Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Care este melodia preferată de pe album?

01. Insomnii (feat. Deliric)
8
7%
02. Scumpă Doamnă
1
1%
03. Orașu’ E-n Flăcări
5
4%
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
4
3%
05. În Jurul Meu (feat. Doc & Carbon)
1
1%
06. Ăștia Mici
19
17%
07. Cum Se Fabrică
2
2%
08. Sateliți (feat. Aforic, raku, Nwanda, Flou Rege, Pietonu)
4
3%
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
23
20%
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
18
16%
11. Trei Cadavre
13
11%
12. E Pe Cale Să Se-ntâmple (feat. Flou Rege)
8
7%
13. Oameni Ca Mine
3
3%
14. Noaptea Minții
6
5%

Total votes: 115

G-MONEY
botezatoru'

Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Post by G-MONEY »

Multumesc pt completare nsky. :) Ba acum lasand trolatul la o parte, eu nu m-am dat un zeu al rapului dar comparatia cu youtubul nu e chiar 100% deplasata. Cand comenteaza SI oameni gen astia de mai jos, fara suparare si falsa modestie, dar cred ca am ascultat si vazut mai multa muzica de genul asta decat ei :) Daca avea si Mallone de exemplu aceiasi parere ca mine mai lipsea sa-l acuzam si pe el ca n-a ascultat destul rap la viata lui si nu stie cu ce se mananca nu? (L-am dat exemplu pt ca el tine in viata aia cu istoria hip hop-ului)
Si btw, am 31 de ani, in 97 mi-am facut primu tatuaj, pe la 16 ani. Si fara nicio gluma, cat se poate de serios, ma bucur ca are atatea viewuri si sper sa aiba mult, muuult mai multe.

Joe Pgl3 days ago

Like a boss de la varu Joe ! <3 :*

Silviu The Player15 hours ago

Satana, Chip-uri ........... Illuminati ;)

GEORGE OITA3 days ago

a aparut pe tv?
Reply ·

tutorialepc123 days ago

la cate semne masonica sunt in videoclip , nu cred ...
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Bun Dem Radulescu
tanar

Post by Bun Dem Radulescu »

G-Money, tu si copiii de pe youtube iubiti aceeasi muzica. Uita-te pe facebookurile celor de la facem records la cine le-a dat like, cine comenteaza... fara targetul ala nu au sute de mii de likeuri. Nu-s toti veterani hh. Majoritatea probabil asculta rep din 2010. Daca clipul si piesa le-a mers la inima, cred ca i se rupe lui Dobrescu ca nu a placut catorva initiati. Sincer m-asteptam sa creasca viewurile si mai si dar na la capitolul fanboys se pare ca dobrescu are mai inversunati dar sensibil mai putini. Sunt 8000 de likeuri fara de 60 de dislikeuri. Daca era in halul de varza in care il descrii clipul, crede-ma ca dadeau dislike si cei mai mari fani, fiindca se simteau tradati si/sau isi doreau ceva mult mai bun, pe masura piesei. Nu e cazul. Si ca tot m-am mentinut civilizat pe tot parcursu postului: YOU LOSE. buhaahahahahaha
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

NskY wrote:si ar mai fi o chestie, aici sunt ascultatorii avizati, cei de pe youtube nu sunt avizati, parerea celor de aici conteaza, parerea celor de acolo nu conteaza.. pe youtube zic niste copii ca e tare iar pe forum aici ne zice g-money ca e o mizerie, si deoarece el a trecut de perioada adolescentei trebuie sa se tina cont de parerea lui, nu de a celor mai mici.
parerea lui conteaza pentru cine? :lol: pentru ctc? eu cred ca au trecut de stadiul in care mai cer pareri de la altii. acum oamenii fac ceea ce cred ei ca e ok, nu asteapta sa le zica "comunitatea" hip-hop daca e bine sau nu. sunt la alt nivel acum. nu trebuie sa se tina cont de nicio parere, pentru ca sunt pareri si atat. sunt gusturi subiective. poate copiii aia de pe youtube, au mai multa treaba cu animatiile/desenatul, decat are g-money, deci parerea lor ar fi mai "valida" dupa logica asta. e un clip si atat plm. la ce clipuri de pisat se fac in romania, asta e chiar ok.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Eu am zis ca din punctul MEU de vedere clipul e varza. Asta nu inseamna ca eu sunt somitate in domeniu si cum a zis si Suzy poate n-am eu treaba cu animatia.:) Si tot asa am zis ca eu de multe ori dau like exclusiv pentru melodie, cum am facut si in cazul de fata :) Cand sunt la munca si pun un playlist din youtube nu stau sa ma uit la clipuri, doar ascult melodia
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

hai coaie ca faptul ca postam pe un forum nu ne face vreo elita a ascultatorilor rapului romanesc. sunt sigur ca si pe youtube sunt ascultatori avizati in numar destul de mare care nu stau sa abereze pe aici in mii de posturi, cum si pe aici sunt diletanti in domenui, un exemplu fiind chiar eu. :lol:
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Chiar ma gandeam ca gasesc o stire noua despre VD sau ceva. :(
\\o \o/ o//
Bun Dem Radulescu
tanar

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

:lol:

Yeap, s-au vândut masoneriei. Cred că dl. Crăciun e foarte supărat că prietenii dumisale s-au lăsat atrași în păcat de Illuminati. :(

PS: În caz că doriți să revedeți prezintă:
tutorialepc12
Acum 15 ore

Am incercat sa surprind cateva din semnele ascunse din videoclip , daca am ratat vreunul , dati un replay :
-1:00 Piramida portocaliea pe perete in drepata
-1:09 Semn masonic pe cladire in planul indepartat
-1:17 Piramida pe marginea scaunului
-1:47 Piramida pe Stalpul din stanga
-1:59 piramida in dreapta
-2:14 Piramida pe ecranul telefonului in stanga jos
-2:15 Semn masonic in Spate stanga
-2:19 Piramide pe cutiile de pantofi
-3:04 Constructie in forma de piramida cu Ochi in stanga
-3:07 Piramida pe Ornamentul verde al casei
-3:25 Semn masonic pe ecranul aparatului
-3:43 Piramida in coltul stanga jos al ecranului
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Image

deja, nu mai am rabdare cu toti prostii astia.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Bun Dem Radulescu
tanar

eu cre ca se pierde esentialu (scuze am uitat sa pun piramida pe disc)

Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

N-ai uitat nimic, numele lui începe cu V, care-i o piramidă inversată. Sau un simbol simplist al sistemului reproducător feminin, V de la Venus. Eu cred că-i clar, nu? VVVVVVVlad e un reptilian iluminat mason iredentist șovin sionist care dă mai pizdă pe beat decât orice repăr al cărui nume nu începe cu V.

Clar? Clar.
NskY
#

Post by NskY »

si a scos clip cu Veliric si VOC :butch:
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

CreativeEgo wrote:N-ai uitat nimic, numele lui începe cu V, care-i o piramidă inversată. Sau un simbol simplist al sistemului reproducător feminin, V de la Venus. Eu cred că-i clar, nu? VVVVVVVlad e un reptilian iluminat mason iredentist șovin sionist care dă mai pizdă pe beat decât orice repăr al cărui nume nu începe cu V.

Clar? Clar.
Coincidenta sau nu, V reprezinta Venus la masoni si in kabbalah v e un numar mizerabil, 6 e numarul demonic Qlippoth. Ca amuzament, in multe cursuri de psihologie media si marketing te invata ca V reprezinta asta si ca e si y vinde parfumuri pentru femei. Ia zi Ego de cat timp o arzi cu iluminati si masoneria?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

@Nsky
Și apare și Vaporic la început. ;)

@Shade.
Ete fleoșc, nu mă vor pe mine masonii, cică din cauza ochelarilor. :(
Da un pic de semiotică vulgarizantă, de nivel Codul lui da Vinci sau Pendulul lui Foucalt, tot știu. In this day & age, mai tot prostul cu acces la Internet (ca mine) poate să pară (măcar semi-)doct în chestii de simbolistică. :)

Secțiunea de comentarii de pe YouTube e aur curat.
Fratilor daca ne adunam in viitor putem rupe iluminati da multor persoane le este frica de ei eu in schimb decat sa jung condus mai bine conduc asta e puru adevar stiu ca iluminati au inceput sa castige teren in fata noastra dar si noi putem riposta asta e mesajul care vrea sa il dea clipul asta
Ok sa o luam asa.. 10.1.8.2.21.12.15.14 = 1+0+1+8+2+2+1+1+2+1+5+1+4 = 29 => 2+9 = 11.. Daca nu stiti ce inseamna numarul 11 e simplu.. " Illuminati " . Puteti sa va uitati la documentarul de la 11 septembrie, si o sa vedeti destul de multe cifre.. defapt doar " 11 ".. Daca o luam asa.. pe 21.12.2012.. cand venea " sfarsitu' lumii " vine asa, 2+1+1+2+2+0+1+2 = 11 . in fine.. Nu trebuie sa fii geniu sa observi ca acest videoclip este un adevar, asa o sa se intample, si faza cu " globul de cristal " reprezinta puterea satanica.. D-aia apare si un diavol in videoclip. Oricum semne cu illuminati sunt peste tot in videoclip. Deci da.. sper ca v-am luminat in legatura cu videoclipu'.. Daca ma insel cu ceva *reply this *
etc. :lol:
schumy
spre 5000 de posturi, e ok

Post by schumy »

da astia cu iluminati au formular de inscriere ceva? m-as combina si eu sa conduc lumea astea
Image
Post Reply