Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by CreativeEgo »

Fix pe dos. Măcar lil whatshisface, 2 chains și alții de ăia care-i plac lui vallejo nu pretind să facă altceva decât fac, nu țin predici și nu vor să schimbe viața nimănui. Cu excepția lui Kanye, dar să lăsăm troleala pentru altă dată. :)

Ideea era că nu sunt americanii mai proști decât românii, dincolo de legendele urbane despre cum fac aritmetica în liceu și nu știu unde-i România pe hartă. (Dar sunt absolut convins că am mai avut discuția asta pe forum. Și probabil chiar cu tine. :D Așa că nu mai intru în detalii.) Și asta-i valabil și pentru ascultătorii de rep. Măcar la ei sunt o grămadă de repări necomerciali care pot să trăiască lejer sau chiar să facă bani grămadă din muzică...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Pentru că noi știm toate statele din America, in ordine alfabetică și invers și cum sunt așezate pe hartă. Fiți serioși. E plin de proști făcuți grămadă în țara asta (România) și singurul motiv pentru care în America ar fi mai mulți proști e că... ei sunt mai mulți ca și populație :lol: . Dacă aș fi obligat să aleg, aș alege oricând 2 lanțuri în loc de balauru. Because reasons.
\\o \o/ o//
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da, ca ascultatorii de rap din Romania sunt deosebit de eruditi, fiind niste polimati si niste intelectuali desavarsiti. pffffffffff ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

treziti-va ba la realitate! ascultatorul romanesc de rap obisnuit e prost ca noaptea si incult cat cuprinde. mai prost si decat majoritatea cocalarilor pe care-i critica, pentru ca aia macar sunt ofensivi si calca peste cadavre si fac ce fac sa evolueze, macar financiar, daca spiritual nu.

repet, treziti-va la realitate, ca nu suntem vreo casta inchisa.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Gabi wrote:Pentru că noi știm toate statele din America, in ordine alfabetică și invers și cum sunt așezate pe hartă. Fiți serioși. E plin de proști făcuți grămadă în țara asta (România) și singurul motiv pentru care în America ar fi mai mulți proști e că... ei sunt mai mulți ca și populație :lol: . Dacă aș fi obligat să aleg, aș alege oricând 2 lanțuri în loc de balauru. Because reasons.
stai un pic ca nu i-am pus sa ne spuna judetele :lol:
+ lil uein si aia sunt ceva gen gashka,elei si play aj la noi.
Si normal ca si ascultatorul de rap din Romania e prost gramada,dar mie imi pare mai educat,citit si cu ceva mai mult sistem osos pe spate(coloana vertebrala e mult spus) decat americanu.Adica intelege si simte lucruri.Si bungheste mai bine calitatea decat americanul.
uite exemplu:au scos 7l cu esoteric si cu inspectoru czarface...si toti cioroii aia fara creier ce au facut??Inainte de a asculta materialu,au umplut fb de mesaje gen yo,check this out,my nigga inspectah dropped his shit czarface blablablabla,it's crazy,etc.The album is featured Eso and 7l,eso's doing his job,but inspectah is the man,blablabla...MARS IN PLM DE SCLAVI!Eso face 75 la suta din albumul ala cand intra pe fiecare piesa se simte diferenta,transforma piesa in hit in plm.Si 7 l pe productie...
alt exemplu-the goondox-i-au acordat tot creditu lu cioroiu ala incapabil sa-si scrie propriile versuri,cand tot albumu e facut de Sean strange si Snowgoons pe productie,pmd ala e pe dinafara.
despre asta vorbesc,plm.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Of, Boka... nu mai zic nimic. :lol:

Dar, apropo de Apathy non-americanul, am găsit o piesă așea, pă sufletul lui Suzy:

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:lol: :lol: :lol: :lol:
cred ca Suzy inca redacteaza raspunsul la asta,cu un mesaj in care ne va spune ca Apathy incalca drepturile omului,egalitatea intre sexe,discriminare,etc :lol:
Nu am zis ca Ap e non american,am zis ca americanii sunt prea prosti sa ii inteleaga lirica :lol:
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

da, ce prosti sunt americanii, bine draq ca exista oameni ca Hawking sa-l asculte pe marele Apathy.
http://soundcloud.com/arinix
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Romanii nu inteleg nici textu' lu' Uzzi, mai da-i in plm.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Asta pentru că dă metafore peste capul lor.

...și Hawking e britanic. :D
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

pai nu ma refeream la natia lui, spuneam asa in general ca bine ca sunt oameni cu iq care sa-l inteleaga ca sunt prosti americanii.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Boka wrote:
Gabi wrote:Pentru că noi știm toate statele din America, in ordine alfabetică și invers și cum sunt așezate pe hartă. Fiți serioși. E plin de proști făcuți grămadă în țara asta (România) și singurul motiv pentru care în America ar fi mai mulți proști e că... ei sunt mai mulți ca și populație :lol: . Dacă aș fi obligat să aleg, aș alege oricând 2 lanțuri în loc de balauru. Because reasons.
stai un pic ca nu i-am pus sa ne spuna judetele :lol:
sunt convins ca nici tu nu stii toate tarile din lume. le stii pe cele care te intereseasa sau pe cele cu care te-ai intalnit mai des. adica stii in moloz unde e china, rusia, franta etc. dar daca e sa zici toate tarile din africa sau asia nu le stii si nici nu le gasesti pe harta. nu va mai cacati pe voi, ca nu trebuie sa stie nimeni unde e Romania, ca nu e relevanta pentru interesele lor. de unele tari sunt convins ca nici macar nu ai auzit. stii unde e Saint Kitts and Nevis fara sa cauti pe google? nu cred.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

a,nu?Nasol in plm...atunci sa nu mai scrie cu stiloul si sa nu mai mearga cu avionul :)
si eu,spre deosebire de maimutoii aia,voi cauta informatia asta si voi sti data viitoare cand ma intrebi pe strada,ei nu se obosesc sa faca asta :butch2:
Dani
Mitică

Post by Dani »

Boka wrote:a,nu?Nasol in plm...atunci sa nu mai scrie cu stiloul si sa nu mai mearga cu avionul :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
bababababa, ba, Boka! Dupa logica asta stii cate zeci de lucruri nu ar trebui sa facem noi? :lol:
Uneori zici ca ai 5 ani, parca te-ai plimba numai cu bicla, te-ai urca pe laptopuri in loc de cantare si alte treburi din astea de copil.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

de ce nu ar trebui sa fac eu astea?Ca eu stiu informatiile de bun simt despre ei,ei despre noi nu.La modu eu le stiu capitala,primele 10 orase,unde se afla pe harta,etc.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:)))) cum a fost aia cu stiloul si cu avionul, si asta cu "ei despre noi nu". Dar vreau sa pun o intrebare seriosa, daca nu cunosti geografie esti prost?
Post Reply