Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
Dani
Mitică

Re: Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

Post by Dani »

1Oarecare wrote:Vezi PM, dany.
La o prima ascultare e bun de tot albumul. A fost ciudat sa-l aud cantand pe "Stronger then i was", dar i-a iesit bine. Mai ascultam maine sa vedem ce si cum.
Mulumesc!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Băi, nu știu cum e restul albumului, dar numai pentru ultima strofă din Bad Guy și face toți banii.

Uite, Suzy, parcă ție-ți explică de ce mai face asta la 40 de ani:
I am your lack of a conscience
I’m the ringing in your ears
I’m the polyps on the back of your tonsils
Eating your vocal chords after your concerts
I’m your time that’s almost up that you haven’t acknowledged
Grab for some water but I’m that pill that’s too jagged to swallow
I’m the bullies you hate, that you became
With every faggot you slaughtered
Coming back on you every woman you insult
That, with the double-standards you have when it comes to your daughters
I represent everything, you take for granted
‘Cause Marshall Mathers the rapper’s persona's half a facade
And Matthew and Stan’s just symbolic, of you not knowing what you had until it’s gone
Să văd și restul albumului, dar măcar piesa asta o să fie pe repeat mult timp.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
NuMaCunosti
spre 5000 de posturi, e ok

Post by NuMaCunosti »

degeaba incerci ego ...in randu 8 sau cat e din ce ai pus tu a zis "faggot" ..lu suzy nu-i place :lol:
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Băi, albumul e fenomenal. Și aproape că renunțasem să sper după piesa aia cu Râiana și după ce-am văzut cât de corny e pe Rap God. Dar în afară de astea 2, restul e țâță de mâță. Deocamdată mă sparg: Bad Guy, Rhyme or Reason, Asshole, Brainless, Headlights (în veci nu m-aș fi așteptat să-i dedice o piesă de asta maică-sii. Într-un fel o face și mai de căcat când îi zice că o iarnă și pentru ce.) Pariez pe review-uri entuziaste. Și pe bună dreptate.

Tre să-l mai ascult ca să zic mai mult de-atât, dar deocamdată: Suzy, ai înțeles mai puțin din versurile de pe albumul ăsta decât am înțeles io din albumu lui Kanye. :lol:
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Cred ca nimeni nu se astepta ca Headlights sa aiba subiectul asta. :))
Piesa cu Rihanna intra foarte bine dupa Stronger then i was. Pana si Survival se integreaza bine.

Si mai sunt inca 6 melodii bonus pe deluxe edition.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Dani
Mitică

Post by Dani »

Stai, stai, stai, ca acum am inceput sa-l ascult si aveam asteptari mici dupa releasurile alea. Asta pana am ascultat Bad guy. Woaaaa :bow:
Imi place tare cand sunt luat asa prin surprindere.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

A apărut și varianta Deluxe
Dani
Mitică

Post by Dani »

Link fara torrent? Ma fut astia la camin, ca nu pot downloada torrente.
Multumesc! In alta ordine de idei, m-a rupt la o prima ascultare. Bad Guy si Headlights! :bow:
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Vezi PM :lol:
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Pula-n ele de beaturi ca ma chinui sa ascult de mai multe ori albumul sa vad despre ce e vorba, ai o gramada de bani, prieten cu Dre si da-te-n pula mea cu pacanelele tale.
http://soundcloud.com/arinix
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

iemsy wrote:Pula-n ele de beaturi ca ma chinui sa ascult de mai multe ori albumul sa vad despre ce e vorba, ai o gramada de bani, prieten cu Dre si da-te-n p*** mea cu pacanelele tale.
exact parerea asta o am si eu, sa mor. Rupe norma pe Bad Guy, dar piesa e salvata din punctul meu de vedere de lirica de nota 11 ca altfel beatu nu-mi place de nicio culoare. Clar la categoria beaturi e printre cele mai slabe materiale ale lui, dar ca lirica..n-ai ce sa-i reprosezi omului. Eram sigur ca o sa rupa, chiar daca sunt si cateva melodii de umplutura, dar era normal sa le bage si pe alea ca sa-si extinda aria de fani (daca mai era nevoie). Sunt convins ca in afara o groaza o sa cumpere doar pt piesa cu Rihanna, deci la capitolul asta Em a fost smecher. :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

G-MONEY wrote:chiar daca sunt si cateva melodii de umplutura, dar era normal sa le bage si pe alea ca sa-si extinda aria de fani (daca mai era nevoie).
ce plm arie de fani sa-si mai extinda? :roll: ce plm e normal sa bage piese de pisat cand face milioane de dolari? ma lasi? un artist la nivelul lui, ar trebui sa fie liber sa faca fix ce vrea pula lui, fara sa se compromita, ca au trecut vremurile cand trebuia sa-si mai castige fanii. ma rog, poate muzica de cacat e ceea ce ii place lui.

http://www.factmag.com/2013/10/31/who-d ... hers-lp-2/

"“You fake lying slut you never told me you knew Dre”

Eminem is 41. Old enough, you’d think, to have reconciled some of the issues that featured on his early albums, but no. Women are the enemy and can’t be trusted – apart from his mum, who finally, two decades into Em’s rap career, gets a free pass – fags are there to be pointed at and used as punchline material, and when you combine the two, on ‘So Much Better’, you’re left with “la-la-la-lesbian / I hope you hear this song and go into a cardiac arrest.”

exact problema asta o am si eu. :lol: ai 41 de ani in cacat, inca mai faci femeile tarfe? wtf? let if go, man...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
NuMaCunosti
spre 5000 de posturi, e ok

Post by NuMaCunosti »

si daca treci de 41 ..femeile nu mai sunt tarfe ?? sau nu mai poti sa le faci tarfe...
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bă, asta-i o interpretare de autist, să mor io. Ba nu, nu de autist, de hipster feminist hollywood-liberal politically correct touchy-feely vegan yoga-pants wearing 21st century too-sensitive-for-this shit self-righteous asshole. Etc.

Zice în vreo 3-4 locuri pe albumul ăsta: Eminem nu e doar un nume de scenă, e o a doua personalitate. Uite, citez din articolul pe care l-ai pus tu:
The entire fourth verse of album opener ‘Bad Guy’ lays it out: how his misogyny and homophobia has turned him into the type of bully he grew up hating, how his time in the spotlight is running short, and how dangerously close a 40-year-old Slim Shady is to being the “laughing stock of rap”… at which point he launches into an album drenched in the venom of his past without any of his early album quality control.
Deci, Eminem știe ce zice și continuă să zică slut și faggot și cunt și alea-alea tocmai pentru că mai sunt încă persoane care se simt lezate de asta. Și bine face. Dacă făcea muzica asta în Anglia, de exemplu, n-avea nicio relevanță, dar în America aia a protestanților adormiți în nuanțe de bej, revolta și miserupismul și misoginismul și înjurăturile și violența verbală și tot de reprezintă Eminem pică la fix și e încă relevantă.
Cum pula mea poți lua apărarea ăluia de poza găoaze (și bine ai făcut, pentru că ai înțeles de ce făcea ce făcea) și acum ți se pare că unul care face muzică bună pentru shock value e câh că zice faggot. Io zic că ar fi cazul să aplici un pic de raționalitate peste stratul ăla gros de whatever-ism o fi mai fi și ăsta.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

CreativeEgo wrote:Bă, asta-i o interpretare de autist, să mor io. Ba nu, nu de autist, de hipster feminist hollywood-liberal politically correct touchy-feely vegan yoga-pants wearing 21st century too-sensitive-for-this shit self-righteous asshole. Etc.
:bow: era de ajuns sa zici asta, nu trebuia sa-i mai explici si restu. Suzy mai nou traieste intr-un balon de sapun unde totul e frumos, nu se consuma grasimi si cea mai smechera muzica, e muzica de harpa, ca aia nu deranjeaza pe nimeni. Eminem a ajuns unde este acum TOCMAI pentru ca a deranjat pe multa lume. Asta e farmecul lui si la ora actuala e de departe cel mai bun la ce face. Aaaa, ca la nivelul la care e ar putea sa faca numai piese gen Lose Yourself, i'm not afraid etc, piese pe care unii le numesc inspirationale, e altceva. In fine, ca orice artist nu poate sa fie placut de toata lumea. Ca daca era asa, iar nu mai avea farmec.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Post Reply