Boka wrote:imi spuneau baietii din Brasov,unde a facut facultatea,ca omu citeste foarte mult,deci nu cred ca a dat-o doar sa-i iasa schema,ci a gandit-o.
To clarify, eu eram ironic, nu mă îndoiesc că Flou a zis exact ce-a vrut să zică. În fond e printre emcii mei favoriți și-mi plăcea încă de când îl chema Piciu abia se vedea pe lângă Pitt pe scenă.
@G-Money
Eu nu rețin să se fi predat chestia aia cu Galileo în liceu. Eu știu doar pentru că, la mult timp după ce-am terminat liceul, am început să citesc/să vizionez un purcoi de materiale științifice de-astea soft, de popularizare, ca pentru de ăștia de la Litere, și printre alea multe erau despre astronomie, de la Carl Sagan, Lawrence Krauss, Neil DeGrasse Tyson (aka That black science guy), Stephen Hawking etc.
Nu e nevoie să fii atât de acid, că-s multe lucruri care altora li se par cunoștințe basic și mie sau ție ni s-ar părea
...dar tu nu cumva ai avut la bloc pe cineva care ar fi ajuns să-i dea rușine-n fizică teoretică lui Stephen Hawking dacă avea cineva grijă de educația lui?
On-topic. Acum sunt tripat din nou pe Turnul Babel și pe Lungul drum spre casă. Cât de mișto pică pe tobe VD pe asta din urmă, mă rupe la timpan.