Opa, si-a mai revenit Brugner, pentru asta iti trimit clipuri!
URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Ce frumos din partea ta! M-ai uimit, tiranule!BRUGNER_okocha wrote:Adu-mi-le la Raekwon, ca si asa ti-am oprit bilet, imi esti datoareSun|Rah wrote:Nu poti avea certitudinea ca ajung in doua zile, chiar daca 2-3 zile e termenul. Depinde si locatia.
Opa, si-a mai revenit Brugner, pentru asta iti trimit clipuri!![]()
![]()
Pentru asta iti fac un dvd cu ciudatenii, cine stie, poate-ti scapa si bagi si-un Madlib / Quasimoto!
Doar trebuie sa ne gandim si la fratiorul tau Kombat, sa se simta si el bine! :">
you just never know when you're living in a golden age.
- BRUGNER_okocha
Madlib rules, oricum, imi place si mie foarte mult. Desi parca ca si Quasimoto suna un mai bine, insa si asa merge. Lootpack rules!Sun|Rah wrote:Ce frumos din partea ta! M-ai uimit, tiranule!BRUGNER_okocha wrote:Adu-mi-le la Raekwon, ca si asa ti-am oprit bilet, imi esti datoareSun|Rah wrote:Nu poti avea certitudinea ca ajung in doua zile, chiar daca 2-3 zile e termenul. Depinde si locatia.
Opa, si-a mai revenit Brugner, pentru asta iti trimit clipuri!![]()
![]()
Pentru asta iti fac un dvd cu ciudatenii, cine stie, poate-ti scapa si bagi si-un Madlib / Quasimoto!
Doar trebuie sa ne gandim si la fratiorul tau Kombat, sa se simta si el bine! :">
- dumbinos
- rapperu vostru preferat
mah brugner...baga mah si tu piesa asta Street Smartz - Dont Trust Anyone
e supermegagiga tare, se vede/aude lacrima... daca nu o sa iti placa 100% io nu mai intru pe forumu asta..
http://www.rapidshare.ro/download.php?i ... HC3fafMCmW
(trebe .m2v codec)
e supermegagiga tare, se vede/aude lacrima... daca nu o sa iti placa 100% io nu mai intru pe forumu asta..
http://www.rapidshare.ro/download.php?i ... HC3fafMCmW
(trebe .m2v codec)
si poti sa zici aici castigatorii inainte?BRUGNER_okocha wrote:castigatorii concursului cu premiii (invitatii la Raekwon), vor fi trasi la sorti luni (cand are loc filmare) si vineri vor fi anuntati. Credeti ca daca trimit a doua zi invitatiile prin posta la cei 10, pot ajunge pana vineri seara? Astept pareri. Sau sa facem cum deja am propus? Sa va astept in fata clubului cu 2 ore inainte de show, si sa vi le inmanez personal???Shearer wrote:cand aratati castigatorii biletelelor pentru Raekwon?
nu de alta da sa vad daca imi mai cumpar bilet sau nu
- BRUGNER_okocha
DA!!! Uite promit solemn sa anunt castigatorii si aici si pe www.klumea.tv chiar marti de dimineata! Ok?Shearer wrote:si poti sa zici aici castigatorii inainte?BRUGNER_okocha wrote:castigatorii concursului cu premiii (invitatii la Raekwon), vor fi trasi la sorti luni (cand are loc filmare) si vineri vor fi anuntati. Credeti ca daca trimit a doua zi invitatiile prin posta la cei 10, pot ajunge pana vineri seara? Astept pareri. Sau sa facem cum deja am propus? Sa va astept in fata clubului cu 2 ore inainte de show, si sa vi le inmanez personal???Shearer wrote:cand aratati castigatorii biletelelor pentru Raekwon?
nu de alta da sa vad daca imi mai cumpar bilet sau nu
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha