Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Nu reţin să mai fi avut piese de genul ăsta în ultimii ani. Sau, dacă au avut, nu le-au promovat prin clipuri.
La vârsta lor, e trist că se bazează tot pe shock-value ca să mânce şi gura lor o pâine.
La vârsta lor, e trist că se bazează tot pe shock-value ca să mânce şi gura lor o pâine.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
zici ca nu esti misogin, dar iti da o stare de caterinca/de bine, o piesa care spune: "Toate-s la fel asta-i ideea/Si nu-nteleg de ce e mandru Dumnezeu ca a creat femeia." nu e vorba de educare, e vorba ca niste oameni in toata firea gandesc asa. si nu sunt dezamagit de parazitii, ca n-am deloc asteptari de la ei, dar sunt dezamagit de specia umana ca inca gandeste ca in evul mediu. si e si mai trist pentru ca stiu ca nu sunt sarcastici sau ceva, chiar asa si-o ard.Bartimaeus wrote:Nu inteleg de ce luati piesa asa in serios, n-aveti niciun motiv. Nu promoveaza valori ? E ok, nu cred ca si-au propus sa educe, si-au propus sa faca bani. Nu sunt vreun fan parazitii, vreun misogin si nici vreun homofob, dar piesa asta imi da o stare de bine in masina, o caterinca, o seara pe afara, etc.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- dimineata verific forumu
Imi da bine sound-ul asta "de vara" si da, din punctul meu devedere merge de o caterinca piesa. Nu cred ca o sa apuce niciunul dintre noi momentul in care sa nu mai fie dezamagit de specia umana. Tu in general te ataci prea tare de la treburi de genul, accepta-le. Ei nu se vor schimba, o mare parte din tara asta nu se va schimba, cel putin nu in timpul vietii noastre. E dreptul lor de a fi cum vor ei, atata timp cat nu ies pe strada sa scuipe femeile in gura si sa le bata cu cureaua pot sa cante despre orice vor. Indiferent daca ei si-o ard asa sau nu meltenii vor fi tot melteni si vor desconsidera femeile.
- Suzy
esti tu sigur ca nu fac asta?Bartimaeus wrote:atata timp cat nu ies pe strada sa scuipe femeile in gura si sa le bata cu cureaua pot sa cante despre orice vor.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
mie cel mai scarbos vers mi se pare de departe "fute-le de mici ca mai tarziu se strica" 

-
- Niciodata un nimeni
Piesa in cauza este o piesa care se adreseaza unei categorii majoritare in Romania. Categoria semintarilor betivi de fata blocului, care, atunci cand trece o femeie pe strada, incearca sa o "cucereasca" folosind texte extrem de spirituale, inspirate si erudite, supranumite "vrajeli de centaur", ca de pilda "caca-te pe fata mea, printeso", "sa moara maiculita mea si sa-mi cada ochii-n cacat de n-as lua-o cu japca pe romanca asta" sau mai clasicele vrajeli de centaur "ai o sfoara sa legam doua vorbe?" "cate statii mai sunt pan' la prima?" etc etc etc.
Poza facuta la mine in cartier, saptamana trecuta. Cam astia mai asculta cu abnegatie ultimele slagare de la Parazitii.

Poza facuta la mine in cartier, saptamana trecuta. Cam astia mai asculta cu abnegatie ultimele slagare de la Parazitii.

Viața e complexă și are multe aspecte.
hai ba de nu ma lasi?Da cand zicea "sunt un porc inofensiv catalogat jigodie,si-mi doresc o dacie cu motor pe folie" cam radea inima-n tine ca spuneau adevarul in viziunea ta,nu?Si nu mai erau misogini.Sau "asa-i femeia,asa-i barbatul"...cred ca deja incepeau sa insulte "rasa superioara" punand-o pe plan de egalitate cu barbatul.Te gasisi tu acum in al 25-lea ceas sa ti-o arzi ca e trist ca ei gandesc asa despre femei.Suzy wrote:zici ca nu esti misogin, dar iti da o stare de caterinca/de bine, o piesa care spune: "Toate-s la fel asta-i ideea/Si nu-nteleg de ce e mandru Dumnezeu ca a creat femeia." nu e vorba de educare, e vorba ca niste oameni in toata firea gandesc asa. si nu sunt dezamagit de parazitii, ca n-am deloc asteptari de la ei, dar sunt dezamagit de specia umana ca inca gandeste ca in evul mediu. si e si mai trist pentru ca stiu ca nu sunt sarcastici sau ceva, chiar asa si-o ard.Bartimaeus wrote:Nu inteleg de ce luati piesa asa in serios, n-aveti niciun motiv. Nu promoveaza valori ? E ok, nu cred ca si-au propus sa educe, si-au propus sa faca bani. Nu sunt vreun fan parazitii, vreun misogin si nici vreun homofob, dar piesa asta imi da o stare de bine in masina, o caterinca, o seara pe afara, etc.
Ego,trist e ala care sta la pc toata ziua,nu iese din casa,si-o arde hipster si are complexe de superioritate fata de altii.Trist e ala pt care universul lui e o cutie de chibrituri si imprejurimile formate din betoane,si care socializeaza numai pe net.Trist e ala care nu e pe caterinca si critica toate cacaturile pe care in cel mai rau caz ar trebui sa nu le bage in seama daca e deranjat,sau,sa le ia tot in caterinca.
- Suzy
vezi ca nu e rasa, e sex. si niciuna nu e superioara celeilalte. pai m-am trezit ca e inca 2014 si tot cacatul asta de muzica il fac. si sa-ti zic ceva, trist e ala care nu e fericit cum traieste, indiferent ca sta in casa toata ziua sau in fata blocului toata ziua. 

-
- Arhistrateg nebiruitul

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
Suzy wrote: si sa-ti zic ceva, trist e ala care nu e fericit cum traieste, indiferent ca sta in casa toata ziua sau in fata blocului toata ziua.
mai trist e sa ti-o arzi toata ziua in fata blocului si seara pe acces direct.
nu stiu unde plm cunoaste boka oameni. toti freelancerii pe care ii stiu lucreaza maxim 5 ore pe zi la calculator si in rest au timp liber cat vor, isi fac singuri programu si au o viata sociala mult mai ok decat majoritatea dintre noi.
nu stiu unde plm cunoaste boka oameni. toti freelancerii pe care ii stiu lucreaza maxim 5 ore pe zi la calculator si in rest au timp liber cat vor, isi fac singuri programu si au o viata sociala mult mai ok decat majoritatea dintre noi.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
Tu cunosti pe cineva propriu-zis care o arde asa? Sau e vorba despre legendarul, dar evazivul forumist?Boka wrote:Ego,trist e ala care sta la pc toata ziua,nu iese din casa,si-o arde hipster si are complexe de superioritate fata de altii.Trist e ala pt care universul lui e o cutie de chibrituri si imprejurimile formate din betoane,si care socializeaza numai pe net.Trist e ala care nu e pe caterinca si critica toate cacaturile pe care in cel mai rau caz ar trebui sa nu le bage in seama daca e deranjat,sau,sa le ia tot in caterinca.
pt ca sunt unii dintre putinii care nu si-au schimbat esenta,nu e in interesul lor si chiar daca ar fi,nici nu ar vrea sa o faca si ii doare in pula de parerea ta...sau a mea sau a oricuia in afara de ei.Suzy wrote:vezi ca nu e rasa, e sex. si niciuna nu e superioara celeilalte. pai m-am trezit ca e inca 2014 si tot cacatul asta de muzica il fac. si sa-ti zic ceva, trist e ala care nu e fericit cum traieste, indiferent ca sta in casa toata ziua sau in fata blocului toata ziua.
Da,cu a 2-a parte sunt de acord.Cu mentiunea ca ala care sta toata ziua in casa e mai retardat

@aghiuta,da,cunosc multa lume care o arde asa,nu vb neaparat de forumisti

CreativeEgo wrote:

femeile vor pula, bani si bautura, totusi