DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
ba poate am fost prea "acid" ceea ce vroiam sa zic ca e naspa.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
bă recunosc, nu e stilul meu dar chiar și asa, sunt destule piese ascultabile. asta NU e una din ele. mai rămânea sa zici ca și aia cu deliric e tareCreativeEgo wrote:Why? Nu e piesă de rap, e o piesă de vară și ăia doi cântă ok, versurile nu au greșeli grămăticești, instrumentalul e imediat uitabil, dar nu deranjează, iar ce bagă Doc e nederanjat de asemenea. Ce pretenții poți să ai de la o piesă pop?
ba coaie.. i'am vazut videoclipul la tv din greseala. cand l'am ginit pe Doc am zis... hmm.. tre sa fie interesant (ma gandeam ca si'o arde ca Mefx si Maxi) DAR e de toata spetza coaie. nici amuzant nu e.... bleah! imi pare rau ca am ascultat asa ceva.
"my life is my game"
Nu esti deschis la minte hombre. Nu exista clip mai tare, parca mi-a deschis Dumnezeu mintile, nu stiu cum am putut sa zic ca e naspa. La a 2a vizionare mi s-a parut pur si simplu geniala si piesa si mai ales clipul.
pai si daca si-o ardea ca mefx si maxi era interesant?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Dacă zic că DOC e mostly pe lângă beat o să explice oare în următorul interviu că haterii sug pula și el e mereu pe beat? Ar face bine să.
În rest e ok, ceilalți MC dau binișor.
În rest e ok, ceilalți MC dau binișor.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Primul nu prea are dictie, trebuie sa ma concentrez sa inteleg ce zice si doc e, nu gasesc alt termen decat penibil. Ma intreb daca o sa mai scoata o piesa decenta.
ba...nu stiu cum ajung,in cele mai multe cazuri sa fiu de acord cu Ego cand vine vorba de muzica...
Doc a incercat un stil nou pe la noi,cu schimbari de flowuri pe un beat care permite asa cava,numai ca a dus treaba un pic la extrem si a cam iesit de pe beat pe alocuri.Dumele,in schimb,sunt tari.Exile e ok,nu stiu cat e vorba de dictie,poate ca Megiddo putea sa ii curete mai bine vocea,sau,pur si simplu,poate era racit
dar pe piesa asta se vad cele mai mari discrepante intre vocea lui si cea a lui Mistic(mai au piese impreuna,daca le ascultati,nu sunt diferente atat de mari).
Mistic imi place cel mai mult de pe asta.
Doc a incercat un stil nou pe la noi,cu schimbari de flowuri pe un beat care permite asa cava,numai ca a dus treaba un pic la extrem si a cam iesit de pe beat pe alocuri.Dumele,in schimb,sunt tari.Exile e ok,nu stiu cat e vorba de dictie,poate ca Megiddo putea sa ii curete mai bine vocea,sau,pur si simplu,poate era racit

Mistic imi place cel mai mult de pe asta.
Ma mir ca nu a postat nimeni si aici. Mi se pare tare DOC pe piesa asta.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Niste copii ale tiganilor, astia care o ard cu "hoti de buzunare". Versuri de manele, pe care un manelst ar sti macar sa le cante.