Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

aghiuta
Scrib si orator

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by aghiuta »

Boka wrote:in fine,ma luase valu de la ce enormitati scrie dino asta :lol:
da,produc,dar nu ceva consistent,palpabil,care sa transforme piata dintr-una de consum in una de productie,si care sa elimine unele servicii,deci costuri suplimentare.+ ca piata muncii e suprasaturata de destia la birou,si are nevoie de meseriasi in cam toate domeniile,atat la stat cat si in privat.
In fine...noapte buna!
Sunt un parazit al societatii cu alte cuvinte, nu? La sapa cu mine, baga-mi-as pula in mama.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Eh, Boka și ideile lui marxiste. Plusvaloare doar în lucruri materiale, la dracu cu îmbuibații de burgheji. Revoluția proletariatului e aproape! Vai vouă, care vă ascundeți prin birouri și nu știți muncă manuală.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ma...la voi e problema...ca sunteti comozi in plm.
Ego,ia incearca sa-ti faci o casa de pe pc...toarna o fundatie,etc...da-i un glet...
voi nu intelegeti ca de voi piata e suprasaturata,si e nevoie de mana de munca bruta,plm,care sa puna mana sa faca ceva constructiv,nu sa faca programe si programele care sa mute niste bani virtuali si niste hartoage de colo colo.
Uite-te la tarile astea superdezvoltate,agricultura e pilonul lor de rezistenta...alt pilon e sectoru de productie...noi stam toti la pisi,avem zeci de mii de hectare necultivate,ca munca e grea,importam tot,suntem piata de desfacere si consum pt vest,nu mai producem nimic,da ne plangem pe net ca o ducem greu si nu ne gasim joburi.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Boka wrote:ma...la voi e problema...ca sunteti comozi in plm.
Ego,ia incearca sa-ti faci o casa de pe pc...toarna o fundatie,etc...da-i un glet...
voi nu intelegeti ca de voi piata e suprasaturata,si e nevoie de mana de munca bruta,plm,care sa puna mana sa faca ceva constructiv,nu sa faca programe si programele care sa mute niste bani virtuali si niste hartoage de colo colo.
Uite-te la tarile astea superdezvoltate,agricultura e pilonul lor de rezistenta...alt pilon e sectoru de productie...noi stam toti la pisi,avem zeci de mii de hectare necultivate,ca munca e grea,importam tot,suntem piata de desfacere si consum pt vest,nu mai producem nimic,da ne plangem pe net ca o ducem greu si nu ne gasim joburi.
"În loc să pregătim mecanici auto, tinichigii și ospătari, ne facem filosofi."
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ce plm ne trebe mecanici auto?Ne trebe mecanici velo in plm.
bine...toti au facultate...ar trebui sa creasca pretentiile,sa nu mai termine toti rasii facultatea.
aghiuta
Scrib si orator

Post by aghiuta »

Asa imi trebuie daca nu stiu sa dau cu pumnul...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

atunci nu va mai plangeti ca va e greu,bajeti :)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

pai eu nu ma plang...
fac din cur o casa, ii fac fundatie si ii dau si glet.

si dau si cu pumnu.
Image
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

CreativeEgo wrote:
"În loc să pregătim mecanici auto, tinichigii și ospătari, ne facem filosofi."
ti se para ceva in neregula cu observatia asta? raspunde-mi pe topicul de politica daca vrei
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

atunci de ce plm te-ai facut doctor si nu te-ai facut agricultor sau zidar? :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

1:pt ca eu produc servicii utile si indispensabile pt cetatean,si piata inca are si va avea tot timpul nevoie de ele.Tu de ce nu te faci medic?Fa si tu 6 ani de faculta,nu 3 la sto,etc :lol:
2:si ca agricultor la tara am o mica crescatorie de curcani,3 randuri de vita de vie(am renuntat la ideea cu fragutele,e mai practica asta) si o livada de pomi fructiferi.Anu trecut i-am plantat.
P.s:hai sa ne mutam pe topicul de joburi ca suntem cam off topic...
heil Shoby!
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

ba nici mie nu imi plac aia de la birouri din firme sunt o armata si sunt inutili in plm. zici ca sunt personaje de desene animate n-au nici o treaba n-au vana in ei. ultimii tocilari si toate uratele. daca dai o flegma pe jos cand vin spre tine se taie si pleaca nu iti mai spun nimic. am lucrat si dincolo si dar frate aia au charisma nu iti permiti sa faci dinastea cu ei. bag pula in romania dincolo as lucra de placere. te stimuleaza banii in plm. cand vezi 100 de mil e alta treaba nu 10 ca boschetii europei dar ce plm sa faci lumea protesteaza pasnic aici. tara roaba de cacat
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Boka wrote:e,c***t...daca esti competent,te angajezi...
bine...stiu ca in viziunea voastra job=stat la birou si frecat-o aiurea.
Prahova e un judet dezvoltat dpdv industrial,in care iti poti gasi un job relativ repede...si daca nu,granitele sunt deschise,frate.
cu tot respectul, mai du-te-n pula mea cu aberatiile astea. sapa tu santuri si praseste, daca asta te face fericit. unii pot mai mult.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Cred ca o sa ma alatur si eu in curand ex-forumistilor. Prea multa mizerie aici. Probabil aproape la fel de multa ca pe facebook.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
NskY
#

Post by NskY »

:))))

adica tu preferi sa stai la un birou decat sa iti rupi spatele pe santier pt mai putini bani? ???? ? :shock:
Post Reply