Dragonu - Anul Dragonului (2014)
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Dragonu - Anul Dragonului (2014)
Tare panza
-
- dimineata verific forumu
https://www.youtube.com/watch?v=pDZtyoYBUto. Promo Anul Dragonului.
God proof. Nici o urma de divinitate in rime, o premieradragos23 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pDZtyoYBUto. Promo Anul Dragonului.

ce nu e ok? ca nu recunoaste piesa dupa titlu sau ca nu stia ca a mai ascultat-o?
Hanno strikes again 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
blana promo
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
tie ce ti se pare mai grav?hanno wrote:ce nu e ok? ca nu recunoaste piesa dupa titlu sau ca nu stia ca a mai ascultat-o?
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
asa dragoane, manca-ti-as coitele tale! 

-
Raulik Darksacum 10 ore
Ori mi se pare mie ori chiar s-a rupt un pic inainte de videoclipu asta, are iarasi vocea de pe specii
)
Ori mi se pare mie ori chiar s-a rupt un pic inainte de videoclipu asta, are iarasi vocea de pe specii

...un ștrudel și o armă
niciuna sincergreuceanu wrote:tie ce ti se pare mai grav?hanno wrote:ce nu e ok? ca nu recunoaste piesa dupa titlu sau ca nu stia ca a mai ascultat-o?
-
Dragon e(ra) un MC fantastic de live. Facea show pe la concerte cum nu prea se mai facea in .ro pe-atunci. Daca va uitati la clipurile vechi de pe youtube, pe strofele lui se rupea tot clubul; Chimie era linistea de dinaintea taifunului liric, asezonat cu interjectiile consacrate.
La dublaj era OK la alti artisti, pe Specii era chiar smecher. Toxicomanul "nihilist, keyoman" cu influente samanice a spus stop dupa un lung sir de experiente toxice, fiind la un pas de moarte.
Legenda spune ca Dragos o dadea asa blana la concert ca oamenii trageau ulterior legale ca sa se apropie de misticismul degajat de aura lui cosmica. Inzestrat cu flow si talentul unui justitiar revolutionar interbelic, omul aduna mii de oameni la concerte. Rezultatul poate fi remarcat intr-o captura videografica, in care sus-numitul interactioneaza ocultistic cu fondul monetar propriu, reprezentat de cascaval sub forma unor bancnote.
Perenitatea trupei a fost intrerupta de certurile interne, nascute din incompatibilitatea viziunilor personale.
La dublaj era OK la alti artisti, pe Specii era chiar smecher. Toxicomanul "nihilist, keyoman" cu influente samanice a spus stop dupa un lung sir de experiente toxice, fiind la un pas de moarte.
Legenda spune ca Dragos o dadea asa blana la concert ca oamenii trageau ulterior legale ca sa se apropie de misticismul degajat de aura lui cosmica. Inzestrat cu flow si talentul unui justitiar revolutionar interbelic, omul aduna mii de oameni la concerte. Rezultatul poate fi remarcat intr-o captura videografica, in care sus-numitul interactioneaza ocultistic cu fondul monetar propriu, reprezentat de cascaval sub forma unor bancnote.
Perenitatea trupei a fost intrerupta de certurile interne, nascute din incompatibilitatea viziunilor personale.
...un ștrudel și o armă
ar fi de posturi memorabile daca n-ar parea extras dintr-un blog 

- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
NY State of mind e una din piesele de referinta in hip-hop. mie mi se pare cel putin dubios sa n-o stii daca macar te pretinzi repar.hanno wrote:niciuna sincergreuceanu wrote:tie ce ti se pare mai grav?hanno wrote:ce nu e ok? ca nu recunoaste piesa dupa titlu sau ca nu stia ca a mai ascultat-o?