Nimeni Altu'
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Nimeni Altu'
Am făcut mari eforturi să ascult tot albumul. Nu pot digera muzica asta. E atât de patetică (în sensul din DEX-u românesc, ca să nu fie discuţii), atât de plat sună tot albumul de la cap la coadă... Are două stări de bază în toate piesele: "ioi, cât de trist mi-s" şi "bă, prostule, habar n-ai cum trăiesc şi ce simt io". Ambele atitudini mi se par mai potrivite la adolescente care trec prin rebeliunea de dinaintea maturizării, să aud un bărbat în toată firea cântând d-astea mi se pare cam aiurea. E un peisaj de-ăla ca-n filmele lui Inarritu, totu-i gri şi totu-i deprimant. Şi la fel ca Inarritu, are publicul lui, da nu-s io ăla.
Îmi place "Lângă scenă", though. Şi unele instrumentale.
Îmi place "Lângă scenă", though. Şi unele instrumentale.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Mie doar "ziduri" imi place, si imi place, adica mult samplel-ul probabil.
http://soundcloud.com/arinix
Adevarul e ca era "aiurea" sa auzi un barbat in toata firea cantand ceva de genul, cum era si "penibilul" ala de 2pac cu Letter 2 my unborn child sau dear mama. Chit ca analizez doar instrumentalele albumului si este blanaaaa, asa progres la un mc eu n-am mai vazut demult. Dar ca de obicei, depinde de gusturi. Omul are un anume stil, un anume public, nu e disperat dupa promovare, drept dovada ca e la primul clip personal si mai are o aparitie in altu. Spre deosebire de NA, ca sa iei albumul lui deliric trebuie sa dai share pe fb ca faci acelasi lucru. Asa publicitate agrtesiva n-am vazut decat la "ziare" gen cancan sau mai stiu eu ce laturi care te pun sa dai like sa vezi "stirea"
Dar sa spui ca este un album patetic doar pentru ca tie nu-ti place este deja aberant in plm.
Dar sa spui ca este un album patetic doar pentru ca tie nu-ti place este deja aberant in plm.

Tocmai a zis ca se referea la sensul din dex, adica plin de patos, sentimentalism, sirop.
cert e ca ramanand blocat in registrul asta devine extrem de monoton si plictisitor.
cert e ca ramanand blocat in registrul asta devine extrem de monoton si plictisitor.
Nu ca ma transform eu in aparatorul lui, dar daca asta se vinde, daca asta vrea publicul care si l-a format, ce ar trebui sa faca acum?
sa faca un tur de forta al televiziunilor si sa o ard non stop pe fb ca Ctc-ul sau cu piese gen e vara afara, la mare la soare si rime din alea de le face si smiley? (n-am nimic cu ei, din contra, imi plac oamenii chiar si acum, chiar daca prefer "versiunea" mai veche). Aaa, ca daca ar schimba un pic stilul si ar castiga mai mult atat dpdv material cat si al fanilor, asta e altceva. Talentul i-ar permite sa o faca. Dar nu-l vad eu pe NA genul ala care sa caute lumina reflectoarelor. Poate chiar nu se simte bine asa, plm.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Să mai zic o dată?CreativeEgo wrote:are publicul lui, da nu-s io ăla.
Şi Tupac avea şi Hit'em Up pe lângă Letter to my unborn child. Dacă Tupac ar fi avut doar piese de astea, Tupac ar fi fost încă în viaţă.

Pai 2pac avea o arie mai larga de fani. Tocmai asta ziceam. Sunt convins ca si NA ar putea sa faca si altfel de piese si chiar as fi foarte curios sa-l vad facand asta. Dar nu cred ca o sa avem ocazia.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Un asa album nu merita criticat ! 

Last edited by AlexDodi on Tue Oct 29, 2013 3:43 pm, edited 2 times in total.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Hai să mori tu! Bre, totul merită şi trebuie criticat. Dar ce pizda mă-sii, o ardem ca popii-n altar, e cineva sau ceva dincolo de judecata critică?AlexDodi wrote:Un asa album nu merita criticat !
Zic şi eu aşa, ca idee generală, pentru AlexDodi, nu pentru NA, nu săriţi iar pe mine. Ştiţi că mă enervează chestiile astea negândite înainte de-a fi scrise.

Edit, c-a modificat mesajul: exact patetică o numesc. Deschide un DEX:
E patetică sau nu-i?PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Corect orice lucru trebuie criticat, dar sa ai si un motiv ...
e ok albumul dar nu stiu daca e chiar un punct de referinta si e clar sub nopti prea lungi.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai daca critici ceva, e de la sine inteles ca ai si un motiv.AlexDodi wrote:Corect orice lucru trebuie criticat, dar sa ai si un motiv ...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
"lasa vioara sa-ti aline niste grele zile/
c-o ducem greu toti din romania pana-n chile"
inversiuni stanjenitoare sa iasa rima, cuvinte bagate doar ca rimeaza, poezie de clasa 5a
si viata-i grea
c-o ducem greu toti din romania pana-n chile"
inversiuni stanjenitoare sa iasa rima, cuvinte bagate doar ca rimeaza, poezie de clasa 5a
si viata-i grea
haha, ai rezumat in cateva cuvinte mare parte din activitatea lui Nimeni Altu'