Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
- Bun Dem Radulescu
- tanar
Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
te faci de ras grăsuțule. dacă tu habar nu ai ce semnificație are pt mine, canta la alta masa. eu îmi fac tatuaje care reprezinta ceva anume, poate sa fie și un simplu cerc sau o cutie d chibrituriDiNO wrote:oricine e de acord sa-si tatueze excrementele alea, e penibil si nu merita sa aibe nicio parere despre orice fel de arta.

și când aveam eu tatuaje nici nu existau saloane și tu încă cereai voie părinților sa ieși la joaca, VD abia se apuca de muzica și forumul asta nici în stare de proiect în mintea lui kombat nu era. vb aia: eu sunt golan înainte sa fie la moda

pana atunci tu postează poze cu salam, ala e un adevărat artist

PS. asa mizerie ordinara de clip, raar

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
sunteti nebuni, coae.
e doar un clip plm.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
si ce inseamna cele patru elemente ale naturii pt tine?G-MONEY wrote:te faci de ras grăsuțule. dacă tu habar nu ai ce semnificație are pt mine, canta la alta masa. eu îmi fac tatuaje care reprezinta ceva anume, poate sa fie și un simplu cerc sau o cutie d chibrituriDiNO wrote:oricine e de acord sa-si tatueze excrementele alea, e penibil si nu merita sa aibe nicio parere despre orice fel de arta.![]()
și când aveam eu tatuaje nici nu existau saloane și tu încă cereai voie părinților sa ieși la joaca, VD abia se apuca de muzica și forumul asta nici în stare de proiect în mintea lui kombat nu era. vb aia: eu sunt golan înainte sa fie la moda![]()
pana atunci tu postează poze cu salam, ala e un adevărat artist
PS. asa mizerie ordinara de clip, raar

muta discuția pe topicul de tatuaje, s a aberat prea mult p topicul asta
Maaa,Gimani,de cand esti asa certaret?
Clipu e tare-tare,nici nu stiam cine l-a facut,dar se completeaza perfect cu piesa,sincer,nu stiu la ce va asteptati si ce pretentii aveti.
Cat despre aia cu ar trebui sa asculte de noi de pe forum ca am fi superiori copiilor de pe fb si youtube...cand aia de la The Arcitype si Psychedelic Society iti distribuie clipul la piesa ta facuta in lb romana,esti deja constient ca e vorba de alt nivel si te doare la cioculescu de ce spun copiii de pe fb,youtube SAU forumu hades,deja STII ca esti departe.

Clipu e tare-tare,nici nu stiam cine l-a facut,dar se completeaza perfect cu piesa,sincer,nu stiu la ce va asteptati si ce pretentii aveti.
Cat despre aia cu ar trebui sa asculte de noi de pe forum ca am fi superiori copiilor de pe fb si youtube...cand aia de la The Arcitype si Psychedelic Society iti distribuie clipul la piesa ta facuta in lb romana,esti deja constient ca e vorba de alt nivel si te doare la cioculescu de ce spun copiii de pe fb,youtube SAU forumu hades,deja STII ca esti departe.
E peste voi Boka... asta inseamna ca vin vremuri grele.
Cum mai zicea si altcineva mai devreme, nu inteleg de ce va cacati atat pe voi pentru parerile voastre.
Ok, iti place, nu-ti place, il critici, il aclami, il declari pe VD MC-ul universului cu clipul universului, il ignori, postezi de 10 ori despre cat de mult il ignori si nu te intereseaza, etc. etc. si mergi mai departe. Nu e ca si cum din 100k de persoane care asculta VD (si probabil multe altele care mai aud/asculta asa, din cand in cand) parerea ta e cea mai relevanta si ar trebui sa se scrie un manual de repistica dupa ea.
Chill.
Cum mai zicea si altcineva mai devreme, nu inteleg de ce va cacati atat pe voi pentru parerile voastre.
Ok, iti place, nu-ti place, il critici, il aclami, il declari pe VD MC-ul universului cu clipul universului, il ignori, postezi de 10 ori despre cat de mult il ignori si nu te intereseaza, etc. etc. si mergi mai departe. Nu e ca si cum din 100k de persoane care asculta VD (si probabil multe altele care mai aud/asculta asa, din cand in cand) parerea ta e cea mai relevanta si ar trebui sa se scrie un manual de repistica dupa ea.
Chill.
Bre da imi place ca tre sa compari pe toata lumea cu noi
.Eu zic ca nu e peste noi.Ca asa vrea pula mea.Eu sunt cel mai bun rapper din tara.Si daca ar fi peste noi care ar fi problema?
In rest,comentariul meu tocmai iti sustinea punctu de vedere,cu mentiunea ca un mc bun ca vd isi educa publicu,il doare la cioaca de ce crede unu sau altu si nu apleaca urechea la parerile ascultatorilor de salam si minune,pt ca tocmai i s-a confirmat valoarea de catre cine trebuie 

aw,fuck,recitii postu,imi cer scuze pt iesirea precedenta in decor

-
- spre 5000 de posturi, e ok
buna astaMegiddo wrote:E peste voi Boka... asta inseamna ca vin vremuri grele.

Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
Boka vad ca e si peste Boka.
Eu zic ca vin vremuri bune...
Eu zic ca vin vremuri bune...

pana la urma voi nu ati inteles o chestie... g money are pareri si drepturi. el stie foarte clar ca poate sa aiba orice parere si ca e dreptul lui sa isi spuna parerea chiar daca unii ar putea sa nu dea doi bani pe ea. practic asta vrea sa ne demonstreze, ca are o parere si ca merge cu ea pana la capat... sigur, cei mai multi dintre noi am inteles din prima mesajul "super piesa, naspa clip, mai bine nu facea clip deloc decat sa faca clipul asta" dar a vrut sa se asigure ca am inteles toti asa ca a mai repetat acelasi lucru de inca 10 ori. si ar mai fi o chestie, aici sunt ascultatorii avizati, cei de pe youtube nu sunt avizati, parerea celor de aici conteaza, parerea celor de acolo nu conteaza.. pe youtube zic niste copii ca e tare iar pe forum aici ne zice g-money ca e o mizerie, si deoarece el a trecut de perioada adolescentei trebuie sa se tina cont de parerea lui, nu de a celor mai mici. iar tatuajele lui g-money dateaza de prin 95 96 97, adica dinainte sa se apuce astia de rep.. cati ani ai dinozaure?
clipul a facut in mai putin de o saptamana 111 mii de vizualizari... si daca ar fi fost un fundal alb tot clipul, facand atatea vizualizari tot ar fi fost benefic. practic in ultima saptamana piesa a fost ascultata inca de 111 mii de ori. mie mi se pare smecher ce a iesit, felicitari tuturor celor implicati.

clipul a facut in mai putin de o saptamana 111 mii de vizualizari... si daca ar fi fost un fundal alb tot clipul, facand atatea vizualizari tot ar fi fost benefic. practic in ultima saptamana piesa a fost ascultata inca de 111 mii de ori. mie mi se pare smecher ce a iesit, felicitari tuturor celor implicati.