Dragonu - Anul Dragonului (2014)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Re: Dragonu - Anul Dragonului (2014)

Post by Ghiumurluc »

la sesiunea asta au bagat baietii necuvintele, mecanismul perversiunii, speciile lui dragon etc
...un ștrudel și o armă
NichiforSolitaru
fratele meu tu esti baiat

Post by NichiforSolitaru »

tu esti ceva fanboy? :lol:
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

psihopat
spre 5000 de posturi, e ok

Post by psihopat »

DGN-u 7 zile pe track-uri ye ye
iustinescu

Post by iustinescu »

Boka wrote:poftim cultura...
poftim exemplu
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

are potential de indobitocire doar daca esti predispus spre prostie dinainte

http://www.iflscience.com/health-and-me ... nce-so-far un articol random despre cannabis si ce efecte are asupra corpului
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

meta666 wrote:are potential de indobitocire doar daca esti predispus spre prostie dinainte

http://www.iflscience.com/health-and-me ... nce-so-far un articol random despre cannabis si ce efecte are asupra corpului
Oamenii de stiinta si expertii nu au mintit cu iarba, au zis ca e foarte buna in cancer mai ales la copii pentru ca spre deosebire de alte analgezicele pe baza de opiu da pofta de mancare si calmeaza durerile. Nu sunt de specialitate dar am inteles ca de la chimioterapie mai ales la cei mici dispare pofta de mancare si organismul se slabeste iar cand consuma extract de canabis durerile scad si apare pofta de mancare. Copilasii mai mari de 15-20 ca sa nu se mai simta inferiori, prosti de bubuie si prajiti de la iarba au creat mitul cu vindeca tumorile and shit...

Cred ca toti de pe forum au prietenul ala care acum x ani era super ca om si dupa 6 ani de fumat iarba zilnic e o leguma care cu o mana pupa icoana cu cealalta jointu. Daca nu aveti va prezint eu prajiti dastia, e plin ploiestiul de ei.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

pentru toate astea nu e de vina iarba ci omul. poti sa devii dependent de orice daca esti idiot si mai ales un idiot cu fire adictiva. iarba e ca o lopata, poti s-o folosesti sa construiesti o temelie sau sa-i futi una vecinului in cap. poti sa faci 2 miliarde de teste ca nu conteaza, majoritatea testelor aratand rezultate in functie de cine le comanda. prea multe discutii despre chestii arhicunoscute in secolul in care traim. suntem in 2014 cand orice informatie din lumea asta se poate accesa de o bucata de plastic de la tine din buzunar.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@Cretzu Cunosc teoria ta, o aud des si intr-adevar am crezut ca omul e problema. Totusi am prieteni care sunt dependenti de la alcool la jocuri de noroc si medicamente si nu sunt la fel de prajiti ca cei de la iarba. Nu zic ca a fuma iarba e rau orcazional, eu sustin ca venerarea plantei si fumatul des chiar te face prost. Nu orice dependenta e rea, asta e alt mit, cunosc oameni dependenti de sport sau de mancare bio sau chiar de citit care sunt mai productivi si functionali ca fumatorii de iarba.

Nu cunosc pe cineva in lume care sa fii construit ceva prin iarba sau fumand iarba zilnic. Lasa-mi pm, ca psiholog chiar m-ar interesa sa imi contest propria teorie.

De acord cu tine ca cine comanda testele dicteaza rezultatele, dar daca teoria comuna era adevarata ca iarba naste genialitate si sanatate tarile cu un amplu consum gen Papua Noua Guinee, Palau, Sierra Leone, Afghanistan, Albania, Jamaica, Uganda, SUA, Belize etc erau altundeva astazi, s-ar fi desteptat populatia.

Sa nu fim extremisti, iarba nu te omoara precum altele dar sa nu ignoram si defectele si problemele consumului.
NskY
#

Post by NskY »

Shade. wrote: Nu cunosc pe cineva in lume care sa fii construit ceva prin iarba sau fumand iarba zilnic. Lasa-mi pm, ca psiholog chiar m-ar interesa sa imi contest propria teorie.
arjan roskam
Kadhafi

Post by Kadhafi »

sunt deacord cu shade pentru odata
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

http://www.whydontyoutrythis.com/2014/0 ... -like.html

cum sta treaba in colorado la 3 luni dupa ce au legalizat marijuana drog. e relevant

LE:

Image
dragos23
rapperu vostru preferat

Post by dragos23 »

Cristyyo bucata asta avea 20 de minute?....daca da unde o mai gasesc toata.....https://www.youtube.com/watch?v=_KY7sh9PCog
Last edited by dragos23 on Tue Jun 03, 2014 9:34 pm, edited 1 time in total.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

you must be new here. :)
...un ștrudel și o armă
dragos23
rapperu vostru preferat

Post by dragos23 »

cristyyo wrote:you must be new here. :)
Mda azi am descoperit blogul,cam tampit dupa parerea mea.
Post Reply