Dragonu - Anul Dragonului (2014)
-
- dimineata verific forumu
Re: Dragonu - Anul Dragonului (2014)
Vezi Patria si mergi cu Masina Timpului daca deturnezi Boomba la 4 ziua, atunci cand Inclinatia spre divin este la Zenit. Incotro se indreapta Portalul Pamantului? Catacombele creatiei trag Valium in Hotelul pentru scriitori netrebnici. Spiridusul plange in Lipsa Serpilor. Jocul Ielelor este Tacerea Necuvintelor.
...un ștrudel și o armă
- DogFather
- spre 5000 de posturi, e ok
^Nu mai bagati legale
- iustinescu
asta parca-i comentariu de pe youtube cu multe like-uricristyyo wrote:Vezi Patria si mergi cu Masina Timpului daca deturnezi Boomba la 4 ziua, atunci cand Inclinatia spre divin este la Zenit. Incotro se indreapta Portalul Pamantului? Catacombele creatiei trag Valium in Hotelul pentru scriitori netrebnici. Spiridusul plange in Lipsa Serpilor. Jocul Ielelor este Tacerea Necuvintelor.

-
- DogFather
Au aparut astea 2
-
- Arhistrateg nebiruitul
Aia cu Anarhia e un mix interesant de fapte adevărate şi manipulare "ecologistă", pe-un beat teribil de prost şi cu-n flow de Promovare/Download.
Aialaltă e un mix interesant de fapte de viaţă şi prejudecăţi de căcat + masoni, pe-un beat teribil de meh! şi cu-n flow de Promovare/Download. +Horia Sima şi generalul Antonescu.
Ştiu că s-a mai zis pe topicul ăsta, dar cum ajungi de la un flow mitralieră cu rime mai beton decât arhitectura din Pantelimon la rime în "ine" şi cezură pusă câş după fiecare cuvânt?
Aialaltă e un mix interesant de fapte de viaţă şi prejudecăţi de căcat + masoni, pe-un beat teribil de meh! şi cu-n flow de Promovare/Download. +Horia Sima şi generalul Antonescu.
Ştiu că s-a mai zis pe topicul ăsta, dar cum ajungi de la un flow mitralieră cu rime mai beton decât arhitectura din Pantelimon la rime în "ine" şi cezură pusă câş după fiecare cuvânt?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
Ce legatura are Zenit cu Dragonu'?cristyyo wrote:Vezi Patria si mergi cu Masina Timpului daca deturnezi Boomba la 4 ziua, atunci cand Inclinatia spre divin este la Zenit. Incotro se indreapta Portalul Pamantului? Catacombele creatiei trag Valium in Hotelul pentru scriitori netrebnici. Spiridusul plange in Lipsa Serpilor. Jocul Ielelor este Tacerea Necuvintelor.

-
În concert a sunat foarte bine asta, dar, așa cum mă așteptam, varianta studio e lipsită de suflet.CreativeEgo wrote:Aia cu Anarhia e un mix interesant de fapte adevărate şi manipulare "ecologistă", pe-un beat teribil de prost şi cu-n flow de Promovare/Download.
Fiindca rimele alea beton majoritatea n-aveau nicio legatura, ca o precupeata falimentara .Si cand aveau legatura erau name-dropping cu substantive comune dintr-un camp lexical.Sunt si exceptii, dar cam la asta se rezuma activitatea lui dragonu din perioada de glorie.Nu il critic neaparat, nu as vrea sa se inteleaga asta, dar nu mai auzi asa ceva pentru ca e mai greu sa aberezi fara droguri.La fel si cu flow-ul, nu cred e ceva chimic, dar banuiesc ca dezinvoltura aia din voce era psihica si data de substante.Acum nu mai e efectul acela si in plus omul inca se simte slabit, ca in convalescenta, din cate am inteles.(Unde mai pui ca s-a si casatoritCreativeEgo wrote: Ştiu că s-a mai zis pe topicul ăsta, dar cum ajungi de la un flow mitralieră cu rime mai beton decât arhitectura din Pantelimon la rime în "ine" şi cezură pusă câş după fiecare cuvânt?

Dupa cum suna as zice ca e Gigi Becali al rapului.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Era o întrebare retorică. 
Că răspunsul era evident. Eu am mai zis că Dragonu a fost plăcerea mea vinovată, în ciudat versurilor fără legătură, mai alea pe albumul Specii şi pe cele 2 cu Kazi. Ce poate fi mai tare decât "Psihanaliza / explică pula şi pizda"?
(Bine, bar-ul asta are sens, legătura lipsea în altele.)

Că răspunsul era evident. Eu am mai zis că Dragonu a fost plăcerea mea vinovată, în ciudat versurilor fără legătură, mai alea pe albumul Specii şi pe cele 2 cu Kazi. Ce poate fi mai tare decât "Psihanaliza / explică pula şi pizda"?

a pus tot albumul pe youtube
-
- Arhistrateg nebiruitul
L-am ascultat. Forme fără fond, corp fără oase, dragon care nu scuipă foc. (Aia cu "vino la concert!" e destul de drăguţă, tho.)
Bag pula, ascult Uşile. "Dragonu nu e hrănitor, mi-e dor de Piele şi Os".
Bag pula, ascult Uşile. "Dragonu nu e hrănitor, mi-e dor de Piele şi Os".