Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
ba, nu e caterinca deloc piesa si asta e problema de fapt. ca daca ar fi niste versuri smechere si un negativ sa rupa, nu cred ca ar mai comenta nimeni fiind si misogina. (poate in afara de suzy
)

- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Nuj boss, mai degraba ascult o manea de jale *cough* Florin Salam - La inima m-ai ars *cough*Dani wrote:Ca să împart, uitați ce au înțeles unii din ce am scris:
"Iar tu … da tu… chiar tu… esti targetul acestor slagare. O sa-i asculti mort de beat, cu inima ranita de-o lepra mica. Si o sa-ti placa, Si o sa-i intelegi. Si o sa vezi ca-s de actualitate..
Cine plm asculta Parazitii cand il inseala femeia?
artificial intelligence is no match for natural stupidity
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pe mine ma ingrijoraeza ca niste barbati la 30 + de ani gandesc in acest fel. dar cu oameni de genul asta, ce plm de femei sa stea? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Femeile vor pula bani si bautura
Și asta ai aflat-o văzând că nu ai nici una din alea?
Mă întreb uneori cât de cretini pot fi unii încât să reducă femeile la obiecte. Câți bărbați nu se prostitutează pentru lucrurile enumerate mai sus însă tot femeile sunt curve. Păi cum vrei să te abordeze pe tine o femeie inteligentă când tu ești cel mai prost misogin?
Mă întreb uneori cât de cretini pot fi unii încât să reducă femeile la obiecte. Câți bărbați nu se prostitutează pentru lucrurile enumerate mai sus însă tot femeile sunt curve. Păi cum vrei să te abordeze pe tine o femeie inteligentă când tu ești cel mai prost misogin?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Nu e vorba ca si barbatii impusii de perversiunea capitalista si libertina ajung sa se prostitueze, femeia e curva genetic vorbind. Acolo e diferenta. Orice antropologist respectabil stie asta ... si orice baietas adevarat bineinteles
Poftim? Barbatul e curva ca asa vrea capitalismul si femeia e asa genetic? Sti ca si in totalitarism barbatii se prostituau. Agentii KGB aveau o parte de antrenament unde deveneau bisexuali ca sa poata sa intre in paturile diplomatiilor ocidentali homosexuali. Antropologia nu are treaba cu genetica, e o stiinta care observa.Kadhafi wrote:Nu e vorba ca si barbatii impusii de perversiunea capitalista si libertina ajung sa se prostitueze, femeia e curva genetic vorbind. Acolo e diferenta. Orice antropologist respectabil stie asta ... si orice baietas adevarat bineinteles
Fara a fi jignitor si mama ta e genetic curva, sora ta sau poate daca o sa ai o fata? Nu esti cumva un om imoral si curva si tu ca la moralitatea si intelegerea ta poti sa stai cu o curva cu care sa iti faci o familie?
Cred ca trebuie sa fi nebun sa crezi ca acest cuvant "curva" defineste vreo femeie, indiferent cu cati tipi s-a culcat. Mi se pare o gandire super inapoiata. asadar, daca la atractia catre mai multe persoane de sex masculin te refereai, da probabil ca e tendinta naturala, dar si la barbati e la fel dpmdv, deci si noi suntem niste "curvi".
)

Astia se iau de toata lumea in plm,fac caterinca de degradarea sociala in general,nu neaparat de pizde in plm...da se gasira acum feministii din dodoasca sa-i critice.Ce-ar fi sa sustin si eu ca transpiratia e un afrodisiac si sa ma iau de vd ca-i zice aluia in metrou sa faca un dus?Cam asa o ardeti voi acum
))
Repet,nu e o piesa de ascultat in casti,si,daca asta cautati,nu ati gasit-o.
Cat despre lumea nerzilor din spatele tastaturii care fac miliarde de coco din aplicatii...asa,si?Ti se pare ca aia sunt cei mai fericiti oameni?Sunt niste tristi in plm care oricum ies din casa o data pe luna intr-un club de bumpti-bumpti,coxati si pastilati si au impresia ca se simt bine.In rest nu se duc nici pan'la paine si isi dau comanda pe net de haleu.Si dupa ce fac miliardele alea de coco,sunt niste tristi bogati,poftim.Da tot niste tristi raman.Si la batranete isi vor aminti ca au facut o aplicatie si au fost tristi tot restu vietii
Tristii pulii mele 
L.e:stai linistit,man,inteleg ce vrei sa spui cu expusu parerii, dar nu cred ca e cazu sa iei in serios piesa asta,nici macar ei nu o fac

Repet,nu e o piesa de ascultat in casti,si,daca asta cautati,nu ati gasit-o.
Cat despre lumea nerzilor din spatele tastaturii care fac miliarde de coco din aplicatii...asa,si?Ti se pare ca aia sunt cei mai fericiti oameni?Sunt niste tristi in plm care oricum ies din casa o data pe luna intr-un club de bumpti-bumpti,coxati si pastilati si au impresia ca se simt bine.In rest nu se duc nici pan'la paine si isi dau comanda pe net de haleu.Si dupa ce fac miliardele alea de coco,sunt niste tristi bogati,poftim.Da tot niste tristi raman.Si la batranete isi vor aminti ca au facut o aplicatie si au fost tristi tot restu vietii

L.e:stai linistit,man,inteleg ce vrei sa spui cu expusu parerii, dar nu cred ca e cazu sa iei in serios piesa asta,nici macar ei nu o fac

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu stiu ce sa zic, colegii mei programatori erau destul de fericiti. si nu ieseau in cluburi pe pastile, mergeau in vacante in Majorca. ce spui tu acolo, pare un pic de invidie. "ah, aia fac bani, sigur sunt nefericiti." uite, ca e foarte probabil sa fie fericiti. iti dai seama ca sunt si oameni nefericiti cu bani, dar cred ca esti mai nefericit daca stai toata viata in fata blocului si spargi seminte. sau nu stiu, poate esti fericit daca doar asta vrei de la viata.
cat despre parazitii, nici nu mai e vorba de feminism aici si fineturi sexiste, e vorba de bun simt. nu inteleg cum poti zice ca faci caterinca cand vii cu versul de genul:
"Toate-s la fel asta-i ideea,
Si nu-nteleg de ce e mandru Dumnezeu ca a creat femeia."
sau cu versuri de genul "intretin violul". mie unul mi se face scarba. chestiile de genul par caterinca daca ai 14-15 ani si vrei tu sa sochezi cu orice pret zicand mizerii, dar la varsta asta e deja trist si problematic si intretin o atitudine misogina. ca sa nu mai zic, ca suna la fel de 20 de ani de cand exista.
cred ca e singura trupa care nu s-a schimbat deloc si asta nu inseamna neaparat un lucru bun.
cat despre parazitii, nici nu mai e vorba de feminism aici si fineturi sexiste, e vorba de bun simt. nu inteleg cum poti zice ca faci caterinca cand vii cu versul de genul:
"Toate-s la fel asta-i ideea,
Si nu-nteleg de ce e mandru Dumnezeu ca a creat femeia."
sau cu versuri de genul "intretin violul". mie unul mi se face scarba. chestiile de genul par caterinca daca ai 14-15 ani si vrei tu sa sochezi cu orice pret zicand mizerii, dar la varsta asta e deja trist si problematic si intretin o atitudine misogina. ca sa nu mai zic, ca suna la fel de 20 de ani de cand exista.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu mai au mult si ajung aici.e mare lucru sa regasesti spiritul adolescentin

-
- Arhistrateg nebiruitul
Boka, nu ăia-s trişti, bre. Trişti sunt ăia convinşi că viaţa e EXCLUSIV aşa cum o percep ei şi grupul lor de cocalari prieteni. Trişti sunt ăia care trec prin viaţă cu ochelari de cal repetând ad nauseam slogane învăţate de la alţii, indiferent de domeniu, fie că vorbim de muzică, politică, fotbal, istorie sau orice altceva, fără să se deranjeze să verifice informaţiile, bucuroşi că primesc haleală de creier gata digerată. Trişti sunt ăia care văd femeile drept pizde, pentru că nu vor avea parte de altceva de la femei decât de pizdă (no, pentru unii probabil e de ajuns). Trişti sunt ăia mândri de mediocritatea lor şi mândri că-s consecvenţi în mediocritate. Trist este că ăştia sunt de fapt veseli, pentru că habar nu au ce bogăţie de sentimente şi informaţii ratează în timp ce marşează convinşi pe drumul ignoranţei.
Asta-i un fel de anti-predica de pe munte, pardon me. Vorba lui Raku, "m-am trezit deseori că ţin un soi de predică". Dar cred că vedeţi şi voi cât e de trist să vezi cum un om refuză să evolueze de ani şi ani de zile de bântuit acest forum educativ.
Asta-i un fel de anti-predica de pe munte, pardon me. Vorba lui Raku, "m-am trezit deseori că ţin un soi de predică". Dar cred că vedeţi şi voi cât e de trist să vezi cum un om refuză să evolueze de ani şi ani de zile de bântuit acest forum educativ.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
Nu inteleg de ce luati piesa asa in serios, n-aveti niciun motiv. Nu promoveaza valori ? E ok, nu cred ca si-au propus sa educe, si-au propus sa faca bani. Nu sunt vreun fan parazitii, vreun misogin si nici vreun homofob, dar piesa asta imi da o stare de bine in masina, o caterinca, o seara pe afara, etc.
E muzica, oamenii au un traget, fac tot posibilul sa le fie bine. Treceti peste! Pareti atat de dezamagiti cand era clar ce fel de piesa va fi. Eu am asteptari de la albumul lui Ombladon, de la piesa asta nu aveam si nu m-a dezamagit.
E muzica, oamenii au un traget, fac tot posibilul sa le fie bine. Treceti peste! Pareti atat de dezamagiti cand era clar ce fel de piesa va fi. Eu am asteptari de la albumul lui Ombladon, de la piesa asta nu aveam si nu m-a dezamagit.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Cum să-ţi iesplic: eu n-am aşteptări de la Ponta şi nici nu pot să-l iau în serios, de exemplu, dar asta nu înseamnă că n-o să-mi spânzur prepuţu de amigdalele lui când zice câte-o tâmpenie. Şi nu mă aştept să promoveze valori. Dar măcar să nu promoveze anti-valori.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
Nu te-ai obisnuit inca cu ei ?