Blanquito wrote:nu-mi place nici g-unit nici separat .... nu-mi place nimic de la ei....cum zice nu tanar se stie el de pe forum...."gie nigga` pac pac"
pyro89 catzi ani ai shi de cat timp ascultzi hiphop ?
e vreo problema daca am 17 ani?
hip hop ascult de prin clasa 2, mai ai vreo curiozitate?
redus tre sa fii sa zici ca varsta conteaza! Poate ca ascult mai mult decat tine si nu te gandii ca sunt genu care asculta Candy Shop! sau merg pe strada si ma dau mare ca am invatzat pederost o melodie a lu Cheloo - btw marpha albumu
pyro89 catzi ani ai shi de cat timp ascultzi hiphop ?
e vreo problema daca am 17 ani?
hip hop ascult de prin clasa 2, mai ai vreo curiozitate?
redus tre sa fii sa zici ca varsta conteaza! Poate ca ascult mai mult decat tine si nu te gandii ca sunt genu care asculta Candy Shop! sau merg pe strada si ma dau mare ca am invatzat pederost o melodie a lu Cheloo - btw marpha albumu
Crezi ca ma intereseaza daca tu ma crezi? daca pe tine te bateau parinti ca aveai caseta cu "suta" in camera...io am avut noroc ca tata e navigator si nu dadeam muzica asa de tare incat sa o deranjez pe mama de la Saraca Maria =))
ma gandesc gen cand o ardeam shi eu cu butzii aia comerciali dar acum e alta treaba ... rad de mine plm ... dar e normal sa fac urat cand vad G-Unit k shi la mine sa facut urat )