poate avea si hitler argumente solide. si poate nu voia nici el sa ti-le dea ca sa nu-si piarda timpu' cu voi. ma sti ...Shade. wrote:E prea tarziu pt treaba asta, dar suzy are argumente solide, poate nu vrea sa ti-le dea ca nu vrea sa isi piarda timpul cu tine. Cheloo a declarat de 100000000000 de ori ca el e de extrema dreapta in 10000000000 de interviuri asa ca nu e godwin ci e realitatea, plus ca in multe piese au principii de extrema dreapta.Kadhafi wrote:legea godwin. pentru cei care nu cunosc, printre altele, legea godwin explica ca pentru a stopa o discutie argumentul major si des intalnit e etichetarea ca "nazist, nazism, neonazism, etc.". e o forma de fascism moderna, cand ceva nu-ti convine, e contra curentului oficial, acest lucru va deveni, mai devreme sau mai tarziu "nazism". de ce? pentru ca germania a pierdut razboiu' si invingatorii au mereu dreptate.Suzy wrote:curatenie ar insemna sa stearga topicul cu formatia asta neo-nazista.
Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Suzy , ce parere ai despre asta?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
oh noes..this will never end.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
poate nu m-am exprimat eu bine. Am zis si in posturile de mai sus ca piesa e PRAF si pulbere si e misogina de la cer pana la pamant. Eu vorbeam de cu totul altceva, ca Suzy este exasperant cu mania asta a lui de a apara femeile. Vroiam sa subliniez ca o femeie moderna, puternica si stapana pe ea, nu are nevoie de asemenea ajutoare, asemenea militanti. Feminismul e o miscare pentru gospodine grase si urate (sorry Suzy, sunt o groaza grase si urate cu crengi, e purul adevar) care incearca sa-ti bage pe gat cacatul ca domne, nu conteaza cum arati, barbatul trebuie sa te respecte, sa te iubeasca si sa te adore asa cum esti. Este modul meu PERSONAL de a vedea curentul asta, nu zic ca asta e definitia din dex 
Si cum am zis si pe alt topic, eu n-am nimic cu alea care vor sa fie "porci", ba din contra: tot timpul o sa prefer langa mine una care stie ce vrea de la viata, care tine capul sus indiferent de trecut/prezent/viitor. Si pe o asemenea femeie o doare fix in pizda (cum ne doare pe noi in pula) de o piesa mizera ca asta de la Parazitii. Nu s-ar simti ofensata, nu ar da nici macar un scuipat pe asa ceva pentru ca nu merita "efortul" de a scuipa asa piesa.
In schimb una care are incredere ZERO in ea, dpdv fizic si MAI ALES psihic, o sa se simta lovita ca de tren.
In concluzie nu e normal ca o femeie sa fie facuta curva, admit asta. Dar pe de alta parte este un strop de ploaie intr-un ocean imens asemenea "jignire". Stii cum e asta in anul 2014? Ca atunci cand ziceam, pustani fiind, du-te dracu ma. Exact atat ar trebuie sa le "atinga" pe femei cacaturi din astea ieftine.

Si cum am zis si pe alt topic, eu n-am nimic cu alea care vor sa fie "porci", ba din contra: tot timpul o sa prefer langa mine una care stie ce vrea de la viata, care tine capul sus indiferent de trecut/prezent/viitor. Si pe o asemenea femeie o doare fix in pizda (cum ne doare pe noi in pula) de o piesa mizera ca asta de la Parazitii. Nu s-ar simti ofensata, nu ar da nici macar un scuipat pe asa ceva pentru ca nu merita "efortul" de a scuipa asa piesa.
In schimb una care are incredere ZERO in ea, dpdv fizic si MAI ALES psihic, o sa se simta lovita ca de tren.
In concluzie nu e normal ca o femeie sa fie facuta curva, admit asta. Dar pe de alta parte este un strop de ploaie intr-un ocean imens asemenea "jignire". Stii cum e asta in anul 2014? Ca atunci cand ziceam, pustani fiind, du-te dracu ma. Exact atat ar trebuie sa le "atinga" pe femei cacaturi din astea ieftine.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
tu vezi feminismul in mod gresit si nu stii cu ce se mananca plm.G-MONEY wrote:Feminismul e o miscare pentru gospodine grase si urate (sorry Suzy, sunt o groaza grase si urate cu crengi, e purul adevar) care incearca sa-ti bage pe gat cacatul ca domne, nu conteaza cum arati, barbatul trebuie sa te respecte, sa te iubeasca si sa te adore asa cum esti. Este modul meu PERSONAL de a vedea curentul asta, nu zic ca asta e definitia din dex

nu cred ca se simte cineva ofensat de piesa asta ci doar scarbit ca exista oameni care gandesc asa. si sunt multi, din pacate.G-MONEY wrote:Si pe o asemenea femeie o doare fix in p**** (cum ne doare pe noi in p***) de o piesa mizera ca asta de la Parazitii. Nu s-ar simti ofensata, nu ar da nici macar un scuipat pe asa ceva pentru ca nu merita "efortul" de a scuipa asa piesa. In schimb una care are incredere ZERO in ea, dpdv fizic si MAI ALES psihic, o sa se simta lovita ca de tren.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
No true scotsman. Știi ce e ăla? Să-ți explic:tu vezi feminismul in mod gresit si nu stii cu ce se mananca plm.
Într-o zi, un scoțian citește ziarul. Într-o rubrică, vede o știre despre un englez care și-a omorât familia, apoi s-a sinucis. „Un scoțian nu ar face așa ceva”, spune omul nostru.
Ziua următoare, în același ziar, omul vede o știre despre un scoțian care și-a omorât familia. „Un scoțian adevărat nu ar face așa ceva”, se consolează omul.
Ideea e că tu crezi că există o variantă oficială, reală a feminismului și toate celelalte curente care nu îți convin ție, fiindcă-s decelerate pe bună dreptate, nu fac parte a feminismului real. Am văzut asta și pe topicul de politică, unde ai făcut-o fascistă pe una fiindcă era pro-vot (lol).
Ceva trivia:
Dar probabil, astea de care face mișto Dawkins nu-s feministe adevărate (whatever the fuck that means).
aceasta piesa face parte din campania de sustinere a fututului in pizda...aici cred ca e problema
Incepe din ce in ce mai mult sa-mi placa de userul c0p iar exemplul dat de el e genial.
Suzy daca citeai tu mult mai atent decat imi recomanzi mie, am zis ca DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, asta inseamna feminismul. Am zis eu ca nu respect femeile grase si urate? In plm cel mai bine de la munca ma inteleg cu femeile de serviciu, care sunt vai mortii lor dpdv fizic si nu le baga nimeni in seama. Asta inseamna ca nu le respect? Nu, eu am zis ca nu esti obligat sa iubesti si sa adori o femeie care nu vrea sa aiba grija de ea. E diferenta uriasa de la iubire la respect
Iar asta cu scarbitul, repet, e valabila pentru toate emoistele, nu pentru una puternica care e prea ocupata cu lucruri REALE si IMPORTANTE, decat sa-i pese de o piesa. Te scarbeste un caine putrezit plin de viermi, o crima, etc. Nu un rahat pueril.
Dar cum foarte bine a zis c0p, e vorba exclusiv de perceptie. Pentru tine poate e logica definitia din dex, sa zicem...a unui om nebun. Pentru mine poate nici nu exista oameni nebuni, doar neintelesi. e un exemplu prost dar u get the point
Suzy daca citeai tu mult mai atent decat imi recomanzi mie, am zis ca DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, asta inseamna feminismul. Am zis eu ca nu respect femeile grase si urate? In plm cel mai bine de la munca ma inteleg cu femeile de serviciu, care sunt vai mortii lor dpdv fizic si nu le baga nimeni in seama. Asta inseamna ca nu le respect? Nu, eu am zis ca nu esti obligat sa iubesti si sa adori o femeie care nu vrea sa aiba grija de ea. E diferenta uriasa de la iubire la respect

Iar asta cu scarbitul, repet, e valabila pentru toate emoistele, nu pentru una puternica care e prea ocupata cu lucruri REALE si IMPORTANTE, decat sa-i pese de o piesa. Te scarbeste un caine putrezit plin de viermi, o crima, etc. Nu un rahat pueril.
Dar cum foarte bine a zis c0p, e vorba exclusiv de perceptie. Pentru tine poate e logica definitia din dex, sa zicem...a unui om nebun. Pentru mine poate nici nu exista oameni nebuni, doar neintelesi. e un exemplu prost dar u get the point

- Suzy
exista mai multe tipuri de feminism, da. dar eu nu ma refer nici la cel radical si nici la minorele de pe tumblr care n-au inteles nimic din el. ma refer mostly la cel care lupta pentru egalitatea dintre barbati si femei. n-am inteles la ce se refera dawkins. de cine face misto? de una care a scris nu stiu ce mizerie si e reprezentanta feminismului? orice miscare va contine oameni diferiti. cum nu toti reparii sunt niste neo-fascisti ca parazitii, asa nici toate feministele nu-s niste nebune care urasc barbatii.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu poate exista egalitate intre doua sexe, de ce nu intelegi? Ti-am dat exemple si mai sus. Nu vorbim sa fie ca-n islam in plm, dar pur si simplu unele lucruri nu pot fi facute la fel de bine de femei. Cum e foarte valabil si vice versa legat de barbati. Si asta tine de societate, de sute de ani si o sa tina pana se alege praful de pamantul asta, oricat o sa lupte ele pentru asa ceva.
- Suzy
pe mine ma scarbeste ca barbat cand vad ca-s altii barbati care gandesc asa. nu e vorba doar de o piesa. e vorba ca piesa aia reflecta gandirea a unui grup destul de mare de oameni si se vede in viata de zi cu zi.G-MONEY wrote:Iar asta cu scarbitul, repet, e valabila pentru toate emoistele, nu pentru una puternica care e prea ocupata cu lucruri REALE si IMPORTANTE, decat sa-i pese de o piesa. Te scarbeste un caine putrezit plin de viermi, o crima, etc. Nu un rahat pueril.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Offtopic:c0p wrote:Ceva trivia:
Dar probabil, astea de care face mișto Dawkins nu-s feministe adevărate (whatever the fuck that means).
Ti-hi-hi! Pe vremea când mai scriam chestii pe blog, am tradus articolul din care citează Dawkins aici:
http://cosminmaricari.wordpress.com/201 ... rnismului/
Tare articolul, merită citit şi citat.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
voi nu intelegeti egalitatea in plm.G-MONEY wrote:nu poate exista egalitate intre doua sexe, de ce nu intelegi? Ti-am dat exemple si mai sus. Nu vorbim sa fie ca-n islam in plm, dar pur si simplu unele lucruri nu pot fi facute la fel de bine de femei. Cum e foarte valabil si vice versa legat de barbati. Si asta tine de societate, de sute de ani si o sa tina pana se alege praful de pamantul asta, oricat o sa lupte ele pentru asa ceva.

basically ce suzy vrea sa zica(sper) e ce zice si ndt pe la sfarsit aici
adica faptul ca inainte sa stabilesti la ce sunt unii mai buni ca altii e important sa le dai aceleasi oportunitati.
adica faptul ca inainte sa stabilesti la ce sunt unii mai buni ca altii e important sa le dai aceleasi oportunitati.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
- Suzy
pai da, normal. nu s-a inteles sau nu am explicat eu bine?
adica e de bun simt ce zice Neil Degrasse Tyson aici.