Army Of The Pharaohs - The Torture Papers

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Koma
Sinistro™

Post by Koma »

dumbinos wrote: daca nu as intelege ce zic astia in versurile lor si as fi suparat pe viata, poate ca mi s-ar pare in continuare tari
:lol:

lasa ma ca nici kool shen nu intelegem ce spune... dar ascultam si ne excita urechea si o ardem rep dup'aia...aaaanyway.

acum legat de subiect...de la visions of gandhi a inceput sa-mi displaca vinnie cu acel 'fuckin' faggot" 5 in 5 versuri. nu mai zic de 'bitch," "mothafuckin' shit" si restu.
si pe aotp, noroc cu productia.

imi plac mai mult asa: into the arms of angels, tear it down, narrow grave
Image
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

dumbinos

un album "clasic" poate sa fie catalogat drept clasic chiar dinainte sa apara la vanzare.,.. poti sa il asculti o singura data, si daca e cu mult peste tot ce a iesit pe o perioada de 1-2-3 ani inainte, stii chiar din momentul ala ca e/o sa fie clasic.
si tu afirmi fara nicio indoiala ca albumul asta nu este / va fi unul clasic? Si tu esti o mama Omida ? Ai si spus ca nu inghiti genu' asta , crezi ca ai mare credibilitate cand afirmi asta despre Torture Papers? adica mi se pare normal sa il respingi de la bun inceput si sa nu'l cataloghezi ca fiind unul clasic. Nu bat in masa ca si este asa dar nici de unica folosinta nu e ; mie imi place fr mult
lasa ma ca nici kool shen nu intelegem ce spune... dar ascultam si ne excita urechea si o ardem rep dup'aia...aaaanyway.

probabil ti'ai creat iluzia ca ceea ce ai spus e ironic , ei bine o sa fii dezamagit ; anunta'ma cand iti vei respecta userii si mai multa obiectivitate
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

dumbinos wrote: daca nu as intelege ce zic astia in versurile lor si as fi suparat pe viata, poate ca mi s-ar pare in continuare tari

ahahaha.fiecare cu ce vrea s-auda de la hh. :lol:
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Discografia
Jedi Mind Tricks
versus classics:
GangStarr
Jeru The Damaja
Common

cam asa sta treaba. jmt nu au prea reusit sa treaca de statutul albumelor catalogate drept "ok".reeditarea "psycho social"-ului (primul album) a fost si este declarat ca cel mai bun al lor.
de la "ok" pana la clasic e ceva de mers.

bai deci repet...sa nu aveti impresia ca-s vreun gica contra.
albumul e ok..dar nu e normal sa sariti toti de la prima ascultare, se ridica adrenalina si strigati "e clasic!!!!"

acum...next va rog :)
Image
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

off..... :-< a venit generatia AOTP :(
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

mai bine ati argumenta de ce va place atat albumul si in felul asta ne-am respecta fiecare gusturile. si nu..e tot generatia JMT :lol:
Image
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Nu e frate.. JMT era... acum sunt mai multi => AOTP :lol: .

Bai deci spun asa..
1)imi plac beaturile foarte mult

2) flourile,combinatiile pe piese ale MC-ilor

3)versurile... sunt tari... si in acelas mod apreciez si alti emcee care nu-s atat de "duri" si care nu fac "ego-rap" dar astea imi plac.

PS: nu inteleg o chestie... lumea de pe forum apreciaza CTC-ul ... + ce se intampla la Facem Records... dar JMT,AOTP,Psichological astia :roll:... ba ca au versuri simple fara mesaje,sunt suparati pe viata etc... asta nu inteleg :!:
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Koma wrote:albumul e ok..dar nu e normal sa sariti toti de la prima ascultare, se ridica adrenalina si strigati "e clasic!!!!"
Exagerezi !!! imi pare rau ca ne bagi pe toti in aceeasi oala, dar numai Rey a spus ca e "classic" si a fost luat cu "hahaha tare asta cu classic"
tu ai postat dupa el si nu ai avut nimic de spus la ce a zis, doar dupa ce Sun|Rah a inceput sa sufere.

In fine, cine catalogheaza pana la urma care sunt classice si care nu? Intrebam si eu mai inainte :)

si apropo de chef de viatza. Daca mi-ar placea "into the arms of angels" sigur as avea o depresie :roll:
PS: Mie la album chiar versurile dure imi plac si am un chef foarte mare de viatza. Poate cand o sa ajung supa dupa in love, o sa accentuez si eu mai mult pe versuri Common, o sa ma gandesc sa fac niste plozi si atunci sa vezi tu chef de viatza =))
Last edited by psychedeliic on Tue Mar 28, 2006 2:46 pm, edited 1 time in total.
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

PitZigoi wrote: In fine, cine catalogheaza pana la urma care sunt classice si care nu? Intrebam si eu mai inainte :)
iti cunosc stilul dar nu mai sari de cur in sus din orice. nu am bagat pe nimeni in aceiasi oala.
eu am intervenit pt ca a-ti placea sau nu un album nu e direct proportional cu a fi clasic. adica aici nu e vorba de vesnicul "gusturile nu se discuta".
si faza cu "cine catalogheaza" nu este atat de relativa pe cat pare a fi pentru ca exista oameni de specialitate in orice domeniu (vezi linkurile de mai sus). dar cel mai important este ca un album sa il poti asculta si peste multi ani de acum incolo.
de pe legacy of blood abia imi mai aduc aminte 2 titluri si se spunea si despre el la un moment dat ca e clasic.
si cam asta ar fi :)
Image
DeZeA
fratele meu tu esti baiat

Post by DeZeA »

in primul rand productia este tare rau dupa parerea mea... o mica bila neagra e ca s-au folosit si de sample-uri ruginite cum ar fi cel de la electric light orchestra pe "battle cry", care e probabil si cea mai tare piesa de pe album tocmai din cauza negativului.
albumul per ansamblu este mai mult decat ok.. diversitate mare de flow-uri, jocuri de cuvinte la tona, beaturi grele per total un album care poate sa candideze pentru cel mai bun al anului 2006 (desi sper sa nu fie un an atat de slab incat sa n-apara ceva mai tare :P )
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Sample folosit si de Juju Mob pe Black Candles. :roll: se mai intampla :mrgreen:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

- imi plac negativele, dure rau.. grava treaba.. pacat ca nu s-a bagat si Stoupe sa faca pentru album.
- imi place "conexiunea" lirica dintre mc-i; adica flow-ul care m-a impresionat, cum dau fiecare dupa celalalt bucatile lor..
- imi place de vinnie paz ca are vocea foarte "ragusita", insa liric este sub ceilalti mc-ii din aotp. parerea mea.
- imi place ca albumul imi da un feeling sa sar in sus si sa rup capete.. album care-mi ofera o pofta nebuna de pogo :)
- melodiile preferate: Gorillas, All Shall Parish si Into The Arms of Angels.

:bow:
meekay
fratele meu tu esti baiat

Post by meekay »

Ba albumu e bun.

Piese preferate: Battle Cry (l-am ascultat cam non-stop de cand a aparut single-ul), Tear It Down, Gorillas, Feast Of The Wolves (ruuuupeeeee)

Plusuri: productia criminala; gramada de MC-ii cu gramada de moduri de a da si totusi se imbina si iese ceva omogen (parc suna a un Onyx mai agresiv si mai mileniul 3 :) ). Sunt niste anthem-uri pe album de iti vine sa spargi peretii prin casa :mrgreen: .

Minusuri: Lirica nu prea ma incanta, dar sincer mie in general mi se pare ca avem rumani d-ai nostri cu lirica mult peste ce se da afara; daca stai sa asculti albumu cap-coada te cam plictisesti, la un moment dat parca suna toate la fel...

Una peste alta mi se pare un album bun, merge la fix intr-o anumita stare de spirit ;).

Cat despre album clasic... ce intelegeti voi prin album clasic?
M-as gandi ca un album clasic trebuie sa fie ceva special, iesit din comun, mama-mama (desi nu suport termenu de ,,clasic"). Torture Papers e bun da' nu e chiar aoleo mama-mama.
Pe de alta parte sunt de parere ca absolut nimeni de pe forumu asta,din tara si de fapt din orice alta tara nu e in masura sa spuna ce album e clasic si ce album nu e. E pur si simplu un alt mod de indoctrinare, ,,uite asa se face, daca nu e ca asta nu trebuie luat in seama".
wut if i wuz white? :?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at

n-am ba, pleaca :?
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

meekay wrote:Pe de alta parte sunt de parere ca absolut nimeni de pe forumu asta,din tara si de fapt din orice alta tara nu e in masura sa spuna ce album e clasic si ce album nu e
word.....si asta nu intelege lumea. Eu imi aleg singur "clasicele", si care albume sunt bune. Doar nu o sa-mi spuna un expert: Albumu asta e clasic, si eu nu mai am voie sa-l scot din playlist urmatorii 10 ani.
Daca Rey il considera clasic si il asculta non-stop ani la rand....asta e. Pt. el e clasic.
Deci "clasic", are mare legatura cu vesnicul "gusturile nu se discuta" :wink:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
sunrah
.

Post by sunrah »

Hai ca asta-i cea ma buna poanta, chiar daca am ras zdravan citind posturile acestui thread, asta a pus capac! =))
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply