Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Mie îmi apar 7 comentarii... dar Doc unde-a zis ce-a zis? 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
nu alea date anonim, comentase mai multa lume folosind "facebook plugin" ala. dar vad c-au disparut.
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
"Vlad Munteanu · Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti
sa va aduc tacamuri la pula asta sau serviti cu mana? Dino, ne vom caca pe site-ul vostru pe unde vom putea pana ii luati dreptul la login acestei dejectii cu valente de om."
) login pe fb si apoi intrati pe site, mie asa mi-a mers sa vad mesajele de la "hateri" =))
sa va aduc tacamuri la pula asta sau serviti cu mana? Dino, ne vom caca pe site-ul vostru pe unde vom putea pana ii luati dreptul la login acestei dejectii cu valente de om."

da ce a zis? ca mie imi apar doar 10 comenturi acolo pe sunete.
-
- Niciodata un nimeni
Viața e complexă și are multe aspecte.
Pe scurt: NU stiu cine e pizda aia care a facut recenzia si mi se rupe de altfel E parerea ei personala, cum si parerea mea personala e ca albumul lui NA rupe norma si CreativeEgo il considera patetic. Si sincer, nu e o recenzie din cale afara de exagerata (in rau) . Dar de la pareri diferite la limbaj suburban de oligofren cum are Doc...e cale lunga. Pentru mine Doc a fost o primata scapata de la zoo, care a pus mana pe tastatura si si-a varsat frustrarile. Cum sa existe un "muritor" care ii critica lui muzica?? Pai in plm, e el Eminem criticat, care e un artist global si care a vandut sute de milioane de discuri, daramite Doc care are in ziua de azi un public prepronderent format din pustoaice de liceu care o ard languros pe melodia Ceai.
E penibil si ce ati facut voi acolo Mallone, si tu si Pilu.
Malonelile alea nu-si aveau rostul, nu este "razboiul" vostru si nu cred ca Doc avea nevoie de "soldati". Tot ce avea nevoie Doc era sa dea dovada ca e un om matur de peste 30 de ani care stie sa infrunte o critica, critica in care NU A FOST jignit ba chiar as putea sa spun ca balanta inclina spre o recenzie oarecum in favoarea lor. Daca voi inca mai credeti ca Doc si Deliric sunt under, ei impotriva lumii...inseamna ca sunteti mai razna ca Vallejo. Pe mine pe zi ce trece, artistii pe care ii stimam imi las un gust din ce in ce mai amar. Cedrea scoate oamenii pe interval pe internet, Doc se ia de o pustoaica pentru o recenzie..Asa ceva eu ca fan cu state vechi nu pot tolera. ORICINE ARE DREPTUL LA O OPINIE. Atata timp cat esti persoana publica, nu o sa ploua doar cu flori si laude. Nu exista persoana publica pe globul asta pamantesc sa nu fi fost contestata. NU EXISTA !! De la papa de la Roma pana la Steve Jobs si Bill Gates. RUSINE DOC pentru reactia aia de maimuta ordinara. Ma doare-n pula daca citeste si daca ma injura. Eu nu ma pot cobora la asemenea nivel, ca (inca) il respect.
E penibil si ce ati facut voi acolo Mallone, si tu si Pilu.

Pfuai, ba in tara asta trebuie sa spui doar de bine? Nu conteaza de cine e scrisa recenzia/critica sau ce vreti voi conteaza ca e parerea ta si te exprima cum vrei atat timp cat nu jignesti... esti persoana publica, accepta asta.
http://soundcloud.com/arinix
- greuceanu
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
http://www.gandul.info/magazin/comedian ... i-11456369
o sa las asta aici. fata asta sufera de ce descrie Teo acolo.
o sa las asta aici. fata asta sufera de ce descrie Teo acolo.
In mare parte subscriu la ce a spus G-MONEY.
Intr-o discutie logica de bun simt, orice argument legat de persoana respectiva e considerat invalid ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem ), pe internet se intampla de foarte mult timp si foarte des asemenea "discutii" in care oamenii se ataca unul pe altul, gen parerea ta e e de cacat pentru ca tu nu ai treaba cu fenomenul, etc. cand normal ar fi sa se disece parerea respectiva.
"Fata asta" de bine de rau a scris peste 1000 de cuvinte pe tema asta. Are pareri dar pe care le si argumenteaza cu mai mult de 2 cuvinte. E material de purtat o discutie , de considerat opinii alternative, ceva un pic mai mult decat " ce stie pizda asta proasta ", ii bag vreo 2-3 injuraturi si asta e discutia. Eu consider (cine dracu oi fi eu? altu cu pareri) atitudinea asta un factor important pentru care "scena" romaneasca hip hop e superficiala si deficitara. Pentru ca oameni care au cunostinte temeinice in domeniu si sunt acolo sus de multi ani reactioneaza in modul in care o fac. "Educatia" se face chiar si in cazurile astea, cand cineva prezinta in mod public o parere ce poate fi controversata, iar parerea asta produce injuraturi si atacuri la persoana, iar asta nu e nimic constructiv, ce sa "invete" astia mai tineri in acest fenomen cand totul se rezuma la o propozitie si niste injuraturi.
Iar legat de ce zicea Teo la gandul si de faptul ca foarte multa lume are pareri nefondate si aiurea, e o chestie de nuanta. Asemenea persoane dauneaza pentru ca dezinformeaza si creaza false probleme, dar pot si un prilej de a lamuri lucrurile. Mananca unul cacat depsre un subiect pe care consider ca-l stiu bine il urmaresc de ani de zile, hai sa-i iau argumentele si arat lumii cat de superficiale sunt si cum nu au treaba cu realitatea, dar e mai simplu sa scrii o propozitie cu 2 injuraturi si gata treaba. O ardem cu ironii subtile pentru ca ne consideram oameni destepti.
Intr-o discutie logica de bun simt, orice argument legat de persoana respectiva e considerat invalid ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem ), pe internet se intampla de foarte mult timp si foarte des asemenea "discutii" in care oamenii se ataca unul pe altul, gen parerea ta e e de cacat pentru ca tu nu ai treaba cu fenomenul, etc. cand normal ar fi sa se disece parerea respectiva.
"Fata asta" de bine de rau a scris peste 1000 de cuvinte pe tema asta. Are pareri dar pe care le si argumenteaza cu mai mult de 2 cuvinte. E material de purtat o discutie , de considerat opinii alternative, ceva un pic mai mult decat " ce stie pizda asta proasta ", ii bag vreo 2-3 injuraturi si asta e discutia. Eu consider (cine dracu oi fi eu? altu cu pareri) atitudinea asta un factor important pentru care "scena" romaneasca hip hop e superficiala si deficitara. Pentru ca oameni care au cunostinte temeinice in domeniu si sunt acolo sus de multi ani reactioneaza in modul in care o fac. "Educatia" se face chiar si in cazurile astea, cand cineva prezinta in mod public o parere ce poate fi controversata, iar parerea asta produce injuraturi si atacuri la persoana, iar asta nu e nimic constructiv, ce sa "invete" astia mai tineri in acest fenomen cand totul se rezuma la o propozitie si niste injuraturi.
Iar legat de ce zicea Teo la gandul si de faptul ca foarte multa lume are pareri nefondate si aiurea, e o chestie de nuanta. Asemenea persoane dauneaza pentru ca dezinformeaza si creaza false probleme, dar pot si un prilej de a lamuri lucrurile. Mananca unul cacat depsre un subiect pe care consider ca-l stiu bine il urmaresc de ani de zile, hai sa-i iau argumentele si arat lumii cat de superficiale sunt si cum nu au treaba cu realitatea, dar e mai simplu sa scrii o propozitie cu 2 injuraturi si gata treaba. O ardem cu ironii subtile pentru ca ne consideram oameni destepti.
- greuceanu
ma doarempula, putea sa scrie si 3 carti. degeaba, daca-s numai aberatii inutile menite sa provoace. mai bine se abtine, sau sa poarte discutiile astea cu prietenele ei. sau sa vorbeasca despre farduri.
Nu stiu ma ca da, pana la urma nu e la ea pe facebook dar nu e ok sa reactionezi asa, ai tot dreptul dar daca nu esti jignit de sa ce jignesti? Nu vad ce e rau sa nu-ti placa ceva, pana la urma nu critici Shawshank Redemption.
http://soundcloud.com/arinix
Da de ce ma sa se abtina?? DE CE? spune-mi un argument logic. baga-mi-as pula in ei de "artisti", da ce vor ma astia? sa fi groopie sa-i urmezi la orice concert, sa le cumperi ORICE material, sa le dai like si daca pun o poza cand sunt rupti de beti si sa aprobi ORICE cacat de fraza pe care o scriu ei pe facebook? Ce trebuia sa faca fata asta, sa desfaca cracii si sa zica hai baieti postiti-ma ca sunt fana voastra? Doc nu e Axel Rose, CTC nu e si nu o sa fie vreodata Guns'n'Roses. Repet, NU sunt de acord cu recenzia ei, in sensul ca nu o impartasesc 100%, dar in niciun caaaaz nu sunt de acord cu iesirile alea de oligofren ale lui doc, MAI ALES ca omul nu e la prima abatere, de foarte multe ori si-a jignit fanii aia de care se tot plange ca nu are parte si nu ii cumpara albumele.greuceanu wrote:ma doarempula, putea sa scrie si 3 carti. degeaba, daca-s numai aberatii inutile menite sa provoace. mai bine se abtine, sau sa poarte discutiile astea cu prietenele ei. sau sa vorbeasca despre farduri.
de acord cu g-money si iemsy.reactia lui doc nu este deloc justificata in contextul in care nu a avut loc un atac la persoana si s-a folosit un limbaj civilizat.
ca e o recenzie neprofesionista asta e altecva.dar se putea rezolva pe cale amiabila facand o plangere in privat pentru ca articolul sa fie sters sau ca "autoarea" sa nu mai scrie despre ctc, dar doc a preferat sa isi spele rufele in baile marionetelor care au sarit imedit sa ii tina isonul...
ca e o recenzie neprofesionista asta e altecva.dar se putea rezolva pe cale amiabila facand o plangere in privat pentru ca articolul sa fie sters sau ca "autoarea" sa nu mai scrie despre ctc, dar doc a preferat sa isi spele rufele in baile marionetelor care au sarit imedit sa ii tina isonul...
Pai daca sunt aberatii atunci inseamna ca-s usor de combatut cu argumente logice. Simpla etichetare a persoanei sau articolelor ca fiind de proasta calitate nu e de ajuns(poate fi un de ajuns pentru tine ca un mecanism sa nu-ti pierzi timpul cu lucuri pe care nu le consideri de un standard decent), dar cand vrei sa ii convingi pe ceilalti , trebuie mai mult de atat.greuceanu wrote:ma doarempula, putea sa scrie si 3 carti. degeaba, daca-s numai aberatii inutile menite sa provoace. mai bine se abtine, sau sa poarte discutiile astea cu prietenele ei. sau sa vorbeasca despre farduri.
De ce crezi tu ca's "numai aberatii inutile menite sa provoace" ?
- greuceanu
nu trebuie frate sa pupi in cur pe nimeni. mi se rupe mie pula ca s-a luat de deliric. zic doar c-a facut-o intr-un mod grotesc, neprofesionist. d-asta mai bine se abtine. nu stiu daca ar trebui sa le suga pulele dar sunt sigur ca asta urmareste.G-MONEY wrote:Da de ce ma sa se abtina?? DE CE? spune-mi un argument logic. baga-mi-as p*** in ei de "artisti", da ce vor ma astia? sa fi groopie sa-i urmezi la orice concert, sa le cumperi ORICE material, sa le dai like si daca pun o poza cand sunt rupti de beti si sa aprobi ORICE c***t de fraza pe care o scriu ei pe facebook? Ce trebuia sa faca fata asta, sa desfaca cracii si sa zica hai baieti postiti-ma ca sunt fana voastra? Doc nu e Axel Rose, CTC nu e si nu o sa fie vreodata Guns'n'Roses. Repet, NU sunt de acord cu recenzia ei, in sensul ca nu o impartasesc 100%, dar in niciun caaaaz nu sunt de acord cu iesirile alea de oligofren ale lui doc, MAI ALES ca omul nu e la prima abatere, de foarte multe ori si-a jignit fanii aia de care se tot plange ca nu are parte si nu ii cumpara albumele.greuceanu wrote:ma doarempula, putea sa scrie si 3 carti. degeaba, daca-s numai aberatii inutile menite sa provoace. mai bine se abtine, sau sa poarte discutiile astea cu prietenele ei. sau sa vorbeasca despre farduri.
boss, tu m-ai inteles gresit. nu stiu unde-ai vazut tu ca incerc sa conving pe cineva ceva. nu dau un futai pe doc, pe deliric sau pe pizda care-a scris articolul. mi-e lene sa mai scriu aici, astea-s chestii de discutat la niste beri.MaZ wrote:Pai daca sunt aberatii atunci inseamna ca-s usor de combatut cu argumente logice. Simpla etichetare a persoanei sau articolelor ca fiind de proasta calitate nu e de ajuns(poate fi un de ajuns pentru tine ca un mecanism sa nu-ti pierzi timpul cu lucuri pe care nu le consideri de un standard decent), dar cand vrei sa ii convingi pe ceilalti , trebuie mai mult de atat.greuceanu wrote:ma doarempula, putea sa scrie si 3 carti. degeaba, daca-s numai aberatii inutile menite sa provoace. mai bine se abtine, sau sa poarte discutiile astea cu prietenele ei. sau sa vorbeasca despre farduri.
De ce crezi tu ca's "numai aberatii inutile menite sa provoace" ?