Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Kadhafi
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)

Post by Kadhafi »

asta a sup pula cand era mic, altfel nu-mi explic
danielsen
dimineata verific forumu

Post by danielsen »

eu ma intreb daca din placere sau cu forţa
Image
Kadhafi

Post by Kadhafi »

daca ar trebui sa emit o ipoteza, probabil a inceput fortat fiind dar foarte repede a prins gustul
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

deja se merge cam departe cu discutia asta, ma mir ca nu a venit dan sa faca curatenie pe aici. :lol:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

curatenie ar insemna sa stearga topicul cu formatia asta neo-nazista.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kadhafi

Post by Kadhafi »

Suzy wrote:curatenie ar insemna sa stearga topicul cu formatia asta neo-nazista.
legea godwin. pentru cei care nu cunosc, printre altele, legea godwin explica ca pentru a stopa o discutie argumentul major si des intalnit e etichetarea ca "nazist, nazism, neonazism, etc.". e o forma de fascism moderna, cand ceva nu-ti convine, e contra curentului oficial, acest lucru va deveni, mai devreme sau mai tarziu "nazism". de ce? pentru ca germania a pierdut razboiu' si invingatorii au mereu dreptate.
caramelow
fratele meu tu esti baiat

Post by caramelow »

Miemi place piesa. Sau pizdele din clip.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Kadhafi wrote:
Suzy wrote:curatenie ar insemna sa stearga topicul cu formatia asta neo-nazista.
legea godwin. pentru cei care nu cunosc, printre altele, legea godwin explica ca pentru a stopa o discutie argumentul major si des intalnit e etichetarea ca "nazist, nazism, neonazism, etc.". e o forma de fascism moderna, cand ceva nu-ti convine, e contra curentului oficial, acest lucru va deveni, mai devreme sau mai tarziu "nazism". de ce? pentru ca germania a pierdut razboiu' si invingatorii au mereu dreptate.
E prea tarziu pt treaba asta, dar suzy are argumente solide, poate nu vrea sa ti-le dea ca nu vrea sa isi piarda timpul cu tine. Cheloo a declarat de 100000000000 de ori ca el e de extrema dreapta in 10000000000 de interviuri asa ca nu e godwin ci e realitatea, plus ca in multe piese au principii de extrema dreapta.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Kadhafi wrote:pentru ca germania a pierdut razboiu' si invingatorii au mereu dreptate.
Învingătorii aveau dreptate de dinainte să fie învingători. Doar un retard responsabil şi matur ca tine ar putea găsi ceva bun în nazism.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Nemtii au pierdut razboiul si au in continuare dreptate.
Image
Suzy

Post by Suzy »

Shade. wrote:
Kadhafi wrote:
E prea tarziu pt treaba asta, dar suzy are argumente solide, poate nu vrea sa ti-le dea ca nu vrea sa isi piarda timpul cu tine. Cheloo a declarat de 100000000000 de ori ca el e de extrema dreapta in 10000000000 de interviuri asa ca nu e godwin ci e realitatea, plus ca in multe piese au principii de extrema dreapta.
puteti asculta mesaj pentru europa si e de ajuns. :lol:

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

ba Suzy, de ce nu iti faci tu un partid din asta care sa militeze pentru drepturile femeilor? le iei vice pe sanziana buruiana si andreea tronciu, ca astea vroiau sa-si faca partid de genul asta. La cate "oropsite" sunt in tara asta, ai lua lejer vreo 15 %, daca nu mai mult? Esti extraordinar de inversunat cand e vb de subiectul asta si nu doar aici pe topic. Dupa tine, femeia e cea mai pura creatura de pe fata pamantului, baieti trebuie sa fie educati (ai zis-o, ti-a facut cineva observatie mai sus, nu o da la intors) si tot asa. De cand o ard eu pe forumul asta tu ai doua MARI probleme: femeile si educatia. Da ba, am inteles ca e un clip misogin etc, dar tu sti ce faci? Vrei sa iei apararea cuiva care NU VREA (in marea majoritate) sa fie ajutat. Si stii de ce nu au nevoie femeile de militanti de genul asta?? Pentru ca mereu au vrut egalitate !!! Barbatii le fac curve, ele raspund ca sunt porci, nu fut bine si de aia ajung ele curve. E un fel de Tom & Jerry, o cursa fara sfarsit, un cerc vicios.

Deci termina cu feminismul asta ca nu-si are rostul. Majoritatea pustoaicelor (nu doar din Romania) o sa faca ce vad la tv sau pe net: Miley Cirus, Tronciu, Oana Zavoranu si alte nulitati. S-a discutat de n ori de promovarea nulitatilor dar nu-mi spune tu mie ca una care invata bine, e frumusica cat de cat dar nu iese din casa ca rupe cartile in doua, nu-si doreste sa se futa si ea cu "printii" liceului si baietii cu masini smechere, la fel cum o fac colegele ei pitipoance. Nu incepe pls sa-mi dai exemple ca vaaaaaai, alea au standarde si nu sug pula decat dupa ce sunt duse la opera de la Viena.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Suzy

Post by Suzy »

G-MONEY wrote:dar nu-mi spune tu mie ca una care invata bine, e frumusica cat de cat dar nu iese din casa ca rupe cartile in doua, nu-si doreste sa se futa si ea cu "printii" liceului si baietii cu masini smechere, la fel cum o fac colegele ei pitipoance.
coae ce? :lol: :lol: am mai zis pe aici, ca e problema fiecaruia cat de des se fute si cu cine. sustin libertatea sexuala. feminismul nu inseamna ca nu ai voie sa te futi, tocmai. :lol: si dupa cum vezi, problema mea cu parazitii trece de misoginism. Imi zici de Miley, dar parazitii sunt mai nulitate decat ea daca e sa comparam mesajele. :wink:

calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

tu esti ala pofticios de l-a picat cheloo la x factor?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bă, dar acum vă luaţi degeaba de Suzeey. Piesa chiar e mizerie misogină la modul clasic, deloc amuzant.

Iar ce zici tu G-M, nu are nicio logică... Feminismul nu zice că femeile n-ar trebui să sugă pula, dacă asta vor, ci că nu e normal să fie făcute curve (vezi Paraziţii) pentru că au o viaţa sexuală aşa cum vor şi cu cine vor. Ca să pun în cuvintele tale, femeile vor să fie şi ele porci, nu curve. :)
Şi-mi amintesc că ziceai şi tu ceva de genul ăsta pe alt topic...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply