sunt curios cum e asta.AlexDodi wrote: 07. Zile Similare [feat. Kazi Ploae, Silent Strike]
Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Imi place strofa lui EyeKon, are cateva jocuri de cuvinte misto. Orga pe fundal e neobisnuita, imi aduce aminte de horroruri albe negre, dar nu pot sa zic ca imi displace. Cei de la Facem Records mai toti trancane c-ar avea arme. Stres are punct de sipmatie ca zice de sah. Per total un reusit track de exihibitionsm verbal, cred ca ar merge bine de ascultat la sala. Astept cu interes mixtape-ul.
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce mai aștepți? Că-i online.
Mai am 3 piese de ascultat și tre să ascult cap-coadă de câteva ori pentru limpezirea gândurilor, dar e printre cele mai rep experiențe de ascultător pe care le-am avut de ceva vreme încoace. Prea fin. O fi de la instrumentalele clasice, nu știu. Dar și versurile sunt cum trebuie să fie. La fix a picat. Revin, să mai ascult.
Mai am 3 piese de ascultat și tre să ascult cap-coadă de câteva ori pentru limpezirea gândurilor, dar e printre cele mai rep experiențe de ascultător pe care le-am avut de ceva vreme încoace. Prea fin. O fi de la instrumentalele clasice, nu știu. Dar și versurile sunt cum trebuie să fie. La fix a picat. Revin, să mai ascult.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
la prima ascultare, cam multe rime stupide la deliric, dar sunt si cateva piese care rup, nu mi le amintesc acum
ce m-a impresionat cel mai mult e 100 de linii, chiar daca nu prea imi place doc ca mc, la freestyle rupe
ce m-a impresionat cel mai mult e 100 de linii, chiar daca nu prea imi place doc ca mc, la freestyle rupe
@creative ego: mersi de pont!
Dupa niscai ascultari top 3 la mine sunt: 1. Zile similare (pescarul chinez e casto); 2. 18+ ("Demolatorul de rinichi"); 3. Nu ne schimba anii (de pus in deschidere la urmatoarea Tabara tinerelor feministe). M-au binedispus multe piese. Nu-mi place instrumentalul de la stil del (in sine ok, dar auzit prea de multe ori). Comparativ ce-a mai slaba piesa mi se pare bine crescuta.
Dupa niscai ascultari top 3 la mine sunt: 1. Zile similare (pescarul chinez e casto); 2. 18+ ("Demolatorul de rinichi"); 3. Nu ne schimba anii (de pus in deschidere la urmatoarea Tabara tinerelor feministe). M-au binedispus multe piese. Nu-mi place instrumentalul de la stil del (in sine ok, dar auzit prea de multe ori). Comparativ ce-a mai slaba piesa mi se pare bine crescuta.
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
+1e printre cele mai rep experiențe de ascultător pe care le-am avut de ceva vreme încoace. Prea fin. O fi de la instrumentalele clasice, nu știu. Dar și versurile sunt cum trebuie să fie. La fix a picat. Revin, să mai ascult
preferate: 100 de linii, Zile Similare, Bine Crescuta.
Cea mai slaba mi se pare Still Del.
bonus, e unul din putinele mixtape-uri la care ma gandesc sa pastrez varianta mixata, nu aia no dj.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- delir
Cum e 100 de linii! 

-
Bine crescuta e tare. Si aia cu 18 +. Imi place ca intra VD la final ca un producator executiv faimos 

- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Foarte bun albumul , "100 de linii " e dementiala.
AlexDodi wrote:Foarte bun albumul , "100 de linii " e dementiala.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
100 de linii e flawless !
e cea mai buna piesa de pe mixtape dupa mine;asta e situatia, desi asteptam sa rupa deliric, doc se detaseaza la freestyle prin jocurile de cuvnte si atitudinea din versuri si voce.si, desi eram ferm ca ldoc e mult peste doc, doc creste pe zi ce trece
- delir
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
ce-a facut ma, a sters comentariile sau nu-mi mai apar mie?