Fane [Beats]
-
- funk soul sensation
Re: Fane [Beats]
ideea e ca vreau sa ies din starea de hip-hop, de aia-s tobele asa "plictisitoare"... daca-i puneam tobe coioase, iesea hip-hop si ne plictisitor, dar nu ma mai reprezinta... am vrut eu sa sune mai mellow asa.
ps. da. sunt pretty flacko
pps. probabil suna si mai bine daca stiam ceva mix/master, dar is puturos si prost
ps. da. sunt pretty flacko
pps. probabil suna si mai bine daca stiam ceva mix/master, dar is puturos si prost
nu trebuiau sa fie de hip-hop
trebuiau sa fie mixate mai bine si cu un ritm mai rupt, mai complex, mai 1 mai ca doc

-
- funk soul sensation
la faza cu mixu nu te contrazic, dar aici e o chestiune de gust, ca nah, fiecare cum simte. oricum dupa doua ore cand il ascult, n-o sa-mi mai placa. l-am facut din stres
) cu bacu si astea.

-
- funk soul sensation
sa nu se piardasouljunk.fane wrote:http://fane.bandcamp.com/
nu iti mai place rapu fane? 
(beatul e misto)

(beatul e misto)
-
- funk soul sensation
ba sigur ca-mi place, dar nu ma reprezinta asa tare. asta nu inseamna ca n-o sa mai produc pentru repari sau ceva. vreau sa mai experimentez, nu stiu. oricum, ce-am facut acum nu e gen "asa o sa sun de-acuma", ma joc, vreau sa fiu mai liber, nu stiu...
-
- funk soul sensation
-
- funk soul sensation
-
- funk soul sensation
Ma bucur sa vad ca inca mai faci beat-uri si inca se mai simte ceva din aroma bucatilor pe care le faceai acum 7-8 ani impreuna cu Nerub. Poate mai lasi ceva pe aici din cand in cand, ascultatori sigur se gasesc...apropo ce mai stii de Mircea din Husi?a disparut complet de pe radar, la fel cum a facut-o si Mef, care acum e in Norvegia (Props ma men daca vezi asta)
-
- funk soul sensation