ia uite cum pui tu botu' la mizerii fara sa te interesezi. Agentiile serioase de stiri fac greseli flagrante de drept, d-apai niste mascarici ca aia de la spynews, pentru care limba romana inca e un mister...Suzy wrote:nu boss, nu e adevarat. li s-a parut cand a rupt-o in bataie pe aia. de fapt a luat-o in brate si n-au vazut aia bine.
"Dacă va fi găsit vinovat, What's Up riscă până la trei ani de închisoare."
da doamne!!!!
Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- Niciodata un nimeni
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
Viața e complexă și are multe aspecte.
Probabil rabdarea/atentia la detalii a lui suzy scade cu 50 la suta cand e vorba de bash dat femeilor.
\\o \o/ o//
nu este adevarat si daca este ma doare in pula.
imi place ce scoate what's up in boxe.
imi place ce scoate what's up in boxe.

uatzap...as vrea sa intre in parnaie doar ca face mizerii pe care multi le confunda cu hip hopul.
da,are freza mai shukara
V'ati calmat cu bataia?
S'a lamurit
se pare ca ea i'a dat cu shaworma pe piept.
S'a lamurit
se pare ca ea i'a dat cu shaworma pe piept.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Șaorma discordiei. 
Nu cred că avea cineva vreo fluturație la inimioară în afară de Suzy la știrea asta. Restul ne amuzam de faza cu șaorma.

Nu cred că avea cineva vreo fluturație la inimioară în afară de Suzy la știrea asta. Restul ne amuzam de faza cu șaorma.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
nu-l mai bagati in seama,nu e hip hop,nu are treaba
-
- spre 5000 de posturi, e ok
http://spynews.ro/actualitate/whats-up- ... 19600.html
boka si eladio pe aceeasi lungime de unda:
Eladio Wutanghiddenmember · Follow · Top Commenter · Fondateur at HipHopDinRomania.org · 102 subscribers
Madalin Ungureanu , what's up e rapper?
)))))))))))))))))))))))))))))))))
boka si eladio pe aceeasi lungime de unda:
Eladio Wutanghiddenmember · Follow · Top Commenter · Fondateur at HipHopDinRomania.org · 102 subscribers
Madalin Ungureanu , what's up e rapper?

-
- Niciodata un nimeni
boka, sa mor, stii prea bine ca din punctul meu de vedere esti super baiat, dar am o intrebare pentru tine, si o scriu cu CAPS LOCK:
CUM PULA MEA POTI SA DORESTI INCHISOAREA UNUI OM, PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU CANTA HIP-HOP ADEVARAT (D-ALA CARE-TI PLACE TIE)?
Inca o intrebare: daca presta hip-hop adevarat, atunci merita exonerat si achitat, indiferent ce-ar fi facut?
Unde e logica? Pe Soseaua Vitan Barzesti, la Glina?
Nu, serios. voi ati luat-o razna? alta treaba chiar n-avem decat sa facem radio sant despre o intamplare banala din viata unui om? Hulim tabloidele, dar aici, in micul nostru coltisor de rai, ne transformam in niste mini-tabloizi.
Asta e un topic caterinca, un topic bun, un topic care are atat rolul de-a strange toate deseurile din tabloide, dar si rolul de-a aduna articolele de bun augur legate de hip-hop. Haideti sa nu ne mai comportam ca niste curve virgine.
CUM PULA MEA POTI SA DORESTI INCHISOAREA UNUI OM, PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU CANTA HIP-HOP ADEVARAT (D-ALA CARE-TI PLACE TIE)?
Inca o intrebare: daca presta hip-hop adevarat, atunci merita exonerat si achitat, indiferent ce-ar fi facut?
Unde e logica? Pe Soseaua Vitan Barzesti, la Glina?
Nu, serios. voi ati luat-o razna? alta treaba chiar n-avem decat sa facem radio sant despre o intamplare banala din viata unui om? Hulim tabloidele, dar aici, in micul nostru coltisor de rai, ne transformam in niste mini-tabloizi.
Asta e un topic caterinca, un topic bun, un topic care are atat rolul de-a strange toate deseurile din tabloide, dar si rolul de-a aduna articolele de bun augur legate de hip-hop. Haideti sa nu ne mai comportam ca niste curve virgine.
Viața e complexă și are multe aspecte.

iti dai seama ca faza aia am zis-o la caterinca,nu obisnuiesc sa bag in seama genu asta de muzica,deci nu am nicio treaba cu "artistul"

aaa,ca subiectul in sine e off topic,e alta poveste

-
- spre 5000 de posturi, e ok
nu stiu daca merge aici...nu stiu daca crbl e rapar...am vazut pe fb
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
am vazut si eu asta. CRBL a zis-o foarte bine. e muzica, frate. incetati sa mai fiti snobi.
+ ca e o piesa ffff tare.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."