Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
intervin eu pentru gimoni..
Ma da de unde pana unde ma obligi tu pe mine sa-mi placa clipul tau lucrat in 2 luni? Tocmai, si faptul ca tu afirmi ca a fost un clip grabit si ca asta dureaza imi spune ca nici tu nu esti multumit cu ceea ce ar fi trebuit sa iasa, ce drq atatea "scuze", si Ceasu i-o fi cerut Andreei Balan 10.000 de euro pentru clip care poate a stat la el 1 luna dar nu-mi place. Bag pula in ea de miscare, felicitari pentru munca depusa frate, nu cred ca e unu nebun sa nu-ti aprecieze orele tale de munca.
A luat-o lumea razna, acum numai hateri , numai basisti.. vin iar cu o propunere, sa ne uitam si sa apreciem totusi un film ca Piranha 3D ca totusi oamenii au depus acolo munca.. nu frate, e de cacat filmul.
Cu sau fara feedback-uri pozitive caravana tot trebuie sa treaca mai departe, tot binele e in fata.
Ca un ultim comentariu legat de clip, nu-mi place.
Ma da de unde pana unde ma obligi tu pe mine sa-mi placa clipul tau lucrat in 2 luni? Tocmai, si faptul ca tu afirmi ca a fost un clip grabit si ca asta dureaza imi spune ca nici tu nu esti multumit cu ceea ce ar fi trebuit sa iasa, ce drq atatea "scuze", si Ceasu i-o fi cerut Andreei Balan 10.000 de euro pentru clip care poate a stat la el 1 luna dar nu-mi place. Bag pula in ea de miscare, felicitari pentru munca depusa frate, nu cred ca e unu nebun sa nu-ti aprecieze orele tale de munca.
A luat-o lumea razna, acum numai hateri , numai basisti.. vin iar cu o propunere, sa ne uitam si sa apreciem totusi un film ca Piranha 3D ca totusi oamenii au depus acolo munca.. nu frate, e de cacat filmul.
Cu sau fara feedback-uri pozitive caravana tot trebuie sa treaca mai departe, tot binele e in fata.
Ca un ultim comentariu legat de clip, nu-mi place.
http://soundcloud.com/arinix
- Kaen Shine
- Shiftee

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Tot te plangi. Te-a interesat vreodata cat timp muncesc astia pentru telefonul care-l ai acum in fata ta pe birou? Nu, ai vrut calitate si perforamanta si pentru asta ai platit ca tot s-au lasat idei de marketing inteligente de la NA. Nu intereseaza pe nimeni cat dureaza, nu intereseaza pe nimeni ce munca e, conteaza produsul final si esti "judecat" pentru asta. Ti se rupe pula dar erai interesat de feedback-uri, dar simplu, e forum hades, niste forumisti frustati.
si gata ca-mi bag pula in dan voiculescu si-n toata antena pulii, nu mai intru aici pana nu e ceva nou.
si gata ca-mi bag pula in dan voiculescu si-n toata antena pulii, nu mai intru aici pana nu e ceva nou.
http://soundcloud.com/arinix
- Kaen Shine
- Shiftee
Inexact. Nu mi se rupe pula de feedback in general, doar de al tau in particular
somn usor.

Ba, mie mi se pare ok clipul. E asa, mediocru, nu wow, nu praf.
Da, albumul lui VD e ceva special si foaaarte smecher, dar va cacati pe voi cu asteptarile astea de america. Nu e ca si cum nivelul hip-hop-ului de aici e mult mai ridicat decat calitatea clipului. Sincer, chiar mi se pare ok, dar nu pot sa nu vad cu un ochi critic si sa zic ca nu pare putin de mana a doua, cand pare. Dar repet, pentru ce fel sunt 80% din clipuri din domeniul asta, la noi, e fain.
In fine, jos palaria pentru cei care au muncit, dar nu va plangeti, e serviciul tau, do it. Nu a zis nimeni ca e usor, lumea doar isi da cu parerea. Nu e ceva dumnezeiesc pe care-l pot face doar geniile sa lucrezi in animatie, dar nici ceva care se invata peste noapte. Sunt domenii mult mai grele, las-o asa. Felicitationes, oricum!
Da, albumul lui VD e ceva special si foaaarte smecher, dar va cacati pe voi cu asteptarile astea de america. Nu e ca si cum nivelul hip-hop-ului de aici e mult mai ridicat decat calitatea clipului. Sincer, chiar mi se pare ok, dar nu pot sa nu vad cu un ochi critic si sa zic ca nu pare putin de mana a doua, cand pare. Dar repet, pentru ce fel sunt 80% din clipuri din domeniul asta, la noi, e fain.
In fine, jos palaria pentru cei care au muncit, dar nu va plangeti, e serviciul tau, do it. Nu a zis nimeni ca e usor, lumea doar isi da cu parerea. Nu e ceva dumnezeiesc pe care-l pot face doar geniile sa lucrezi in animatie, dar nici ceva care se invata peste noapte. Sunt domenii mult mai grele, las-o asa. Felicitationes, oricum!
- Kaen Shine
- Shiftee
Ba.
Jur ca sunteti culmea.
Inca o data, v-am zis ce si cum pentru ca am vazut ca lumea vorbea de ipotetice sume fabuloase fara sa aiba niciun habar si uite la ce se ajunge. Nu ma deranjeaza ca va place sau nu clipul, si singurii oameni de parerea carora imi pasa sunt 1) clientul, 2) eu, 3) parintele Cleopa, cu care comunic telepatic cate 15 minute in fiecare seara cand am un proiect important. Noroc si ne auzim mai incolo ca mi-am adus aminte de ce am plecat de pe forumul asta
Jur ca sunteti culmea.
Inca o data, v-am zis ce si cum pentru ca am vazut ca lumea vorbea de ipotetice sume fabuloase fara sa aiba niciun habar si uite la ce se ajunge. Nu ma deranjeaza ca va place sau nu clipul, si singurii oameni de parerea carora imi pasa sunt 1) clientul, 2) eu, 3) parintele Cleopa, cu care comunic telepatic cate 15 minute in fiecare seara cand am un proiect important. Noroc si ne auzim mai incolo ca mi-am adus aminte de ce am plecat de pe forumul asta

Clipul personal mie imi pare bun am mai zis, discutiile astea despre el imi par bizare. Nu inteleg de unde atatea orgolii si frustrari, o echipa a lucrat cateva luni la un clip care este corect din punct de vedere tehnic, artistic si scenografic dar e departe de a fi o capodopera. Multi au criticat o serie de clisee care apar in clip si asta e complet normal pentru ca o parte din publicul lui VD nu e limitat mental. Mie nu imi pasa, nu ascult zilnic si nici nu am dat banii pe album dar stiu din experienta de management ca parerile si feedbackul care conteaza si sunt constructive sunt astea dure, urate, nasoale pentru ca vin de la oameni carora chiar le pasa si ar vrea din toata convingerea sa mai plateasca bani pe produsul pe care il oferi. Multe afaceri se duc in jos de la atitudinea "eu sunt genial parerea ta de agarici e zero pt ca eu sunt cel mai tare" si sunt convins ca pe viitor clipurile VD vor fi mai bune.
Daca mai ai poza aia sa mi'o dai si mie ca nu o mai gasesc...Kaen Shine wrote: mi-am adus aminte de ce am plecat de pe forumul asta

Nu il mai luati asa tare pe Ken, acest Bastus al nostru.
In nemernicia lui, ca un caine turbat, necastrat, a muscat forumul care l'a hranit dar este tot ip din ip-ul nostru.
Troll batran. Iata dovada ca in tot exilul lui gandul i'a fost alaturi de noi.

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
e tare clipul. mult peste asteptari
Ar putea fi o coincidenta, ar putea fi...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Shade tu n-ai inteles inca ceva foarte important: in hip-hop-ul romanesc, artistul e un fel de Dumnezeu, la fel ca si cei care lucreaza cu si pentru artistShade. wrote:Clipul personal mie imi pare bun am mai zis, discutiile astea despre el imi par bizare. Nu inteleg de unde atatea orgolii si frustrari, o echipa a lucrat cateva luni la un clip care este corect din punct de vedere tehnic, artistic si scenografic dar e departe de a fi o capodopera. Multi au criticat o serie de clisee care apar in clip si asta e complet normal pentru ca o parte din publicul lui VD nu e limitat mental. Mie nu imi pasa, nu ascult zilnic si nici nu am dat banii pe album dar stiu din experienta de management ca parerile si feedbackul care conteaza si sunt constructive sunt astea dure, urate, nasoale pentru ca vin de la oameni carora chiar le pasa si ar vrea din toata convingerea sa mai plateasca bani pe produsul pe care il oferi. Multe afaceri se duc in jos de la atitudinea "eu sunt genial parerea ta de agarici e zero pt ca eu sunt cel mai tare" si sunt convins ca pe viitor clipurile VD vor fi mai bune.

La noi se aplica foarte bine chestia aia cu orice cioara isi lauda puiul si intr-o oarecare masura, inteleg asta. Clipul asta e "copilul" lui Ken, BRAVO lui ca si-a dat silinta sa-l faca, eu unul nu-mi rupeam din timpul meu cum a facut el de exemplu. DAR asta nu inseamna ca acum toti trebuie sa fim

Ar fi trebuit sa te intereseze mai mult parerea celor de pe hades decat a pustilor de pe facebook sau youtube. Majoritatea de aici pun pariu ca au vazut mai mult clipuri rap decat 3 sferturi din toti aplaudacii care s-au apucat de 2 ani de rap. Dar daca tu vrei laude gratuite sau daca ai un target anume, e problema ta. Insa niciodata nu poti sa zici ca te doare in pula de parerea cuiva doar pentru ca tu ai scos o Dacie (pe care logic, putini pot sa o faca, deseneze, gandeasca, etc) care in sinea ta crezi ca arata ca un Ferrari.

Asta a fost mereu problema comunitatii hiphop: toti se cred zei, gen domne ma doare in pula de parerile negative, sunteti hateri, fraieri etc., am cele mai tari versuri, negative, albume, bla bla bla. Daca asta ai inteles tu pana la varsta asta despre public, despre produsul finit. In momentul in care o sa invete si artistii sa fie obiectivi cu propriile lor creatii atunci o sa evoluam in domeniul asta

Bafta pe viitor cu tot ce faci si tu, si VD si toata lumea.

Ba, tu ai putea sa il dai in judecata pe deliric si sa ii ceri toti banii masonilor pentru ca ai fost primul care ai folosit public denumirea PORC.

stii cum esti tu cu gluma asta? ca un "funny guy" la o petrecere care spune de 3 ori aceiasi gluma din pana de idei.
Hai sa fac un pic pe oracolul. O sa sari ca vai, m-am suparat. Nimic mai fals, iti aduc aminte ca singur am dat quote la pozele astea modificate de tine, chiar aici pe forum si nu cred ca doar odata 
Dar cazi in acelasi pacat ca si kenshin. Nu-mi mai bat capul cu voi, probabil daca ziceam mai acid ca nu sunt megafan Maximilian, sareai de cur in sus ca de, doar ai facut interviu cu el
Sfat: mai diversifica si tu glumele astea, mai da-ti interesul, modifica alte poze ca e deja a 3a oara cand pui asta cu cainele sau ailalta pe care ai modificat-o si i-ai luat unicitatea lui vishi
stiu ca esti fanul meu nr.1, stiu ca esti busy cu munca, dar fa un efort. Do it for the comunity !!
Concluzia e ca tot ma pis pe clipul lui VD, care e praf. Dar, din nou, nu ma pis pe oamenii care au muncit la el. Daca ma pis intr-un wc (ca asta e scopul lui) nu inseamna ca ma pis pe munca celor care l-au facut. Eeee, pe clipurile proaste in schimb, asta faci: te pisi pe ele

Dar cazi in acelasi pacat ca si kenshin. Nu-mi mai bat capul cu voi, probabil daca ziceam mai acid ca nu sunt megafan Maximilian, sareai de cur in sus ca de, doar ai facut interviu cu el

Sfat: mai diversifica si tu glumele astea, mai da-ti interesul, modifica alte poze ca e deja a 3a oara cand pui asta cu cainele sau ailalta pe care ai modificat-o si i-ai luat unicitatea lui vishi

Concluzia e ca tot ma pis pe clipul lui VD, care e praf. Dar, din nou, nu ma pis pe oamenii care au muncit la el. Daca ma pis intr-un wc (ca asta e scopul lui) nu inseamna ca ma pis pe munca celor care l-au facut. Eeee, pe clipurile proaste in schimb, asta faci: te pisi pe ele

oricine e de acord sa-si tatueze excrementele alea, e penibil si nu merita sa aibe nicio parere despre orice fel de arta.