Ma intreb daca se mai asculta N.W.A!?
Oare cum ar fi primita o reuniune... Dre, ice cube, eazy, snoop, Mc Ren Dj Yella again togeder (d Dj yella nu am mai auzit nik....)
se pusese la un moment dat problema ca NWA sa se reuneasca, cu Snoop in loc de Easy. asta inainte sa scoata dre chronic 2001 si snoop albumulu ala la no limit.. last meal
au avut sub titulatura NWA si in formula cu Snoop o piesa, Chin Check, pe coloana sonora de la Next Friday, parca, dar de atunci se pare ca au abandonat ideea
Pentru ca o eventuala reunire NWA e utopica, pentru ca forumistilor in general le face placere sa inventeze noi subiecte de discutie, oricat de bizare ar fi acestea... sunt destule topicuri ce-si propun dezvoltarea unor scorneli, la stadiu de barfa si apoi zvon...
NWA reunited.. eazy-e e mort... doar daca s-ar descoperi vreo potiune magica sa-l resusciteze, atunci poate, si acest poate intre "".. si in cazul asta sunt in dubii..
cat despre eazy am auzit ca lucreaza la un nou album solo si ar trebui sa apara in 3 luni asa.
lucreaza lucreaza....imi cer scuze ca l'am pus si pe el...desi nu ar trebui...putin respect... www.nwaworld.com - Snoop apare la Members...so mi'am permis sa cred ca ma insel io....