Nimeni Altu'
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Nimeni Altu'
da, da, bucuresto e smecher!
Am ascultat vreo doua piese, e peste ce-a scos in ultimul timp. Bine, Nimeni Altu!
Am ascultat vreo doua piese, e peste ce-a scos in ultimul timp. Bine, Nimeni Altu!
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, ce instrumentale are pe albumul ăsta nou... Să-mi bag pula, am vrut să fac piesă-cu-piesă, dar nu pot trece peste instrumentalele astea, abia aud ce zice MC-ul... Oh, well, poate mai scoate album cu Ortega cândva, că astea pe care şi le produce singur sunt dubioase rău.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
dubioase?? ai vrut sa o dai finut...intrumentalele sunt ORIBILE, dezgustatoare, pur si simplu nu am putut sa ascult decat vreo 2 piese cap-coada. Si nu ma refer neaparat ca sunt date prea tare, e ceva firesc la piesele lui NA. Dar dpdv melodic efectiv ma zgarie pe creier ! Si la capitolul asta el chiar era forta ! De departeeeeeeeeeee cel mai slab album al lui. Si colac peste pupaza nici macar lirica nu-l salveaza, cand am auzit iar rime cu mii de tralala, vere, motherfucker si altele din astea de care sunt deja satul, parca nu-mi venea sa cred ca ascult NA..Si asta o spun in calitate de troll declarat Nimeni Altu'..
am crezut ca sunteti hateri la partea cu instrumentalele...
cele mai bune instrumentale: tai in acid si bucuresto
cele mai rele: cate ceva, numele meu, magnolia, simte-o pe asta
cele mai bune instrumentale: tai in acid si bucuresto
cele mai rele: cate ceva, numele meu, magnolia, simte-o pe asta
Asa s-a vrut sa sune.
=))))))))))))))))))))))) sigurGigel wrote:Asa s-a vrut sa sune.
O explicație rezonabilă. NA' vrea să identifice rețeaua de fani adevărați, care ar asculta orice rahat, doar fiindcă e de la el. E un fel de triere de public. Doar se știe că fanul adevărat la materiale de o calitate îndoielnică se cunoaște.Gigel wrote:Asa s-a vrut sa sune.
de exemplu un beat ca asta face cat beaturile de 3 albume magnolia
Oribil albumul, nu ma pot concentra sa aud ce zice peste 30 de secunde ca productia e de kkt, suna ampulea si ca instrumental dar si ca mix/master.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca-l masterizam/mixam mai bine. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ba si culmea, la capitolul asta NA nu era asa praf. Ori albumul asta a fost scos acasa pe wc ori cand era fumat, altfel nu-mi explic.
Nu am idee, dar nici un album post NPL nu seamana la calitate cu ala. Am ascultat piesele si unele par interesante adica ar putea fi ascultabile dar suna inregistrate in dormitor pe mic de calculator.