Ba albumu e bun.
Piese preferate: Battle Cry (l-am ascultat cam non-stop de cand a aparut single-ul), Tear It Down, Gorillas, Feast Of The Wolves (ruuuupeeeee)
Plusuri: productia criminala; gramada de MC-ii cu gramada de moduri de a da si totusi se imbina si iese ceva omogen (parc suna a un Onyx mai agresiv si mai mileniul 3

). Sunt niste anthem-uri pe album de iti vine sa spargi peretii prin casa

.
Minusuri: Lirica nu prea ma incanta, dar sincer mie in general mi se pare ca avem rumani d-ai nostri cu lirica mult peste ce se da afara; daca stai sa asculti albumu cap-coada te cam plictisesti, la un moment dat parca suna toate la fel...
Una peste alta mi se pare un album bun, merge la fix intr-o anumita stare de spirit

.
Cat despre album clasic... ce intelegeti voi prin album clasic?
M-as gandi ca un album clasic trebuie sa fie ceva special, iesit din comun, mama-mama (desi nu suport termenu de ,,clasic"). Torture Papers e bun da' nu e chiar aoleo mama-mama.
Pe de alta parte sunt de parere ca absolut nimeni de pe forumu asta,din tara si de fapt din orice alta tara nu e in masura sa spuna ce album e clasic si ce album nu e. E pur si simplu un alt mod de indoctrinare, ,,uite asa se face, daca nu e ca asta nu trebuie luat in seama".