G-MONEY wrote:
Am 31 de ani, in 97 mi-am facut primu tatuaj, pe la 16 ani.
1997-16=1981
2014-1981=33
=)))) nu esti sanatos. Bine ma, recunosc, eu sunt, m-ati prins.
Eu cand v-am zis ca astia de pe youtube sunt copii dusi cu pluta nu m-ati crezut. Mie mi-a luat foarte mult timp sa-i atrag in masonerie, ei s-au deconspirat de m-au julit.
G-MONEY wrote:
la cativa ani dupa ce VD s-a apucat de muzica, mi-am facut tatuaje desi nu existau inca saloane și forumul asta nici în stare de proiect în mintea lui kombat nu era. vb aia: eu sunt golan înainte sa fie la moda
Yeap, s-au vândut masoneriei. Cred că dl. Crăciun e foarte supărat că prietenii dumisale s-au lăsat atrași în păcat de Illuminati.
In clip e si o imagine cu cedry2k, imaginea aia de pe cuvinte ce vindeca cu el la masa de scris. ) deci cred ca si cedry2k e in combinatie cu ei! Intorsatura!
Oreste Teodorescu
4 hours ago
Aceasta este MELODIA MOMENTULUI in Romania! ITI VA DA DE GANDIT!
"Globul de cristal" este o productie ReeAnimation in care se vorbeste despre Noua Ordine Mondiala, despre Illuminati si despre cum va fi condusa omenirea pe baza de cip-uri.
si eu as vrea sa "mai văd astfel de videoclipuri venite din zona hip-hop necomercială"... intrebarea e cati sunt dispusi sa bage banu in asa ceva. n-o sa se mai intample prea curand