Serafim - Imaginarium (2018)
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Serafim - Imaginarium (2012)
ce rupe Serafim, sa moara baietii!!! 

marfa Praetor ... imo refrenu lui face toata treaba 

Exact cum tre sa sun o piesa.
https://www.facebook.com/serafim.cel.sublimIn perioada urmatoare o sa se inteteasca activitatea pe pagina asta. Pentru cine mai crede si pentru cine nu mai crede, Imaginarium iese. Saptamana asta reiau inregistrarile cu DJ Undoo. O sa oficializez si canalul personal de youtube unde vor aparea, pe langa piesele noi, teasere de la studio, piese vechi Funktastics si alte dubiosenii. O sa fie intr-un fel, stati geana.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să vină, că-i la fel de binevenit și-acum. Abia aștept.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
a mai trecut juma' de ani si nimic nou. sper ca nu e ingropat si proiectul asta, ca e una din putinele chestii din rapul romanesc pe care inca le astept cu interes . 

Cine are gene mai lungi, asculta muzica mai buna?In perioada urmatoare o sa se inteteasca activitatea pe pagina asta. Pentru cine mai crede si pentru cine nu mai crede, Imaginarium iese. Saptamana asta reiau inregistrarile cu DJ Undoo. O sa oficializez si canalul personal de youtube unde vor aparea, pe langa piesele noi, teasere de la studio, piese vechi Funktastics si alte dubiosenii. O sa fie intr-un fel, stati geana.
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
cam slabut comparativ cu ce a scos inainte
Bă, ești prost?

Cred că face Sera pauză de FIFA. This is gonna be good.
Also, playlistul compilat de el: https://www.youtube.com/watch?v=DYktDJA ... VaRzX-3k_x
E ceva fin, ascultaț.

Cred că face Sera pauză de FIFA. This is gonna be good.
Also, playlistul compilat de el: https://www.youtube.com/watch?v=DYktDJA ... VaRzX-3k_x
E ceva fin, ascultaț.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
sa vina
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
Chiar zilele astea ma gandeam ca imi placea Serafim si ma intrebam daca s-a lasat de muzica. Se pare ca nu, good times.
"Serafim, 'mi gravez numele-n zid, cu rapperul tau preferat ca scrib, la schimb cu felatie/ Oferind un elixir sublim de elucubratii/Insa nimic fin, la microfon rudimentar ca Luca Brasi"
Pleau pleau
"Serafim, 'mi gravez numele-n zid, cu rapperul tau preferat ca scrib, la schimb cu felatie/ Oferind un elixir sublim de elucubratii/Insa nimic fin, la microfon rudimentar ca Luca Brasi"
Pleau pleau