DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Boka »

cine plm vorbi de doc aici? :lol: De cate ori sa-ti spun ca nu la doc ma refeream si aia e o alta discutie si e prea devreme sa tragem concluziile? :lol:
si ba stiu cum e,am condus si subaru lu unchiu-meu,doar ca am capatat o viziune mai sanatoasa asupra vietii in general(contrar trendului asta sickside de p-aici 8) ).
universul meu ingust a capatat noi orizonturi odata cu noile metode mult mai practice de deplasare :D Si cu schimbarea partiala a modului de viata :D
ps:velea nu mai e la hahaha :D
bre Dino,nu stiu,dpdv muzical,bumshakalaka o fi vreo evolutie dar dpdv al hiphopului nu.Adica ma uit la ce ascult eu si imi face placere sa ascult...sunt piese si chiar albume pe care le ascult si de 15 ani cu placere,si sunt piese de care nu imi mai aduc aminte la 2 luni dupa ce trece nebunia,si nici nu vreau.
psihopat
spre 5000 de posturi, e ok

Post by psihopat »

DiNO wrote: Baxter
Pacha
Cabron
Velea
Smiley

Toti vin din zona de la găoz repului.
*fixed
delir

Post by delir »

artificial intelligence is no match for natural stupidity
paranoic

Post by paranoic »

Vin de pe topicu lu Raku si deja ma enerveaza ca au inceput reparii sa strice melodiile dance ale astora. Adica, verifica refrenul acela Image

Ce bine ii sta lui Doc la costum... apoi i-am vazut adidasii.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Generic singing on generic beat. => generic shit.

Pot băieții mult mai mult de atât. Chiar și Doc.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
danielsen
dimineata verific forumu

Post by danielsen »

de c acat
Image
rage

Post by rage »

o mizerie de piesa, clip, tot.
hanno

Post by hanno »

parca acum doua saptamani era geniala mutarea la hahaha...hahaha
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

hanno wrote:parca acum doua saptamani era geniala mutarea la hahaha...hahaha
piesa de intrat la radio si clip de intrat pe tv. face omu bani, mai o reclama la porc, mai isi arata baschetii si aia e, bravo lui. e greu sa ajungi la hahaha....hahaha
Image
tzele

Post by tzele »

http://www.hiphopdinromania.org/2014/02 ... lusiv.html

nu stiam ca tot brazzers e siteul lui eladio :lol: i-a luat interviu lui doc
Bun Dem Radulescu
tanar

Post by Bun Dem Radulescu »

E jale pe fb-ul lui doc. Pai la ce se astepta? Primeste exact ce si-a pregatit. Toti copiii o ard gen "cum plm iti permiti sa comentezi ca s-a stricat omul , i-ai luat albumul?" si alte baliverne. şatdăfacap, chidz. e 2014. artistu traieste si moare pe likeuri si pe viewuri, maxim concerte. daca e de cacat si crezi ca s-a stricat, ZI-I. Daca ii pasa destul de mult de tine, o sa isi revina. Daca nu, duca-se cu turma. Eu unu' nu halesc fast food muzical, si e treaba lui daca vrea sa manance, dar singurul motiv pentru care nu-i dau feedback de genul "ce mizerie de piesa" e ca e un truism. toata lumea o stie. Si el o stie mai bine ca toata lumea ca e o mizerie de piesa. Cum zicea unu, ne prefacem ca n-am vazut nimic si mergem mai departe :lol:
NichiforSolitaru
fratele meu tu esti baiat

Post by NichiforSolitaru »

mie mi se pare ca toti copiii ii zic ca s-a stricat si ca ei stiu cu adevarat ce insemna CTC si mesajul adevarat pe care il transmiteau si ce adevarat era doc si deliric si ca s-a dus rapu pe pula si succes cu fanii noi si plm :roll:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Bun Dem Radulescu wrote:daca e de c***t si crezi ca s-a stricat, ZI-I. Daca ii pasa destul de mult de tine, o sa isi revina.
waaaaaaat? crezi ca omul face muzica pentru tine personal? :lol: :lol: face pentru el in plm. nu va e dator cu absolut nimic. daca nu-ti mai place, nu mai asculti si aia e. cauti altceva de ascultat, sunt o groaza de artisti.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Bun Dem Radulescu
tanar

Post by Bun Dem Radulescu »

Suzy wrote:
Bun Dem Radulescu wrote:daca e de c***t si crezi ca s-a stricat, ZI-I. Daca ii pasa destul de mult de tine, o sa isi revina.
waaaaaaat? crezi ca omul face muzica pentru tine personal? :lol: :lol: face pentru el in plm. nu va e dator cu absolut nimic. daca nu-ti mai place, nu mai asculti si aia e. cauti altceva de ascultat, sunt o groaza de artisti.
ba, tu liberalul esti mai nazist decat luftwaffeu. nici el nu-i e dator cu nimic fanului, da' nici fanu nu ii e dator cu tinutul gurii cand nu ii convine ceva. pai de ce sa nu ii zici? de aia exista comentarii, fb, feedback, etc. De parca tot ce scoate un mc e painea lui dumnezeu. e clar ca si-a ignorat partial fanbase-ul pentru ca probabil e iritant sa vezi un repar de 3 surcele cacarbon facand malaiu' gros si tu esti ditai mcu respectat si nu faci nici jumate (cu toate ca am dubii ca nu fac, da aia e alta poveste). nu e problema mea. e 2014 coae. ascult ce vrea plm si dau feedback la cine vrea plm. daca nu-i place ma injura sau imi sterge comentariul, ca asa e corect de ambele parti. dar esti persoana publica, ai fanbase, o sa fii comentat. asa e de cand lumea, atata ca acu e mai vizibil ca avem net si plm. io unu nu-s genul sa ma sparg in comentarii la piese din astea facute din preseturi,dar e foarte bine ca o fac pustii si nu il pupa in pula indiferent de ce scoate. E muzica, coae, nu e la modul "nu imi place inghetata asta, trec la urmatoarea", pustii aia prosti cum sunt au investit timp si sentimente (unii poate si bani) in muzica omului si e normal sa se simta neglijati. poate daca ai avea din nou saispe ani ai intelege. nu te poti astepta la maturitate de la adolescenti. si ala e fanbaseu. Si nu uita ca e un stil de muzica construit pe 'realness' si keepin it real si street cred si ce vrei tu, si cand o arzi cu pizde penale gen raluka bajetii te vor comenta, ca esti doc sau jay-z sau redman. lasa-i frate sa comenteze, ca asa stii si ca artist unde te situezi. io nu zic de hater, da mi se pare ca tre sa fie foarte frustrant ca mc obisnuit sa dai cate 16 baruri sa te 'manifesti' gen 12 secunde intr-o piesa, dar, na, fiecare cu pizda masii. sa vedem cati bani ii ies din excursia asta, eu unu-s curios; nu-l prea vad pe doc ajungand idolul virginelor ca rupi spranceana junior velea.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bun dem, Rădulescule! :lol:

Subscriu.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply