Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Mallone
Niciodata un nimeni

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by Mallone »

Viața e complexă și are multe aspecte.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_ ... factor.htm
Ion Stefan Catalin, cunoscut sub numele Cheloo, a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu 3.000 de lei pentru declaratii discriminatorii la adresa unui concurent gay al emisiunii "X-factor", au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale. Potrivit acestora, CNCD a decis astazi, 26 martie, ca prin afirmatiile sale "s-a creat o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa partii reclamate pe considerentul orientarii sexuale a acestuia. Afirmatiile au atins si drepturile minoritatii sexuale din Romania".

Sesizarea a fost depusa la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii de Asociatia Accept si a vizat afirmatiile facute de catre Cheloo in cadrul emisiunii de divertisment "X-factor" de la Antena 1, in noiembrie 2013. Dupa reprezentatia concurentului LGBT Paolo Lagana, Cheloo, membru al juriului, i-a spus acestuia: "Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta."
Ion Ștefan Cătălin e invitat respectuos să sugă pula într-un mod cât mai puțin ghei cu putință.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ohooo. i-au dat amenda. bine asa!!!! cred ca sunt maruntis banii aia pt el, but still.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

stai cuminte, ca n-o plateste, si amenda se poate contesta lejer in justitie, si-o va plati doar dupa o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea CNCD-ului... asa ca stati linistiti in banca voastra si nu va bucurati aiurea...

si ma pis pe CNCD... niste paduchi, la fel ca toate autoritatile astea de stat + multe ONG-uri... discriminarea a existat, exista si va exista fix pana cand dispare ultimul om de pe Terra. nu vad rostul unei asemenea institutii...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Mallone wrote:ma p** pe CNCD... niste paduchi, la fel ca toate autoritatile astea de stat + multe ONG-uri... discriminarea a existat, exista si va exista fix pana cand dispare ultimul om de pe Terra. nu vad rostul unei asemenea institutii...
+1
+ca lipitorile alea mai sunt si platite.De noi.
Eu sunt grassz...si din cauza ca sunt gras nu m-au lasat sa ma dau in calutii aia de la kaufland...nu m-am dat niciodata in ei...asta inseamna ca tre sa ii dau in judecata pt discriminare?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Vă cam prefaceți că nu înțelegeți despre ce-i vorba, observ...

Una este să nu te poți da în căluț că ești prea gras și-l rupi, acolo ești protejat și tu și este protejată și proprietatea magazinului, e o acțiune pozitivă. Alta este să vii la o emisiune televizată să cânți și să ți se spună că ești demn de disprețul națiunii. Dacă venea ăla să prezinte suptu pulii ca act artistic, poate mai era ceva să zică Cheloo ce a zis, dar așa e pur și simplu o insultă de tot căcatul de la un om de tot căcatul.

Și prevăd că următorul pas este să se plângă că i se încalcă dreptul la liberă exprimare. C-așa înțeleg proștii, că dreptul la liberă exprimare = dreptul la liberă insultă. Cam ca Mircea Badea.

P.S. Dar altminteri, sunt de acord că CNC nu ar trebui să existe. În mod normal, CNA-ul ar trebui să se ocupe de mizerii ca astea când e vorba de audiovizual și cei discriminați în lumea reală ar trebui să se adreseze direct instanțelor.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

stai cuminte, ca discriminarea poate fi interpretata in multe moduri si imbraca multe forme... am un bun prieten din copilarie care are psoriazis (ereditar), si pe aproape niciun strand / piscina nu este lasat sa intre / faca baie, pentru ca aia de la intrare au 7 clase ca prigatu' si habar n-au ca psoriazisu' nu e contagios. daca ar face si tovarasul meu plangere la lindinii aia de la CNCD, cum ar fi? si el chiar ar avea motive reale de frustrare. terminati cu prostiile, copii.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

În mod normal, da, este un caz de discriminare, deci se poate adresa CNCD dacă vrea. (+vezi ce-am zis în PS la postul anterior)

Dar nu cred că e la fel de grav pe cât este să fii făcut de cacao în fața unei săli întregi și a celor care se uită la emisiunea aia de 2 lei. Și, repet, fără legătură cu ce ai venit să faci.
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

CreativeEgo wrote:Dar nu cred că e la fel de grav pe cât este să fii făcut de cacao în fața unei săli întregi și a celor care se uită la emisiunea aia de 2 lei. Și, repet, fără legătură cu ce ai venit să faci.
E mai ok sa fii facut de cacat in privat decat in public? :lol:
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

coaie, daca nu stii pe ce lume traiesti, n-ai simtul ridicolului si stii ca vei infrunta un om precum cheloo, la care ce e-n gusa, e si-n capusa, trebuie sa-ti asumi eventualele consecinte ulterioare. ca nu e cuser, si ca nu asa se abordeaza o situatie de genul, asta e partea a doua. cheloo e anti-gay de mult ("lua-te-ar poponarii la pula pe lumea ailalta", "biserica noastra de 3 lei spune doar un lucru bun: nu va futeti cu baietei, nu va dati in cur cu sapun" s.a.m.d.), dar parintele arsenie papacioc de la bloc, suzy + CNCD, acum au realizat asta.

in +, a fi homosexual e o anomalie a naturii. ii accept, dar nu ma intereseaza sa vad in spatiu public asemenea specimene. de fapt, n-am nicio treaba ca cineva e homosexual, doar ca nu e ok sa se imbrace ca o femeie, sa declare in public ca e homosexual (de parca intereseaza pe cineva ce orientare ai tu), apoi sa se afiseze ostentativ, ca apoi sa planga ca o fetita atunci cand ii fac altii nasoale.

esti homosexual? ok. esti anormal, drept pentru care tii asta pentru tine si pentru cei care te accepta. te afisezi in public si umbli cu homosexualitatea-n gura, asteapta sa umbli si cu altceva-n gura, si cu altceva pe carca. binepa. cam aia e.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Ai o atitudine de căcat. N-o să reiau niciun contraargument, că-i evident degeaba, ai opinia gata formată și formatată.

Dar o să spun asta: faptul că Cheloo a fost dintotdeauna muist nu este relevant. Să fii anti-homosexualitate la modul general nu e de competența CNCD sau a oricărei instituții a statului, dar să te iei de un om pentru o chestie nerelevantă cum e orientarea sexuală este. Și nu-mi pare bine că a luat amendă. Mi-ar părea bine dacă Antena 1 l-ar da afară din juriul ăla și i-ar interzice prezența pe toate posturile trustului. Abia atunci ar fi justiție.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

A fi homosexual nu e o anomalie.
Image
Suzy

Post by Suzy »

nu mai zic nimic. :lol: foarte open minded sunteti, baieti. tot nu inteleg cu ce va deranjeaza homosexualii si nu o sa inteleg niciodata. va e frica ca sunteti si voi gay sau ce? nu e ca si cum vine omul pe strada si iti pune pula pe fata. si nici nu se fute in cur in fata voastra sa ziceti ca e deranjant sau ceva.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Gigel
tanar

Post by Gigel »

Image
Suzy

Post by Suzy »

:roll: bravo, esti edgy....

Post Reply