Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by Ghiumurluc »

tehnic vorbind, si la birou iti rupi spatele.
...un ștrudel și o armă
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Exista si locuri de munca unde imbini utilul cu placutul, adica stai si pe teren, si stai si la birou.
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Boka wrote:1:pt ca eu produc servicii utile si indispensabile pt cetatean,si piata inca are si va avea tot timpul nevoie de ele.Tu de ce nu te faci medic?Fa si tu 6 ani de faculta,nu 3 la sto,etc
Nu m'am facut medic pentru ca nu am vocatie pentru asa ceva.
Si sper ca la tine altele au fost argumentele in favoarea medicinei in afara de "va fi nevoie de doctori mereu".
Mai avem doctori pe forum?
Oameni care sa fi terminat medicina?
Care sa vina sa confirme faptul ca medicina nu este o facultate ATAT de grea...
E greu de intrat daca ai ghinion de o generatie tare, da.
Da, ai in 6 ani 2 profesori dati dracu si 3 examene cu mii de RR. Dar o data intrat, te cam trage sistemul.
Partea cea mai grea la medicina e la terminarea facultatii cand in functie de nota ai sau nu ai posibilitatea sa alegi spitalul la care sa mergi.
Asta cu "am ales sa fac asta, altceva n'a fost"...in materie de medicina, plm, e periculos.

La fel cum la medicina nu m'am dus, ca nu am vocatie, nici sa sparg lemne in gara sau sa car saci nu m'am dus pentru ca nu sunt in stare si nici nu imi doresc sa fiu.

Pana la urma si cu televiziunea a fost o intamplare... si pana la urma, sunt tehnic, nu sunt esca.
Si muncesc de imi sar capacele.
Nu ma plang pentru ca imi place.
Mallone wrote:Exista si locuri de munca unde imbini utilul cu placutul, adica stai si pe teren, si stai si la birou.
In principiu ar fi bine sa nu stai ci sa lucrezi.

Utilul cu placutul?
Ce e util si ce e placut?
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

am prieteni garla care sunt la medicina sau au terminat medicina + propria mama in propria casa, si da, medicina e o facultate foarte grea. haide sa nu incercam sa "musamalizam" nivelul de dificultate al putinelor facultati care mai pot fi numite facultati si nu ar trebui retrogradate la stadiul de postliceale.

facultati grele aproape pentru oricine: fizica si ingineria aerospatiala, automatica si calculatoare, medicina, arhitectura, farmacia, dreptul, electronica. restul e cancan.

si evident ca orice facultate e grea pentru cel care n-are vocatie. pentru un om care vocatie de mic copil, daca face ceva in sensul asta, i se va parea piece of cake.

eu daca terminam medicina cu brio, puteam sa fiu rezidentul lu' mama, si intr-un final apoteotic sa mostenesc cabinetul ei + lista de pacienti, asigurandu-mi unul dintre cele mai stabile locuri de munca din zilele astea imbecile pe care le traim, dar pur si simplu nu am avut vocatie pentru asta.

planuiesc sa fac niste cursuri si sa ma specializez pe niste domenii. ce si cum, trebuie sa ma gandesc, pentru ca nici eu nu sunt hotarat.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Mallone de curiozitate. Ce ai terminat si unde lucrezi acum?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

salut,Dino :D
1:fix astea au fost motivele.Urmatoarea optiune era plecatu in Olanda cu 3 tovarasi din cartier.Care au si plecat.
2:mai avem unu pe forum,dar nu mai e activ.
3:fiind atatea specialitati,e cam imposibil sa nu ajunga sa-ti placa ceva.Eu sunt pe medicina de familie,e una din specialitatile ok(nu cea mai pe placul meu).Dupa ce o termin,imi voi lua a 2-a specialitate pe ce vreau eu(recuperare),pt ca sunt sigur ca pe aia sunt cel mai bun si pot da randament maxim.Si pot sa-i ajut si pe fraieri si sa si traiesc cum imi place,fara sa simt povara ci doar placerea muncii pe care o depun(aia cu utilu si placutu).Privat,of course 8) Poti sa spui ca e tot o intamplare,ca la tine ca a ajuns sa imi placa asta.Mi-ar fi placut si imagistica,dar sunt unele riscuri si nu vreau sa ma expun.
4:in 6 ani ai intre 6 si 12 profi jegosi care te lasa cu n-spe mii de rereuri,cel putin unu pe an.Sunt ani si cu 2 de genu asta.Si poate deveni maaaxim de stresant.Si nu,sistemu nu te trage pe-aici,ci te baga cat se poate de in cacat,ca e in interesul lor sa traga coco de pe tine daca ramai repetent si treci la cu taxa.Si e in interesul profilor sa te lase in re,re-re si pe credite ca jumate din platile alea se duc in contul umf si jumate le intra lor in poznar.Eu in anu 3 am fost si exmatriculat si era sa ne si judecam daca nu ma reinmatriculau.Dar tot m-au facut sa pierd un an(mai aveam 2 examene si eram integralist...a fost un an misto cu 2 examene,what can i say...).
5:nu am zis ca e cea mai grea,dar e clar printre cele mai grele,tre s-o recunosti.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

5.
Este.

4. Ti'e ca luminezi ca licuriciu noaptea? :lol:
Image
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

la sf lunii am plecat in germania la niste prieteni la un depozit 1600 dar cu ore suplimentare 2000 chiar mai mult 8) o sa o frec toata ziua pe moto pentru ca vallejo e prea maskulin. nici nu stiu cat o sa stau dar dupa mine nu m-as intoarce fara 2 miliarde sau nu m-as intoarce deloc. am avut locuri unde erau mai multi bani dar plec aici ca o sa o frec mai mult si doar 8 ore de lucru. o sa am timp sa o ard cu prietenii mei turci pe acolo. de cand am fost prima oara anu asta dincolo am zis ca nu mai vreau sa stau in tara asta niciodata mai ales sa muncesc aici
NichiforSolitaru
fratele meu tu esti baiat

Post by NichiforSolitaru »

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

shoby omoara un om, sta la parnaie 3 ani, astia vand iarba, intre 10 si 20 de ani. bine justitie.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Cantarea de RAPP Miru ? Cine pula mea e Miru ?
Boka , cine e miru ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Suzy wrote:shoby omoara un om, sta la parnaie 3 ani, astia vand iarba, intre 10 si 20 de ani. bine justitie.
da, coaie. asa e legea.

15kile in pula mea! si sunt marunti si astia, oricum...
stiu pe cineva care si-a luat 3 ani cu suspendare pentru 15g de cacao. pentru 15kile deja nu mai e mica ciupeala, e marea afacere.
calmeaza'te.
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

cred ca ati uitat ca cioaca e liber...
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

si ai cadavrul sau dovezi CLARE?