ascultata de 41% dintre respondenti, in timp ce pentru muzica clasica si-au exprimat preferintele 22,8%. 19,5% si-au exprimat preferinta pentru muzica rock, in timp ce 18,2% au indicat genul hip-hop.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
am si eu semnatura smechera acum 

Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- Niciodata un nimeni
astept interviul cu DaniiB
-
- Arhistrateg nebiruitul
Și deja au sărit pe el la comentarii să-l întrebe dacă-i ortodox. Pentru că:Ionuţ wrote:http://adevarul.ro/entertainment/muzica/mesaj-religios-muzica-moderna-despre-rap-manele-crestine-adevarul-live--8_525e408bc7b855ff5642130f/index.html
Semnat de cineva cu cel mai ortodox nume: Huzam Mazuh.Dragonu si Cedryk afirma clar si raspicat ca sunt ortodocsi si ca asta e singura cale adevarata, dreapta si originala. Nemodificata dupa duhul lumii si al vremurilor si mai ales dupa nascocirilor diversilor rataciti, care s-au trezit peste noapte inventatorii unor noi religii.
Bă, muzica asta are nevoie de o mișcare de secularizare, nu de atei, ci de oameni care să cânte despre cum Doamne-doamne nu mai trebuie să cadă pe beat. Sau pe lângă.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce pisat de emisiune. hai sa radem de un copil. hahahaha. ce smecheri suntem noi....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."