DOC - Lucrare de control (2011)
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
Kendrik Lamar? 

absoluttzele wrote:Kendrik Lamar?
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
"l-au corupt" , "s-a vândut" sau "e foame de bani".
muie ăstora cu mentalitatea asta.
poate semna şi cu trinitas,atâta vreme cât îţi place muzica ce-o produce,ce treabă are ?
muie ăstora cu mentalitatea asta.
poate semna şi cu trinitas,atâta vreme cât îţi place muzica ce-o produce,ce treabă are ?
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, dar ce-are?
Mie-mi plac ăia de la Hahaha. Fac muzică pentru masse, și-o fac bine. Unele piese sunt chiar ok, nu te agasează când le auzi la radio. Măcar poate scoate niște hituri ca lumea, nu ca melodia aia de vară cu Deliric, care sună prost și când e judecată prin comparație cu alte piese comerciale de vară.
Mie-mi plac ăia de la Hahaha. Fac muzică pentru masse, și-o fac bine. Unele piese sunt chiar ok, nu te agasează când le auzi la radio. Măcar poate scoate niște hituri ca lumea, nu ca melodia aia de vară cu Deliric, care sună prost și când e judecată prin comparație cu alte piese comerciale de vară.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- spre 5000 de posturi, e ok
s-a stricat si doc
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Dar exact si pentru asta cred ca s-a dus. Omul vrea mai mult, expunere, imagine, e normal. Ma bucur enorm si stiu ca si eu as fi facut la fel. Si da, Hahahah fac muzica buna in 80% din cazuri si calitativ vorbind sunt foarte tari oamenii. Sa faca nene hituri peste hituri acolo si sa mai livreze si niste hip-hop cand e nevoie si gata.CreativeEgo wrote:Bă, dar ce-are?
Barbati de 30 de ani, mana pe portofol. Bravo lui!
Toata treaba e politica, stati cuminti.
http://soundcloud.com/arinix
pai e normal sa se duca, nu trebuie sa "traieste" si el? parca nu toti ar face la fel. Noi ca ascultatori il judecam, dar daca ne am pune in locul lui am face la fel
nu,eu nu as face la fel.
sa-mi bag pula in astia cu mentalitatea asta de atarnatori...nu am nimic cu Doc,treaba lui,da asta cu poate s-a saturat si el sa fie underground mi se pare cel putin jenanta.
sa-mi bag pula in astia cu mentalitatea asta de atarnatori...nu am nimic cu Doc,treaba lui,da asta cu poate s-a saturat si el sa fie underground mi se pare cel putin jenanta.