TOTI am inceput cu comercial, ca nu incepi direct cu underground... sa'mi fi pus mie Raekwon acu vreo 4-5 ani... inchipuieti ca nu ma incanta...hai ca io fug la meci hai barca!!!!
uni au nevoie de violenta aici. provocari inutile si chestii, asculta rap comercial care e treaba? mai ales ca e relativ, asculti de la soul nu vine nimeni sa'ti sparga coaele pe cand daca asculti g unit sar toti. nu vad unde e problema atata timp cat tipul nu vine cu pretenti ...
asa si referitor la subiect, albumul mobb deep se anunta destul de prost, g-unit-ul sau implicat prea mult probabil. am ascultat 4 sau 5 track-uri care sunt deja pe net si sincer nu se mai reiese nimic din mobb deep anilor 96-98
cica la M.O.P. inca ar mai exista ceva mai multe productii Premier la album, cel putin de acolo sa astept(am) ceva (bineinteles cu featurile aferente impuse cu tony yayo 50 cent and co.).
eu unul sunt total impotriva prostitutiei muzicale si in special impotriva Gay-Unit si a membrilor. am fost socat acum ceva vreme cand am aflat de afilierea trupelor Mobb Deep si M.O.P. la G-unit ... pur si simplu nu vroiam sa accept ... la un moment dat am avut o urma de speranta fiindca am crezut ca sunt ceva fake`uri care or facut ei ceva si or pus mana pe nume ... oricum ... pacat de trupele astea 2 care au adus o contributie atat de mare hip hop`ului
Pace
prostitutia muzicala? nu utiliza expresii pe care nu le cunosti. nu vad raportul cu g-unit, care, respect pentru business-ul creat si pentru ca la fiecare album prostect cateva milione de tampiti. nu e usor
mie personal imi place f f f mult cum suna Lloyd si YB.... si io m'am mirat cand s'au aliat si m.o.p. she Mobb deep...nu prea seamana in ceea ce canta..nu sunt compatibili
olivia - probabil ultima coarda ...- oare cum a ajuns in g-unit?
tony yayo - are cateva piese bune!
50- nu'mi mai place ....
piese G-unit - nu'mi plac!