Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Așa cum pui problema aici, vom avea o discuție strict subiectivă și ne vom contrazice pe gusturile fiecăruia.hanno wrote:Dani, nu stiu pe ce te bazezi cand zici ca Ombladon are potential, iar cheloo e obosit.Adica cheloo a scos Unde se termina visele, piesa demna de cei mai tari ani Parazitii, in schimb pe Ombladon nu l-am mai auzit sa rupa liric de la Condoleante incoace, numai caterinca de vacanta mare cel mult sau banalitati crancene.De flow nu mai vorbesc, ca il mai salva intr-o perioada, dar de cativa ani parca ia in ras orice beat.
Dar per totatal apogeul parazitii, cu tot cu albumele solo a fost in anii 2002-2007 minus gunoiale Confort 3 si Cel mai prost din curtea scolii...
De mulți ani, pentru mine, Paraziții nu au mai spus ceva nou și i-am luat ca pe o trupă de făcut caterincă, de aceea Ombladon și flow-ul său mi se par peste Cheloo. Asta-i tot.
hai ca vin eu si va stric distractia... rupe ombladon 

=)))))toti sensibilii si efeminizatii pulii pe frecventa
e tare bucata,merge la o terasa calumea,sau la o bere si-un cui la scara,sau la un gratar undeva,sau la un baschet...de obicei in mediile unde socializezi si nu-ti asculti tu singur cacatu tau care te sparge pe tine in casti
pt ca astia nu mai sunt demult de ascultat in casti.
1000 de ani lumina peste puya
in fine,"fute-le de mici,ca mai tarziu se strica"...true.

e tare bucata,merge la o terasa calumea,sau la o bere si-un cui la scara,sau la un gratar undeva,sau la un baschet...de obicei in mediile unde socializezi si nu-ti asculti tu singur cacatu tau care te sparge pe tine in casti

1000 de ani lumina peste puya
in fine,"fute-le de mici,ca mai tarziu se strica"...true.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să nu ziceţi că nu v-am spus care-i publicul ţintă...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
boka,şti unde mai merge ascultată?
într-o maşină,de preferat cu volan pe dreapta,nr. de italia/franţa/anglia,folii blană,vara aşa frumos dai play la asta de la paraziţii,urmată de copilu' de aur apoi băgat iar o bucată hh şi anume MMDJ de la BUG.
fock yea.
60-70% din cocalari(atât ţigani cât şi români) sunt şi 60-70% din fanii BUG şi Paraziţii.
so,e de râs cum spunea cineva cu câteva posturi mai devreme că tu faci muzică anti-cocalari şi exact ăia o ascultă...
într-o maşină,de preferat cu volan pe dreapta,nr. de italia/franţa/anglia,folii blană,vara aşa frumos dai play la asta de la paraziţii,urmată de copilu' de aur apoi băgat iar o bucată hh şi anume MMDJ de la BUG.
fock yea.
60-70% din cocalari(atât ţigani cât şi români) sunt şi 60-70% din fanii BUG şi Paraziţii.
so,e de râs cum spunea cineva cu câteva posturi mai devreme că tu faci muzică anti-cocalari şi exact ăia o ascultă...
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...

Mafia si parazitii sunt singurele trupe din tara despre care nu ai dreptul sa comentezi niciodata.Daca vreunu de afara a auzit de cacatu asta de hip hop romanesc,de si de la ei au auzit prima data.Pt ca o fac bine,o fac de calitate si nu-si dilueaza esenta.Restu sunt frustrari de rapperi de tastatura care nu merita luate in seama.
Si prefer compania unui rapper cu turu la glezne spargator de seminte,fumator de cacat bun si bautor de buceaga cu care sa vorbesc de fotbal,pizde beutura si iarba decat a unui hipster inchipuit "atotcunoscator",care sa imi vorbeasca cu cuvinte mari despre istoria alternativa si sa o ia ca pe adevarul absolut,cu complexe de superioritate ca vai cine e el...si eventual,ascultator de tailar da crieitar si kanye...pt ca farel deja nu mai e la moda de cand s-a cocalarit,nu?
Era o vorba mai demult pe-aici pe forum:mai iesiti in plm afara din casa

Boka wrote:esti ceea ce bei

-
- spre 5000 de posturi, e ok
Mereu cand citesc posturile lui boka imi aduc aminte de liceu. 

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca "tiganii" si manelistii respecta mai mult femeile decat parazitii.darius wrote:boka,şti unde mai merge ascultată?
fock yea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Mamă Boka, ai niște argumente și tu, jur. Bă, nu zic că nu te-ar duce capul sau ceva, dar nu ți se pare ceva în neregulă cu contraargumentele cu care vii? Bă, erau folosite când eram noi mici, în plm. Fumător de câcat bun, ganja și derbedei. Da frate, e tare și nu zice nimeni că lumea adevărată e în casă sau că poți să faci gură doar că ai internet. Mie nu-mi place deloc chestia că dacă-ți expui ceva forte bine argumentat pe net, gata, ești tare din spatele tastaturii. E de rahat concepția asta. În fine!
Dar uită-te în jur, vrei nu vrei, lumea se transformă în lumea aia în care nerzii care stau după tastatură au banii, mintea și puterea. Nu cei de la scara de bloc, s-au dus vremurile. Oamenii stau în spatele tastaturii și fac aplicații care se vând cu miliarde de dolari. E the fuckin time. Mă rog, nu mă cert cu tine, dar nu mi se par ok argumentele.
Și ca revin, oricum ar fi la forumul care ne-a format ca oameni, și nu că mă laud, dar azi a fost o zi plină. Nu mă așteptam să se viralizeze în halul ăla articolul meu, nu mă așteptam nici la ce comentarii am primit și nici la atâtea vizualizări. Frate, dar mă enervează că-s mulți care vin cu argumente okeish, că unele sunt de tot rahatyl, dar pierd cu totul esența la ce am vorbit eu acolo. Ăștia duc discuția în zona în care au ei de argumentat ceva și asta mă enervează rău. Ca să împart, uitați ce au înțeles unii din ce am scris:
"Eu ma bucur bai pu*a ca nu s-au schimbat si ca n-au facut compromisuri. Ce p**a mea vrei sa faca? Sa frece dubstep super-comprimat si sa-si etaleze pi*dele-n jacuzii si lanturile de aur la gati? Si te inseli amarnic pustiule, am gasit-o de peste zece ani si tot sunt de acord cu ei. Toate sunt cur*e. O sa vezi si tu bai p**a mai tarziu, daca inca n-ai avut ocazia.
Iar tu … da tu… chiar tu… esti targetul acestor slagare. O sa-i asculti mort de beat, cu inima ranita de-o lepra mica. Si o sa-ti placa, Si o sa-i intelegi. Si o sa vezi ca-s de actualitate.
Acu’ lasa-ne… lasa-ne pe noi astia cu placile si intoarce-te la tableta ta cu nichi minaj si freac-o ca pe blog. Si da-ti drumu pa’ fata lu’ cati perii sau curu lu’ canie uest… cum preferi tu, ca doar e democratie ce naiba.
Si mai fa si-un avort pa’ blog daca vrei sa te usurezi.
Da mai bine… lasa-te si lasa-ne."
"asculta Lady Gaga atunci in plm sau Conchita Wurst… Cine a zis ca nu poti sa fii misogin si sa futi femei in acelasi timp? Apuca-te si da limbi gingaselor femei si accepta ca nu toti gandesc ca tine… eu as bate fatalai d’astia ca tine in plm…"
"Cred ca nu ai inteles niciodata cu adevarat ce inseamna Parazitii. Pacat."
Și citesc astfel de minunățenii și sunt, fraaaate.
Dar uită-te în jur, vrei nu vrei, lumea se transformă în lumea aia în care nerzii care stau după tastatură au banii, mintea și puterea. Nu cei de la scara de bloc, s-au dus vremurile. Oamenii stau în spatele tastaturii și fac aplicații care se vând cu miliarde de dolari. E the fuckin time. Mă rog, nu mă cert cu tine, dar nu mi se par ok argumentele.
Și ca revin, oricum ar fi la forumul care ne-a format ca oameni, și nu că mă laud, dar azi a fost o zi plină. Nu mă așteptam să se viralizeze în halul ăla articolul meu, nu mă așteptam nici la ce comentarii am primit și nici la atâtea vizualizări. Frate, dar mă enervează că-s mulți care vin cu argumente okeish, că unele sunt de tot rahatyl, dar pierd cu totul esența la ce am vorbit eu acolo. Ăștia duc discuția în zona în care au ei de argumentat ceva și asta mă enervează rău. Ca să împart, uitați ce au înțeles unii din ce am scris:
"Eu ma bucur bai pu*a ca nu s-au schimbat si ca n-au facut compromisuri. Ce p**a mea vrei sa faca? Sa frece dubstep super-comprimat si sa-si etaleze pi*dele-n jacuzii si lanturile de aur la gati? Si te inseli amarnic pustiule, am gasit-o de peste zece ani si tot sunt de acord cu ei. Toate sunt cur*e. O sa vezi si tu bai p**a mai tarziu, daca inca n-ai avut ocazia.
Iar tu … da tu… chiar tu… esti targetul acestor slagare. O sa-i asculti mort de beat, cu inima ranita de-o lepra mica. Si o sa-ti placa, Si o sa-i intelegi. Si o sa vezi ca-s de actualitate.
Acu’ lasa-ne… lasa-ne pe noi astia cu placile si intoarce-te la tableta ta cu nichi minaj si freac-o ca pe blog. Si da-ti drumu pa’ fata lu’ cati perii sau curu lu’ canie uest… cum preferi tu, ca doar e democratie ce naiba.
Si mai fa si-un avort pa’ blog daca vrei sa te usurezi.
Da mai bine… lasa-te si lasa-ne."
"asculta Lady Gaga atunci in plm sau Conchita Wurst… Cine a zis ca nu poti sa fii misogin si sa futi femei in acelasi timp? Apuca-te si da limbi gingaselor femei si accepta ca nu toti gandesc ca tine… eu as bate fatalai d’astia ca tine in plm…"
"Cred ca nu ai inteles niciodata cu adevarat ce inseamna Parazitii. Pacat."
Și citesc astfel de minunățenii și sunt, fraaaate.
printre multe altele, eu nu inteleg unde e calitatea acum la piesele Parazitii si ce intelegi tu, Boka, prin calitate.
http://soundcloud.com/arinix